Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dronrijp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dronrijp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dronrijp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dronrijp of directe omgeving.

17 klanten uit Dronrijp bevelen een bij Casius in Dronrijp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dronrijp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Dronrijp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dronrijp:

Fundering voor huis maken

We willen wellicht een huis laten bouwen, maar moet wel alle kosten in kaart hebben eerst, zo ook de fundering huis muren. Het gaat om een woning van 12 x 8,4 meter. Ik heb verder nog geen idee en wil graag ideeen hebben hierover wat er gedaan moet worden en qua inhoud. Het huis moet casco geleverd worden.

Bijkeuken aan een nieuwbouwwoning laten bouwen

Ik wil graag een bijkeuken aan een nieuwbouwwoning laten bouwen. De uitbouw kan tegen de uitbouw van de buren worden gebouwd. Daarmee wordt de uitbouw 2.40 meter bij 2 meter, het gaat dus om twee muren. Het dak wordt plat met dakleer. De deur in de huidige achtergevel moet worden verplaatst naar de bijkeuken en de achtergevel moet worden voorzien van een nieuwe binnendeur. De bijkeuken wordt niet voorzien van verwarming. Ten behoeve van de fundering is er al een heipaal in geslagen en er zitten verankeringen op de achtergevel en de uitbouw van de buren. De buitenstenen zijn ook al gekocht. In de achtergevel zit een kabel voor elektriciteit en een leiding voor water. De bijkeuken dient voorzien te worden van drie dubbele WCD. We willen ook graag een raampje.

Asbest dak saneren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het saneren van een asbest dak. Wij hebben 2 loodsen die tegen elkaar staan met een kil goot. De loodsen hebben een lengte van 40 meter en zijn totaal 30 meter breed. Totaal asbest dak is ongeveer 1320 m2. De hoogte van de nok is 10.50 meter en de zijwanden zijn 6 meter. Er zijn 2 kopse kanten bereikbaar met kraan en 1 lange zijde. De andere lange zijde zal of met hoge kraan moeten gebeuren of van binnen uit. Kunt u hiervoor een scherpe offerte maken? Er is een foto beschikbaar.

Tuindeur plaatsen

In mijn huis wil ik graag een raam laten dicht metselen en (kunststof) tuindeuren laten plaatsen. Tevens moet de binnenwand gestuct worden omdat er nu steenstrips zitten.

Garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen aan mijn nieuwbouwhuis, deze zal 4,5 m breed zijn en ongeveer 6 meter lang. In de achtermuur wil ik een raam hebben. De garage zal aan de achterkant ongeveer 2 meter langer zijn dan het huis, in die 2 meter wil ik graag een deur geplaatst hebben. Als garagedeur wil ik een roldeur hebben ( misschien electrisch) in die roldeur wil ik nog een loopdeur hebben of een aparte deur naast de garagedeur Het moet een gemetselde garage worden. De garage komt direct vast aan de garage van de buren(deze moet ook nog gebouwd worden) dus gaat het waarschijnlijk een geschakelde garage worden. Graag zou ik een offerte willen ontvangen naar aanleiding van bovenstaande gegevens. LET OP het gaat dus om 2 dezelfde garages. Kan misschien in beide wel een andere deur k

Verbouw grote bijkeuken en toilet

Ruimte van ca 4 x4 m (reeds kaal gemaakt) moet tot een nieuwe bijkeuken leiden met daarin aansluitingen voor droger en wasmachine in een werkblad met onderkasten. Tevens CV ketel van eerste verdieping verplaatsen naar de nieuwe bijkeuken. Werkzaamheden: nieuwe betonvloer, wanden voorzien van aftimmering, alle leidingwerk (gas, water, licht), vloertegels, verlichting. Behang- en schilderwerk. Plaatsen grote schoenenkast en ter plaatse maken van kapstok. Compleet opleveren. Tevens realiseren vervangen van toilet. Leveren, plaatsen van toilet, fontein, alle leidingwerk, afzuiging, tegelwerk, compleet opleveren. Aansluiting maken op diepriool (momenteel beerbut).

renovatie, updaten doucheruimte,

renovatie, updaten doucheruimte,

Wij willen graag een offerte ontvangen ...

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen onderhoudsarme dakplaten tegen het plafond en het behangen van de muren met glasvezelbehang.

Wij willen van 2 kleinere slaapkamers ...

Wij willen van 2 kleinere slaapkamers een grote maken. Er moet gekeken worden of dat kan. Deur moet verplaatst. Kast ingebouwd. Een optie is een dakkapel erbij, dit hangt van de situatie af, is niet direct noodzakelijk. Plavond moet vernieuwd. (gipsplaat of iets anders)