Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dongjum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dongjum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dongjum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dongjum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dongjum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Dongjum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dongjum:

Dragende muur uitbreken tussen ruimtes

Ik wil een dragende buitenmuur (welke direct grenst aan de garage) uitbreken zodat de garage omgebouwd kan worden tot woonkeuken en bij de woonkamer betrokken kan worden.

Een serre bouwen op de plek waar een tuinkamer staat

Ik zoek een aannemer die een bestaande tuinkamer kan vervangen door een serre. De nieuwe serre dient 600 bij 300 cm groot te worden met een hoogte van 270 cm. Graag voorzien van aluminium kozijnen en goed isolerend glas. De bestaande tuinkamer staat op beton-poeren. Ik wil dat de voor- en bovenkant van glas is en de zijkanten (linker met raam) dicht. Dit kan vergunningsvrij gebouwd worden.

Fundering voor nieuwe garage

Ik wil graag een beton fundering voor een nieuwe garage laten maken. Graag met de afmetingen 6 x 5 meter.

Aanbouw achterzijde woning

Ik wil graag een aanbouw van 6 x 6 meter met 1 vierdelige schuifpui en 1 tweedelige schuifpui. Staat nu een stenen aanbouw van ongeveer 15 m2, dit moet verwijderd worden, en dus vervangen worden door een nieuwe casco aanbouw van houtskelet of kunststof, inclusief een toilet en douche aansluiting.

Verbouwen gedeelte van garage tot praktijkruimte

De wens is om een gedeelte van de garage te verbouwen tot kleinschalige praktijkruimte. De garage is 7,30 bij 2,95 meter. De praktijkruimte wordt zo'n 9,5 vierkante meter groot en er dient een eigen deur met gang naar de praktijkruimte gecreëerd te worden. Het voorste gedeelte van de garage blijft opslagruimte voor privé doeleinden. Graag prijsopgave voor nieuwe pui/dubbele deuren en verbouwing achterste gedeelte van de garage tot praktijkruimte.

Fundering en cementdekvloer voor uitbouw achterzijde

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een fundering en cementdekvloer ten behoeve van een uitbouw achter mijn hoekwoning. Wij willen een uitbouw aan de achterzijde waarbij de begane grond verdieping gelijk wordt getrokken met de bijkeuken. Dit zal gerealiseerd worden in houtskelet bouw. De diepte bedraagt 450 cm en de breedte aan de bestaande gevel is 295 cm en deze loopt uit naar 415 cm ter hoogte van de achtergevel van de bijkeuken. Volgens de makelaar begint de vaste grondlaag op een diepte van ca 17 meter. De volledige woning is onderheid. De uitbouw zal worden aangesloten op de twee reeds bestaande buitenmuren (achtergevel en zijgevel bijkeuken). Woning is bereikbaar per achterom.

Deuropening dicht maken en afwerken

Ik wil een deuropening in een binnenmuur dicht laten maken met cellenbetonblokken. De opening is 1 meter breed en 2,60 hoog.

Serre en aanbouw hoekwoning

Ik heb een groot bouwplan voor mijn woning. Serre tbv uitbreiding woonkamer Aanbouw op oprit Carport plaats, Schuur aan de tuin Schuif pui Kunststof kozijnen Fundering tbv uitbouw en serre Kortom alle benodigde voorzieningen voor de verbouwing. Binnenkort krijg ik de bouw tekeningen. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het gehele bouwplan. Ik haal heel veel informatie uit uw website. Waardoor mijn interesse is opgewekt om te kijken wat voor mij kan betekenen. Wilt u met mij contact willen nemen om onder andere telefonisch te bespreken Bij voorbaat bedankt

Garage bouwen

Ik wil graag een garage met plat dak van steen en een kleine deur achter garage. Afmeting wordt 6 bij 3 ongeveer gaat koste grote deur automatisch. Fundering is nodig, willen graag een metsel constructie met een plat dak. Vergunning graag opnemen in de offerte.

Fundering voor een kunststof schuur

Een betonnen fundering maken ten behoeve van een kunststof schuur op te plaatsen. Afmeting van de schuur is 3.19*2.50 De fundering zal ongeveer 8 vierkante meter zijn.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Ik wil een houten vloer eruit hebben en vervangen door een broodjesvloer het gaat om 28 vierkante meter. De huidige vloer is van hout en er is geen kruipruimte aanwezig. Het betreft de woonkamer.

Keuken renovatie

Ik zou graag mijn keuken laten renoveren. De achterwand van de keuken bestaat nu uit tegels, deze moeten eruit en daarna nieuwe tegels of ander materiaal laten plaatsen. Graag advies hierover. Verder wil ik mijn keukenblad en keukenkast vervangen. Deze zijn oud en aan vervanging toe. Ik weet nog niet precies van welk materiaal ik dit wil. De te vervangen onderdelen van mijn keuken moeten er nog uitgehaald worden.

Nesling standalone op stenen terras

Installatie van een nesling standalone 3 x 3 meter met harmonicadoek en wandgordijn. Op stenen ondergrond. Palen worden 11 x 11.

Houtskelet-aanbouw realiseren

Voor een woning waar wij in Augustus 2020 de sleutel van krijgen zoeken wij een Aannemer/Timmerbedrijf. De bestaande bijkeuken aan de achterzijde is rot en niet geisoleerd. Er zit al wel een betonnen vloer. We slopen en verwijderen zelf de huidige bestaande bijkeuken/uitbouw en willen een houtskeletbouw-aanbouw (welke geisoleerd moet zijn) van 3.50 meter diep x 2,00 meter breed. Er moet ook verwarming in komen. We willen 1 openslaande deur naar buiten en verder ramen. Tevens moet de voordeur vernieuwd worden en uitgerust met een drie-punts-sluiting. Er is een achterom/brandgang.

Keuken verplaatsen

Ik heb mijn keuken in de woonkamer, ik wil die verplaatsen naar de bijkeuken.

Nieuw huis bouwen op een kavel in Workum

We hebben een optie genomen op een kavel van 492,5 m2 in WORKUM en willen daar graag een huis op bouwen. Prefab of Houtskeletbouw. Gewenste woonoppervlakte circa 165 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met zolder maar mogen hier van afwijken en willen ons graag laten adviseren door een ervaren Aannemer. Buitenafmetingen van de gewenste woning circa 7.00 m. x 11.00 m.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan onze toekomstige woning met een plak bitumen dak en een glazen schuifpui. De maten van de uitbouw zijn 3 x 5,5 meter. De glazen schuifpui ong. 4 meter. Naast de aanbouw (dus aan de aanbouw vast) dient er nog een garage te worden geplaatst van 6 x 3m met een plat bitumen dak. Zowel de aanbouw als de garage mogen casco worden opgeleverd, evt wel met aansluitingen voor verwarming / elektra / water. Op dit moment staan er een uitbouw en een garage, maar deze zijn in zodanig slechte staat dat wij deze zullen slopen. Wij willen dit zelf doen. Er zal wel een fundering overblijven van ca 3 x 3m. Daarnaast zouden wij graag een (aparte) prijsindicatie ontvangen van een extra etage bovenop de uitbouw (met punt dak), maar niet op de garage. Ik hoop dat de bijlage e.e.a. duidelijk maakt. Aanvang van de werkzaamheden: laatste kwartaal 2020. Met vriendelijke groet, Mariëlle Nagtegaal

Fundering voor uitbreiding garage

Fundering maken voor uitbreiding voor garage. We gaan de garage verlengen. Totale oppervlakte wat er bij moet komen is ongeveer 24 m2. (6 meter breed x 4 meter diep).

Uitbouw aan achterzijde huis realiseren

Ik ben voornemens om mijn huis uit te laten bouwen, het betreft een vergunningsvrije aanbouw van 3 bij 4 meter. Zo dat de achterzijde gelijk komt aan de garage. (zie foto) het kozijn met openslaande deuren kan hergebruikt worden, de deur in de garage zal verplaatst moeten worden. er hoef geen muur doorbroken te worden. De uitbouw mag volledig saus klaar opgeleverd worden met spotjes in het plafond, elektra, (vloer)verwarming en een daklicht of lichtstraat. Als de offerte passend is zouden we wat mij betreft op kortte termijn al gestart kunnen worden. Onderstaand in foto is zichtbaar waar de aanbouw komt.

Garage aanbouwen

Wij hebben een woning gekocht, waar we graag een stenen garage aan willen laten bouwen. De oprit is 295 cm breed, dus we willen die breedte gebruiken. Als rechtermuur zal de buitenwand van de woning zelf gebruikt worden. We willen dan een garage van 295 bij 700 cm. Aan de voorkant willen we een garagedeur met een loopdeur erin, aan de achterkant (bij de tuin) een gewone deur en daarnaast een raam. We willen graag een gladde betonvloer, de garage hoeft niet geïsoleerd te worden. We willen graag een plat dak. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan incl. laten plaatsen.

Offerte nieuwbouw badkamer

Graag offerte voor het installeren van een nieuwe badkamer. Tegels en sanitair zijn al uitgezocht. Aansluitingen zijn al geplaatst. Het gaat dus puur om het plaatsen en installeren, alle materialen voor deze klus zijn al aanwezig.

Heipalen slaan voor nieuw te bouwen woning

Ik heb voor mijn nieuw te bouwen huis circa 10 heipalen nodig met een lengte van 12,5 meter. We hebben de kavel al in ons bezit. Graag hoor ik wat hiervoor een reële prijs is.

Raam kozijn vervangen door schuifdeur

Het vervangen van een raam kozijn door een tuindeur/schuifpui van 300 bij 225 cm hoogte. Dit zou ik graag in het zwart willen hebben. Dit graag inclusief plaatsen. Daar moet een stuk van de onderkant van de gevel weggehaald worden.

Twee projecten: badkamer verbouwing en keuken verbouwing

Prijsopgave voor renovatie van zowel badkamer als keuken. De badkamer: Alles moet eruit en een nieuwe erin, deze is namelijk uit 1974. Er moet worden getegeld, wanden en vloer, een nieuwe douche erin, nieuwe radiator, badkamermeubel etc. Er zat vroeger een toilet in, deze moet er ook weer komen. Badkamer is 2.80 diep 1.90 breed. 2.25 m. W De keuken: deze is 4 bij 2.5 m. Ik wil graag aan twee kanten een blok in een soort u-vorm, maar in het midden zit een deur aan het korte stukje, dus daar moet geen blok komen. Aan de raamkant zit de wasbak, andere kant koelkast en gastoestel. Geen inductie.

Erker zijkant woning

1 julli gaan wij verhuizen naar onze nieuwe woning, daar zouden we graag een erker willen bouwen aan de zijkant van de woning van 2.5 a 3 meter breed en een diepte van +/- 1.5 diep. Kunststof kozijnen dubbel glas, prefab of houten skelet mag beide. Gewoon compleet opgeleverd. Woning staat in Damwâld (Friesland)