Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Damwoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Damwoude heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Damwoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Damwoude of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Damwoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Damwoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Damwoude:

Erker zijkant woning

1 julli gaan wij verhuizen naar onze nieuwe woning, daar zouden we graag een erker willen bouwen aan de zijkant van de woning van 2.5 a 3 meter breed en een diepte van +/- 1.5 diep. Kunststof kozijnen dubbel glas, prefab of houten skelet mag beide. Gewoon compleet opgeleverd. Woning staat in Damwâld (Friesland)

Renovatiewerkzaamheden

Aantal renovatiewerkzaamheden. 4 kozijnen vervangen op de bovenverdieping en twee keukenramen vervangen op de begane grond. Houten kozijnen en glas ook leveren. Bij een gang en twee kamers de houten vloer vervangen, eventueel ook vloerbalken vervangen. Ongeveer 40 a 50m2. Vervangen van de steunbalken voor het dak (die in de muur zitten). En eventueel het hele dak vervangen (pannendak). Vrijstaande woning uit de jaren 20 of 30. Graag komen kijken.

Het bouwen van een kapschuur, ligboxen onderkelderen en silo storten

60 Ligboxen (ligstallen van de koeien) onderkelderen 50 bij 10 meter, 100 kuub. Bovendien moet er een kapschuur gebouwd worden van 40 bij 15 meter. Ook moet er een sleufsilo in beton gestort worden op bestaande elementen; oppervlakte is 40 bij 10 meter.

de begane grond van beton, de ...

de begane grond van beton, de verdiepingen met contructiestaal, een ingebouwde zwembad op de 2de verdieping en een helekopterlandingsplek, het gebouw heeft een breedte van 20 meters en een lengte van 50 meters, het balcon loop geheel langs het gebouw, zeg maar uitstek