Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Buitenpost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Buitenpost heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Buitenpost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Buitenpost of directe omgeving.

17 klanten uit Buitenpost bevelen een bij Casius in Buitenpost aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Buitenpost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Buitenpost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Buitenpost:

Bijkeuken laten afwerken

De bijkeuken, houtbouw, is deels geïsoleerd. Afwerking van de wanden met plaatmateriaal, plafond met polystyreen en plaatmateriaal alsmede afwerking van de vloer. Voor de vloer de materialen in overleg. De afmeting is 2 x 3 meter en 2.20 meter hoog. Graag een indicatie van de kosten.

Fundering en vloer maken voor een schuur

Wij willen zelf een schuur van 8 x 6 meter bouwen. De fundering en de vloer willen wij graag door de vakman laten aanleggen. Kunt u aangeven wat de kosten hier van gaan worden?

Vloer isoleren, dekvloer en vloerverwarming aanbrengen

Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren met schuimbeton, dan een dekvloer met vloerverwarming erin die volledig aangesloten wordt met bijbehorende verdeler etc. Vloeroppervlak is 45 m2 en de hoogte kruipruimte is ongeveer 50 cm.

hal, trapwand, overloop betimmeren(10 m) ...

hal, trapwand, overloop betimmeren(10 m) en woonkamer voorzien van lambrizering (ong. 15 m). hal vloer (2 x 1,5 m) voorzien van plavuizen. 1 nieuwe deur (incl. verbeteringen aan kozijn) + een schuifdeur. hal + woonkamer voorzien van geluidsdempend plafond.