Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verbouwen van schuur boerderij :

Verbouwen van schuur boerderij

Ik wil de schuur van de boerderij van 420 m2 veranderen in een kleinschalige woningcomplex voor mensen met een beperking. Op de begane grond moeten 4 appartementen komen met 2 badkamers. Op zolder moeten 2 appartementen komen, daar moet alleen een wc en wastafel komen. Een keuken hoeft niet geplaatst te worden. Verder moet alles goed geïsoleerd worden en er moeten meerdere kozijnen geplaatst worden.
Onze klant uit Brantgum (Friesland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwen van schuur boerderij uit heel Nederland:

Verbouwen van het huis

Wij zouden graag een offerte willen van het verbouwen van een huis: 1. We zouden graag willen uitbouwen 3 lang 5 meter breed. 2. De keuken volledig vernieuwen. (kookeiland) 3. De badkamer volledig vernieuwen + wc plaatsen 4. De wc beneden vernieuwen. (de wc pot is goed) 5. Vloeren leggen boven (laminaat) 6. Giet vloer leggen beneden. 7. Houten overkapping bouwen in de tuin + schuur. Wij zijn starters en willen het verbouwen op een normale goedkope manier doen. Verbouwen kan je zo gek maken als je zelf wil maar wij zijn starters. Wat zou dit ongeveer kosten?

Diverse verbouwingswerkzaamheden

Wij willen binnenkort onze woning laten verbouwen. Voordat er medio februari een nieuwe keuken geplaatst wordt, willen we 2 togen laten maken. Het gaat om 1 toog in de woonkamer en 1 toog op de plek waar nu een kozijn zit naar een kleine bijkeuken van 160 x 170 cm. Verder willen we de hal laten isoleren, 2 wanden en het plafond in de bijkeuken laten isoleren en er een nieuw plafond in laten maken. Er moet ook isolatieglas in de bijkeuken worden geplaatst.Ook willen we installatiewerk laten verzorgen voordat de nieuwe keuken komt. Voor de plaatsing van een nieuwe vloer en keuken hebben we al een vakman. De bijkeuken grenst aan de schuur en is niet verwarmd. We willen graag uw advies hoe we daar toch een verwarming kunnen aanbrengen. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij laten onze woning verbouwen en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat een betonnen vloer van 60 m² kan verwijderen en er daarna isolatiemateriaal en een nieuwe gewapende betonvloer kan plaatsen. Ook zouden we graag willen weten op welke termijn u dit kunt uitvoeren aangezien er enige tijdsdruk is (we wonen tijdens de verbouwing in de schuur). We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Garage verbouwen tot mantelzorgwoning

Huidige situatie: enkel stenen garage/bijgebouw (9 x 5 meter), 1 tussen muur, 1 garagedeur, 5 buitendeuren. Helft vloertegels, helft stoeptegels. Elektra en water aanwezig. Riolering moet aangesloten worden (naar de weg). De gewenste situatie is het maken van een volledig geïsoleerde mantelzorgwoning met 4 ramen, 2 deuren, afgewerkte binnenzijde, het plaatsen van een keuken en sanitair. Er is elektriciteit aanwezig en er komt water in de schuur maar er is nog geen riolering, de elektra punten kunnen eventueel door ons verlegd worden. In de keuken, badkamer en toilet moet een waterleiding verlegd worden. Het moet gewoon een zelfstandige woning worden. De garagedeur mag eruit en daar mag een raam komen. Het hoeft niet per se gemetseld worden maar het geheel moet wel goed geïsoleerd zijn.

Verbouw schuur tot gastenverblijf

Wij zijn voornemens een pand aan te kopen waarbij een pannen gedekte stenen schuur staat (1997) van 216 m2. Deze schuur willen wij verbouwen tot ca. 5 Bed&Breakfast kamers. Ieder met eigen douche/wc gelegenheid. Dak moet geïsoleerd worden. Zover wij weten is er nog geen riolering aanwezig, wel elektra. Vloer is van beton. In de zijmuren zijn diverse deuren aangebracht die vervangen moeten worden tot toegangsdeuren. Binnen wanden moet dermate geïsoleerd worden dat gasten geen geluid van elkaar vernemen. Gaat dus om een - betegelde - vloer leggen, waarin alle leidingen e.d. moeten komen, binnenwanden plaatsen, dak isoleren en muren stuccen, en plafonds aanbrengen. Het gaat osn om een globale indicatie wat ons te wachten zou kunnen staan. Is dat te doen met deze omschrijving?

Red Cedar Chalet verbouwen tot "Luxe Suite in het bos"

Wij hebben een Red Cedar Chalet gekocht op een mooie kavel in het bos en willen dit klassiek ingerichte chalet transformeren tot een luxe suite in het bos. Alle binnenmuren gaan verwijdert worden zodat het 1 open ruimte wordt. Er zal een scheidingswandje geplaatst worden waar aan de ene zijde de badkamer komt en aan de andere zijde de keuken. We hebben de volgende planning: Augustus/September - Buiten schilderwerk (Red Cedar Lak) - Binnenmuren verwijderen - Plaatsen binnenmuurtje - Plaatsen Toilet - Plaatsen Douche - Voorbereiding bad - Voorbereiding keuken - Stucwerk plafond en muren - Tegelwerk badkamer - Leggen laminaarvloer Oktober/November - Plaatsen bad - Plaatsen keuken - Bouwen vaste kast Na de verbouwing gaan we in het voorjaar nog de volgende aanpassingen doen - 2 deuren vervangen voor ramen - Plaatsen glazen schuifdeuren - Aanpassen schuur - Plaatsen sauna en jacuzzi Al met al een grote klus waarvoor we iemand zoeken die ons maximaal ontzorgt en genoeg mensen kent in de omgeving van Putten om het werk uit te voeren. We zoeken bij voorkeur een ZZP-er die ook bereid is een aantal werkzaamheden in het 'weekend' uit te voeren en die ook een netwerk van specialisten heeft voor het specialistische werk. Alleen reageren als u slim kunt omgaan met de verschillende werkzaamheden. Eenvoudige werkzaamheden kunnen ook door een stagiair gedaan worden zodat de prijs uiteindelijk lager uitvalt.

Gebinten zandstralen in een boerenschuur

Voor wij gaan beginnen met het verbouwen van de schuur naar een woning en willen we de gebinten laten zandstralen. Het gaat om 4 grote palen en bijbehorende verbindingselementen. Schuur is circa 9 meter hoog 14 meter breed en 15 meter lang. Er is een tekening van de schuur. Ik kan er ook foto's van sturen.

Beton storten en vlinderen

Ik ben bezig een schuur te verbouwen, en over een paar weken gaat het dak vervangen worden, daarna is het de bedoeling om de oude beton vloer eruit te halen, en te vervangen. Zou graag een offerte willen krijgen voor het storten en af laten werken door vlinderen bijvoorbeeld. Als de vloer maar waterpas ligt en glad / vloeistofdicht. Zelf halen we de vloer uit, en leggen folie en betongaas. Wat we willen laten doen is de beton erin en afwerken. Het oppervlak is ongeveer 55 m2 en de dikte zal tussen 10 en 15 cm worden. Het is een schuur achter een woonhuis / winkel waar gemakkelijk bij gekomen kan worden, misschien dat het met de goot kan, maar zelf denk ik dat een betonpomp handiger is.

Schuur bewoonbaar maken

Ik zoek iemand die mijn schuur kan verbouwen: - het dak moet geplakt (nieuwe bedekking op plat dak, er ligt nu mastiek op) Het dak is een gedeeld dak met de buren. - de schuur moet geïsoleerd worden - de vloer ophogen - er moet een CV in komen - een water aan- en afvoer voor de wasmachine maken - eventueel een stukje aanbouwen

Woning en schuur verbouwen

Ik wil mijn laminaat vervangen en een grote klus uitvoeren in mijn huis. Ook wil ik mijn schuur verbouwen.

Partners

Partners van Casius