Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Boornbergum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Boornbergum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Boornbergum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Boornbergum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Boornbergum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of bouw en nieuwbouw in Boornbergum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Boornbergum:

Zwembad aanleggen

Het gat is gegraven. Nu moet het vervolg beginnen: fundering, muren, vloer en tegels. We hebben de tekening al klaar, dus wel zoals wij het graag willen. Het zwembad heeft een afmeting van 12.5 x 4 meter. Wij regelen het materiaal. Zwembad is goed bereikbaar.

Kelder naast een uitbouw plaatsen

Plaatsen van een prefabkelder naast bestaande uitbouw. Afmeting ongeveer 6.24 bij 3.20 bij 2.50 (buitenwerkse maat) met dek zware uitvoering voorzien van stekkenbak om aan strook te binden, eventueel constructeur berekening aanwezig. We willen hiermee graag starten in maart. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Het gaat dus eigenlijk om het plaatsen van een bak tégen huidige bouw aan.

Fundering voor een nieuwbouwwoning maken

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe woning, houtbouw. Voor de nieuwe woning dient een fundering gemaakt te worden. De oppervlakte zal ongeveer 100 m2 zijn. Er is een bouwtekening beschikbaar.