Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bolsward te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bolsward heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bolsward u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bolsward of directe omgeving.

11 klanten uit Bolsward bevelen een bij Casius in Bolsward aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bolsward bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of zolderverbouwing in Bolsward staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bolsward:

Keuken verplaatsen

Ik heb mijn keuken in de woonkamer, ik wil die verplaatsen naar de bijkeuken.

Damwand plaatsen

Ik wil graag een damwand van hardhout. Hij moet 46 meter lang worden en 180 cm boven de waterpeil uitsteken. Graag een offerte.

Plaatsen kelder onder huiskamer

Ik ben het huis aan het verbouwen en wil, voordat ik de vloer ga isoleren, indien mogelijk en betaalbaar, een kelder onder de woonkamer laten maken. We willen een oppervlakte van ongeveer 4 x 5 meter en in ieder geval sta-hoogte, zodat ik vanuit de hal de kelder kan benaderen via een trap. Nadat de kelder is geplaatst moet er een vloer van de huiskamer op komen waar een vloerverwarming in aangebracht moet kunnen worden. Zie bijlage voor een situatieschets. Ik verwacht dat een vergunning nodig is. Een kruipruimte is niet aanwezig. Het huis ligt op terp, onder de vloer zit zand. Het doel van de kelder is opslag. Het gaat in eerste instantie alleen om de bak, het plafond werk ik mogelijk zelf af. Afwerking van de kelder hoeft niet. Elektra en stucwerk hoeft ook niet. Graag ontvang ik een offerte.

Huis op een kavel laten bouwen

Wij willen een stuk grond kopen en daarop een huis laten bouwen met 3 verdiepingen. Eventueel een kelder. Het moet een huis zijn van ongeveer 200 m2. Met een badkamer en een slaapkamer op de begane grond. 4 slaapkamers op de 1ste verdieping en een zolder. Wat zou ongeveer de prijs hiervan zijn?

Betonvloer storten

Ik wil graag op de begane grond een betonvloer laten storten. Het gaat om een ruimte van 18 meter diep en 6 meter breed. Het is een pand uit 1900 en de huidige vloer verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Verbouwing zolder tot slaapkamer

In de breedte moet een wand worden geplaatst tot in de nok. Daarin willen wij een schuifdeur om op deze manier ruimte te besparen. De knieschotten moeten worden schuifkasten worden. Ook willen wij boven het trapgat een vliering met een vlizotrap (7-8 meter). De zolderruimte is ongeveer 7-8 meter (wand) bij 3.50 (kastenwanden) meter.

Raamkozijnen en dakoverstek opknappen en schilderen

Wij willen graag enkele onderhoudswerkzaamheden laten verzorgen aan onze vrijstaande woning. De woning heeft een zadeldak met overstekken aan de voor- en achterzijde. We willen de overstek aan de achterzijde laten schilderen. Verder hebben we een aangebouwde serre met raamkozijnen waar verschillende rotte plekken in zitten. Ook die raamkozijnen laten we graag herstellen en schilderen.

Woning op asbest controleren

Asbest inventarisatie. Ergens anders / meerdere plaatsen. Ventilatiekanaal

Oriënterende prijsopgave uitbouw

Wij willen wellicht een woning aankopen en dan een uitbouw doen op de woning. Dit verzoek betreft een oriënterende onderzoek naar uitbouwkosten. Bouwstijl: standaard Situatie: vrijstaande woning Afm. Aanbouw: 3 meter diep en 4,5 meter breed. Rc-waarde: 3,5 Materiaalsoort kozijnen: kunststof Kleur: wit Indeling kozijn: schuifpui, 2 delig Het volgende meenemen in de offerte: - 2 stuks hei of stalenpalen - fundering en grondwerk - geveldoorbraak (bestaande schuifdeur verwijderen en afwerken) - stucwerk plafond en wanden - aftimmerwerk - afvoeren van alle vrijkomende materialen - loodslabben tbv aansluitingen.

Houten vloer door schuimbeton en afdekvloer vervangen

Wij gaan binnenkort wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1971 met een niet geïsoleerde houten vloer. Wij willen die vloer laten verwijderen en daar schuimbeton met een afdekvloer laten plaatsen. Wij willen ook vloerverwarming in de vloer laten leggen en daarop een afwerkvloer. De vloer op de begane grond is tussen 30 en 35 m². Ik weet niet hoe diep de kruipruimte is. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Houten verdiepingsvloer door beton vervangen

Ik wil graag mijn houten vloer laten vervangen door beton. Het gaat om een oppervlakte van 35 m2.

Schuur bouwen / plaatsen

Voor mijn pluimvee-hobby wil ik graag een schuurtje bouwen. Geluidsisolatie is hierbij erg belangrijk. Qua bouw denk aan een 1 steens of 2 steens muur. Er moet 1 deur en 1 raam in komen, voor deze spullen zal ik zelf zorgen. Er dient een lessenaarsdak op de komen. De schuur zal 4 bij 2.2 meter worden en 2.10 meter hoog. Het schuurtje komt tegen de zijkant van het huis te staan.

Renovatie van de woning

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - enkele ramen vervangen door dubbele ramen (hr ++? ), kozijnen zijn goed en te gebruiken, 4 slaapkamer ramen , 1 woonkamerraam, afmeting heb ik niet bij de hand. - houten vloer woonkamer vervanger door betonnen vloer, 36 m2 - muur keuken/woonkamer slopen, 3,5 meter, stalen balk plaatsen, i.v.m. dragende muur - asbest uit ventilatiekanalen en nieuwe kanalen plaatsen, 3 stuks, beginnen in plafond begane vloer en komen het dak uit. - nieuwe CV ketel plaatsen Ik kan/wil best zelf meehelpen om de kosten te drukken. Graag verneem ik uw reactie per mail. Ook als u meer gegevens nodig hebt om tot een offerte te komen kunt u mij mailen. Voor meer informatie over de woning, zie:

Blokhut plaatsen inclusief fundering

Het plaatsen van een blokhut plus de fundering. Blokhut wordt ongeveer 3 bij 3 meter. Oude kas wordt gesloopt, tegels liggen er nog. Op deze plaats moet wel nog een fundering worden gemaakt. We gaan de blokhut bij de Karwei aanschaffen en willen graag weten wat de kosten zijn om deze door u in elkaar te laten zetten.

Woonkamer uitbouwen

Graag willen wij onze woonkamer uitbouwen 4 meter breed x 7 meter lang. Geïsoleerd. Betonfundering, geen heipalen nodig. Ik heb nog niet gecheckt of een vergunning nodig is. Alles afwerken, radiatoren, elektra, stuken, vloer, etc.

dakbedekking vernieuwen bitumen van 8 ...

dakbedekking vernieuwen bitumen van 8 garageboxen.. is één geheel +-150 m2 Er ligt nu grind op met bitumen, moet ook afgevoerd worden.

verplaatsen wand 2x , nieuwe douche, ...

verplaatsen wand 2x , nieuwe douche, verhogen overloop plafond, plafonds vervangen door gips woonkamermuur uitbreken. Betreft huis in Duitsland (KLEIN OLDENDORF) is 3 kwartier vanaf groningen, hopelijk is er een nederlands bedrijf die de klus aan wil nemen.

Isoleren van het dak op zolder. Afwerken ...

Isoleren van het dak op zolder. Afwerken met gipsplaten. Eventueel wand plaatsen om slaapkamer te creëren, dit is optioneel.

een grote kast voor berging en een ...

een grote kast voor berging en een ruimte voor was en droog trommel en een slaapkamer

Het betreft hier de bouw van een serre ...

Het betreft hier de bouw van een serre aan een nieuwbouwoning. Het dak begint direct boven de begane grond verdieping. Het dak kan dicht zijn (mastiek). De eerste meter vanaf de grond moet óf gemetseld óf plaatwerk. Er moet een deur inkomen. De vloer kan van beton (daaroverheen komen plavuizen). Er moet een stopcontact komen en een lichtschekalaar. Ook dient er een (klein) verwarmingselement in te komen (kan afgetapt van de bestaande voorziening). Het geheel moet gefundeerd worden (kleien ondergrond). De woning licht in een nieuwbouwwijk van de plaats Bolsward. Het gaat om een globale berekening. Verder contact kan via de mail of telefoon. Bezoek aan huis is nog niet gewenst.