Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Boijl te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Boijl heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Boijl u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Boijl of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Boijl bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing in Boijl staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Boijl:

Slopen van een oude boerderij

Wij willen een oude boerderij laten slopen om een nieuw huis neer te kunnen zetten. Het pand is 12 meter breed en 23 meter lang. Het dak begint op de eerste verdieping en is 8 meter hoog, Het is een pannendak met daaronder asbest. Op sommige plaatsen zit er ook riet onder of piepschuim en dergelijk. Binnen is de boel zwaar verouderd en krakkemikkig. In het voorgedeelte zit vloerverwarming (ca 80 m2). De vloeren zijn allemaal betegeld. De tussen vloeren zijn van hout. Aan het huis zit een serre van ca. 15 m2. En er zit een kelder onder van ca. 16 m2. Graag hoor ik ook wat wij zelf aan de sloop kunnen bijdragen en wat voor kosten we daar mee kunnen besparen.