Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Boer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Boer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Boer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Boer of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Boer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing in Boer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Boer:

Er moet een aanbouw komen van 6 meter ...

Er moet een aanbouw komen van 6 meter bij 9 meter (normale steen). Dit wordt tegen de bestaande bouw aangebouwd en zal met een plat dak afgedicht worden. Het electrisch, water en gas zal doorgetrokken moeten worden vanuit de bestaande bouw. Er zullen ramen (dubbel glas) geplaatst moeten worden en daarnaast een schuifpui uit draaideuren richting tuin.

Ingraven van een septic tank en het ...

Ingraven van een septic tank en het aanleggen van een fundatie. Aanbouwen van een bijkeuken, badkamer en keuken op de begane grond. De begane grond wordt opgetrokken uit steen. Hierop komt een houten kap. In de bij keuken en de badkamer komt vloerverwarming. De CV ketel komt op zolder te hangen. De keuken wordt toegankelijk via de woonkamer. Bestaand huis heeft afmeting lengte 7.5m en breedte 7.2 m. Aanbouw komt hier achter te staan en steekt aan beide zijden 2m uit. De kap komt onder dezelfde hellingshoek te staan als de huidige kap waardoor de nok van het nieuwe deel hoger komt te liggen dan de huidige nok. Dakrand wordt afgewerkt met dezelde borden als bij de voorzijde van de woning.