Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Berlikum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Berlikum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Berlikum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Berlikum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Berlikum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Berlikum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Berlikum:

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Ik wil een houten vloer eruit hebben en vervangen door een broodjesvloer het gaat om 28 vierkante meter. De huidige vloer is van hout en er is geen kruipruimte aanwezig. Het betreft de woonkamer.

Grote aanbouw realiseren

Er staat een huisje te koop waar wij interesse in hebben, maar dan moeten wij er wel een stuk gaan aanbouwen. We willen een prijsindicatie ontvangen voor een aanbouw van 12 meter lang en 350 cm breed in HSB. In die aanbouw komt dan een slaapkamer, douche en berging.

Asbest onder puntdak verwijderen

Wij hebben onder de dakpannen asbest platen liggen! Zijn wij verplicht deze voor 2024 te verwijderen?? ons huis is 12x7 meter , met puntdak!.

Asbest verwijderen op het dak van een loods

De loods moet afgebroken worden en het asbest verwijderd. De ombouw is van aluminium met hout en isolatie. De afmetingen zijn 20 bij 44 meter.