Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Beetgumermolen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Beetgumermolen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Beetgumermolen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Beetgumermolen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Beetgumermolen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of renovatie in Beetgumermolen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Beetgumermolen:

Schoorsteenpijp verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een vermoedelijk asbest schoorsteenpijp. Deze zit van de begane grond tot aan de verdieping in het beton. Van de verdieping tot aan de schoorsteen ligt deze op hout/gips. Zit met stukjes lood als beugel vast gezet aan het hout. Woning is van 1859. Voor vragen of meer foto's graag reactie per mail. In afwachting van uw reactie.

Dakgoten vervangen, kunstofbekleding gevels en dakgoten

Zink in dakgoten vervangen, aantal meter weet ik niet precies. Topgevels hout vervangen door kunststof, twee maal, aantal m2 weet ik niet precies. Bekleding dakgoten vervangen door kunststof op woning en garage.