Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Balk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Balk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Balk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Balk of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Balk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Balk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Balk:

Uitbouw of serre plaatsen

Wij willen een uitbouw of serre van 3 meter breed en 2 meter diep. Bestaande pui word bij uitbouw hergebruikt. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en wil ik dat het een houten constructie krijgt. Het is vergunningsvrij. Graag een offerte hiervoor.

Schoorsteen verwijderen en deuropening maken

Graag een offerte voor het verwijderen van de schoorsteen in de woonkamer en het maken van een nieuwe deuropening tussen woonkamer en gang.

Schoorsteen verwijderen en doorgang maken

Schoorsteen in de woonkamer verwijderen en muur afwerken met daarbij een oude doorgang weer open maken met plaatsen van kozijn en deur. (2 wanden weer glad maken.

van kruipruimte (hoogte 1.90m) een ...

van kruipruimte (hoogte 1.90m) een vochtvrije kelder maken. Gedeeltelijk geluidsdicht.

Slopen keuken spouwmuur [gasbeton] 2.5 ...

Slopen keuken spouwmuur [gasbeton] 2.5 meter en berging muur [enkelsteens] 2 meter. Verplaatsen tuindeur en bergingdeur. Nodig een opdek binnendeur met harhouten kozijn. Verder 2 raamkozijnen van 60 x215 en een raamkozijn van 300 x 70 verdeeld in 4 ramen van 60-90-90-60 hr ++ glas. Verplaatsen van een radiator. Aaanbrengen van een lichtpunt buitenachter. Funderingstrook van 3 meter lengte. Vloer storten in de aanbouw van 4.2 meter en in de berging van 2 meter. Gipsplafond aanbrengen in de aanbouw van 3 meter. Aaanbregen een buitendrempel onder buitendeur berging. Sucadoorswerk van een muurgedeelte van 80 x245 en 100 x245. Aaanbrengen van een lichtkoepel van 100x100 in de huidige carpoort.