Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bakkeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bakkeveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bakkeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bakkeveen of directe omgeving.

17 klanten uit Bakkeveen bevelen een bij Casius in Bakkeveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bakkeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Bakkeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bakkeveen:

Chalet waterpas laten stellen

Het betreft een l-vormig chalet waarbij het lange gedeelte aan beide kanten is verzakt, als je in het chalet loopt dan loopt het aan beide kanten vanuit het midden naar beneden, wij hebben zelf geconstateerd dat hij los staat van de bielzen en tegels waar hij voorheen op rustte.

Aanbouw aan de voorzijde bouwen

Ik wil graag de garage aan de voorkant van 3 meter tot de rooilijn gelijk aan de voorzijde van het huis uitbouwen met een breedte van 3.90 meter. Aan de voorkant moeten 2 openslaande tuindeuren komen met een raampartij totaal ongeveer 2.70 meter x 2.11 meter. Het geheel hoeft van binnen niet afgewerkt te worden. De aanbouw moet 3.50 meter hoog zijn en voorzien worden van een bitumen dakbedekking.

Kelder in de kruipruimte maken

Een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). Wij hebben een kruipruimte van ongeveer 60 m2 en 65 cm diep. Wij willen een kelder creëren van min 2.50 meter diep.

Nieuwe fundering voor een vrijstaande woning maken

Ik wil graag een nieuwe fundering voor een vrijstaande woning, waarbij vanbinnen uit geheid moet worden.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw om een woonkeuken te realiseren. De uitbouw komt uit tussen de bestaande garage en het huis van de buren (twee onder een kap) er komt hier een schuifpui en er wordt een plat dak geplaatst. Er zullen binnenmuren gemetseld moet worden. Afmeting uitbouw 4 bij 3,5 meter. Doordat de bijkeuken moet worden verplaatst naar een deel van de garage onstaat er een woonkeuken van 30 m2 en een bijkeuken van 7 m2. Deze ruimtes moeten worden gestuukt. Enigszins afbouwen, maar ik zal ook dingen zelf doen. De bouw- en constructie tekening liggen inmiddels klaar en een bouwvergunning is niet nodig, al geinformeerd bij de gemeente. Graag gespecificeerde offerte.

twee dakramen zijn reeds geplaatst. ...

twee dakramen zijn reeds geplaatst. afwerking wanden moet nog gipswanden, vloer, schuifbare scheidingswanden, ombouw cv, geluidsarm, met inloop deurtje

Het werk bestaat voornamelijk uit het ...

Het werk bestaat voornamelijk uit het slopen van de achtergevel en enige inpandige wanden en het vergroten van de huidige woning met beneden een slaapkamer, bijkeuken, badkamer en entree/hal en boven een slaapkamer, toileten berging. Een volledige technische omschrijving en bouwtekeningen, inclusief berekeningen zijn aanwezig.