Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bakhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bakhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bakhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bakhuizen of directe omgeving.

11 klanten uit Bakhuizen bevelen een bij Casius in Bakhuizen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 6,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bakhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw of verbouwing in Bakhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bakhuizen:

Boorpalen plaatsen voor fundering van vrijstaande woning

Binnen enkele maanden wordt er gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. Wij willen daar boorpalen laten plaatsen met ingebouwde warmtebuis / warmtewisselaars ten behoeve van het warmtepompsysteem. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor het plaatsen van 18 palen van 6 meter lengte.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

In de woning die wij onlangs hebben gekocht willen wij een draagmuur laten verwijderen tussen de keuken en woonkamer. Het gaat om een muur van 3.40 x 2.60 meter (inclusief deuropening). Er moet een steunbalk worden geplaatst en worden afgewerkt. De afvalmaterialen moeten worden afgevoerd. Wij hebben een nogal strakke planning en willen de werkzaamheden graag omstreeks 8 december laten uitvoeren. Graag ontvangen wij een prijsopgave.