Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Appelscha te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Appelscha heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Appelscha u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Appelscha of directe omgeving.

50 klanten uit Appelscha bevelen een bij Casius in Appelscha aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Appelscha bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Appelscha staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Appelscha:

Achterdeur plaatsen

In de achtergevel hebben wij een raamkozijn van 1 meter breed en 1.70 meter hoog. Deze dient te worden verwijderd en een deur geplaatst. Er zal een stukje metselwerk verwijderd moeten worden en de verwarming verplaatst.

Fundering van het huis herstellen

Ik overweeg om een huis te kopen waarvan de vloer van de aanbouw van beton is maar niet meer helemaal vlak met scheuren in de muur tot gevolg. Het voorste gedeelte van het huis heeft een houten vloer die niet goed meer is en hier wil ik graag ook beton hebben om vloerverwarming te kunnen plaatsen. Kunt u mij een offerte geven van het herstellen van de beton vloer van ongeveer 90 m2 en het vervangen van de houten vloer van ongeveer 25 m2.

Kelder onder de woonkamer maken

Ik bekijk de mogelijkheden om een kelder onder mijn woonkamer te laten aanleggen, aansluitend op de aanwezige keldergarage. Grofweg een kelder van 8 x 5 meter. Graag een kostenefficiënte bouw van de kelder aanbieden. Tevens het vervangen van de houten woonkamervloer door een betonnen vloer. Ook ongeveer 40 m2. Er zit een ruime kruipruimte onder, zeker een meter hoog onder het halletje en onder de woonkamer ongeveer 50 cm hoog. Direct het aanbrengen van vloerverwarming is dan eveneens interessant. Graag ontvang ik uw offerte voor deze werkzaamheden.

Houtworm in de vloer bestrijden

Ik wil dat er wat gedaan wordt aan houtworm in de vloer. Er zitten gaatjes en er is poeder zichtbaar.. Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Ja

Doorgang naar keuken realiseren

Een boog doorgang maken in een niet dragende muur. 2 meter hoog en 1 meter breed en achter die muur zit een nieuwe keuken dus die moet volledig afgeplakt worden tegen de stof dat daarbij vrij komt. De nu bestaande deur komt te vervallen en moet worden dichtgemaakt.

Prefab kelders leveren en plaatsen

Prefab kelders, 2stuks aan elkaar gekoppeld voor onder een chalet 6x4,+6x3 met isolatie? Of 1 Prefab kelder 6x4 .

Onderhoudswerkzaamheden

De buitenkant van het huis dient geverfd te worden (ruim 3 jaar geleden), voor en achter, alleen beneden. Schilderwerk betret kozijnen en deuren. Nieuwe voordeur plaatsen met goed slot. Boeiboord schuurtje dient vervangen te worden (graag kunststof). Gat in enkelsteens schuurtje dichtmetselen(voorheen kattenluik). Wellicht nog wat dorpels repareren.

Ik wil in een vaste kast(onder een trap ...

Ik wil in een vaste kast(onder een trap naar de zolder) een bedstee laten maken. Betimmering van de schuine wand, een bodem op maat of steun voor een bestaande bodem en evt. schuifdeurtje onder het bed. Er is een normale kastdeur die kan gewoon zo blijven.

Beneden in de aanbouw dubbel glas ...

Beneden in de aanbouw dubbel glas plaatsen en voordeur verplaatsen. Tussenwanden slopen en nieuwe wanden plaatsen. Gevel aanpassen d.w.z. ramen verplaatsen cq verwijderen en dichtmetselen. Aanleggen van water en stroom voorziening bij badkamer, keuken en nieuw toilet.

Woning 1972: Plafonds vervangen (is nog ...

Woning 1972: Plafonds vervangen (is nog zachtboord) in de gehele woning en muur plaatsen tussen keuken en Hal. Betonnen vloer in badkamer, keuken en serre storten. Ruimte voor WC metselen. Aansluitingen voor wc en koud/warm water. Schoonmetselwerk stucen. Tegels badkamer en keuken. Muur metselen in gang naast slaapkamers. Het gaat om een huis die wij overwegen te kopen, hiervoor hebben wij van te voren een indicatie nodig van de verbouwingskosten.

uitbouw keuken (bijkeuken doortrekken ...

uitbouw keuken (bijkeuken doortrekken bij woning) dak op garage en uitbouw aansluitend op bestaand dak op huis. badkamer verplaatsen en plaatsen. rondom al het schilderwerk en binnen. ramen plaatsen. het gaat om een huis dat we op het oog hebben wij willen dus graag een indicatie van de kosten.

uitbouw keuken (bijkeuken doortrekken ...

uitbouw keuken (bijkeuken doortrekken bij woning) dak op garage en uitbouw aansluitend op bestaand dak op huis. badkamer verplaatsen en plaatsen. rondom al het schilderwerk en binnen. ramen plaatsen. het gaat om een huis dat we op het oog hebben wij willen dus graag een indicatie van de kosten.