Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Akkrum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Akkrum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Akkrum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Akkrum of directe omgeving.

17 klanten uit Akkrum bevelen een bij Casius in Akkrum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Akkrum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Akkrum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Akkrum:

Fundering voor nieuwe garage

Ik wil graag een beton fundering voor een nieuwe garage laten maken. Graag met de afmetingen 6 x 5 meter.

Dakopbouw op garage

Graag zouden wij een opbouw op de garage willen zodat er een extra slaapkamer boven gerealiseerd kan worden. De garage is in een soort van L vorm. Het breedste gedeelte is 3.99 m X 4.75 en het smalste stuk naast de woning is 3.03 m X 2.75 m. De totale lengte van de garage is dus 7.02 m. Evt is er nog een foto beschikbaar van de plattegrond van de woning. Compleet/casco is in overleg, en het moet een houten constructie hebben.

Kelder laten maken

Een nieuwe kelder maken met een afmeting van 8 x 4,5 of 5 meter. De kelder moet komen waar nu tuin is, welke aan het kantoor grenst. Het is kleigrond. Aan de zijkanten zit al fundering. In ieder geval elektra doortrekken en vloerverwarming aanleggen. Casco of volledig afgebouwd opleveren. Graag twee offertes hiervoor.

Overkapping laten plaatsen

Ik wil een overkapping laten plaatsen. Het gaat om een afmeting van 1.90 bij 3 meter. Hij moet komen op de hoek van 2 gemetselde muren. Dus 1 muur aan de kopse kant en 1 muur aan de lange zijde.

5e slaapkamer maken.

5e slaapkamer maken.

Uitbouw aan de achterkant van de woning. ...

Uitbouw aan de achterkant van de woning. De achtergevel moet worden gesloopt, waarschijnlijk moet er een steunbalk in. Zij muur en platdak van bestaande bijkeuken moet worden gesloopt. Nieuwe fundering voor de uitbouw. Huidige tuindeuren moeten worden verplaatst. Nieuwe muren moeten worden gemetseld. Er moet een schuin dak met dakpannen op de uitbouw komen.

twee dakramen vervangen (1 ervan moet ...

twee dakramen vervangen (1 ervan moet een grotere worden) afwerking ervan, nog wat afwerkiing in andere ruimten, pijp van combiketel op dak verplaatsen

Er moeten nog twee houten wandjes inde ...

Er moeten nog twee houten wandjes inde slaapkamers worden geplaatst. Ook moet er in de badkamer nog 2 wanden worden geplaatst, met in de ene wand een inbouw toilet. Het is gewoon een paar wanden van hout zetten. Het zogenoemde regelwerk.

100 vierkante meter stuc en spaxwerk. ...

100 vierkante meter stuc en spaxwerk. Gipsplafond plaatsen. nieuwe keuken sloop werkzaamheden van schrootjes plafond . tegelwerk en sanitairplaatsing badkamer. schouw en rookkanaal aanleggen. 100 vierkante meter vloer leggen, gas verleggen. luik maken op slaapkamer. van de garage moet een kantoor gemaakt worden( isolatie verwarming en afwerking), toilet plaatsen en nieuw tegelwerk.