Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Friesland.

246 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: tussenwoning laten bouwen, volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning, zelfbouwproject op een kavel, nieuw te bouwen tussenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Friesland:

vrijdag 15 december 2017

Asbesthoudende plafondplaten saneren

In de garage hebben wij gespijkerde plafondplaten. Deze asbest platen wil ik graag laten verwijderen. De platen dienen ook afgevoerd te worden. Het gaat om een oppervlakte van 24 m2. Er is nog geen inventarisatierapport opgemaakt
woensdag 13 december 2017

Woning aanbouwen en/of opbouwen

Aanbouw woning 3.5 bij 5 meter. Opbouw houtskelet.
dinsdag 12 december 2017

Stuk aanbouwen aan de achterzijde van de woning

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 1.39 bij 3.84 meter laten plaatsen. De uitbouw zal inclusief kozijnen met tuindeuren geplaatst worden en mag verder casco opgeleverd worden. Er dient geen vergunning aangevraagd te worden, wel hebben wij een meldingsplicht.
vrijdag 8 december 2017

Casco verdieping op bungalow bouwen

Graag een richtprijs voor op een bestaande bungalow een casco (wind/waterdicht) verdieping boven opbouwen met een oppervlakte van 80 m2 met plat dak. Houtskelet met aan de buiten kant een stuclaag. Wij willen deze woning misschien aankopen als de verbouwing binnen ons budget past.
donderdag 30 november 2017

Houten vloer vervangen door betonnen vloer

Het vervangen van 60 m2 houten vloer door betonnen vloer.
dinsdag 28 november 2017

Betonnen vloer aanbrengen

Wij willen 8 vierkante meter beton laten storten in onze bijkeuken met een diepte van ongeveer 20 centimeter.
zaterdag 25 november 2017

Dakopbouw plaatsen op plat dak

Wij willen een dakopbouw/zolder laten plaatsten op onze tussenwoning met plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de opbouw zal in een punt naar boven gebouwd moeten worden. Bij onze buren is er al een opbouw die aan deze eisen voldoen. De oppervlakte zal 5.50 bij 7,35 meter worden en er komen 2 slaapkamers. De elektra en cv moeten worden doorgetrokken en de beide slaapkamers met raam/ en deurkozijn gecreëerd. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor de volledige afwerking van de ruimtes. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.
donderdag 23 november 2017

Asbest verwijderen rond CV

Ik wil rondom de plaats van de oude cv ketel op een zolder ongeveer 1-2 m² (genageld) asbest verwijderen. Hoogstwaarschijnlijk losgebonden.
woensdag 22 november 2017

Grote aanbouw realiseren

Er staat een huisje te koop waar wij interesse in hebben, maar dan moeten wij er wel een stuk gaan aanbouwen. We willen een prijsindicatie ontvangen voor een aanbouw van 12 meter lang en 350 cm breed in HSB. In die aanbouw komt dan een slaapkamer, douche en berging.
vrijdag 17 november 2017

Asbest plafond garage verwijderen

Het verwijderen van een asbest plafond in de garage. Afmeting garage is 7 x 3.10 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.
donderdag 16 november 2017

Vloertegels verwijderen en afvoeren

Circa 100 m2 vloertegels verwijderen en afvoeren. Vloerverwarming behouden.
zondag 5 november 2017

Sloop woning

Wegens de nieuwbouw van ons huis dient het huidige huis gesloopt te worden. Het betreft een koprondboerderij van 170 m2 groot en een separate stal van 170 m2. Beide zijn voornamelijk gemetseld en van hout met dakpannen. Het puin dient te worden afgevoerd en de grond verder bouwklaar gemaakt.
zondag 5 november 2017

Draagmuur slopen en draagmuur maken

Slopen van muur en plaatsen van draagbalk. Ongeveer 10 m2. Verwijderen puin.
woensdag 1 november 2017

Asbestpijp uit schoorsteen verwijderen

Het gaat om een redelijk dunne pijp die verwijderd moet worden uit het gehele schoorsteenkanaal (paar meter, het is een klein huisje), zodat er een grotere pijp in kan komen voor een houtkachel. Ik heb een foto van de schoorsteen. Ik heb alleen iemand nodig voor het verwijderen van de pijp. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Graag zo snel mogelijk.
dinsdag 31 oktober 2017

Draagmuur verwijderen en afwerken

Draagmuur verwijderen, afwerken en opruimen.
dinsdag 31 oktober 2017

Asbest verwijderen

Wij willen graag gecertificeerd 85 m2 asbest golfplaten van onze garage laten verwijderen en afvoeren.
dinsdag 31 oktober 2017

Draagmuur verwijderen en afwerken

Het slopen van een draagmuur in een winkel, afwerken en het opruimen. De muur is 7 of 8 meter breed. De muur moet geheel uitgebroken worden. Er is geen etage boven. Graag eerst een offerte. Uitvoering over een aantal maanden.
maandag 30 oktober 2017

Extra laag op bestaande woning bouwen

Het idee is om een extra bouwlaag op de bestaande woning met houtskeletbouw te realiseren. De bestaande woning bestaat uit twee lagen traditioneel bouw (steen) met plat dak van kanaalplaat. Het gaat om totaal om c.a. 42 m2 met wat scheidingswanden, trapgat in bestaande kanaalplaat-dakvloer en een houten trap. Het plan is nog niet ingediend bij de gemeente.
maandag 30 oktober 2017

Uitbreiding bestaande praktijkruimte

Bestaande praktijkruimte vergroten met een uitbouw met platdak en lichtkoepel 3x 4,5x2,60 breedte xdieptex hoogte Eindwand wordt verplaatst dus 2x 3x2,60 paneel zonder ramen en buitenbekleding. En een dak geisoleerd met dakplaten en een lichtkoepel 1mx 1m. Bekleden doen we met ruw bezaagd zweeds vuren overlappend net als de rest van het pand
maandag 30 oktober 2017

Houten vloer vervangen voor betonvloer

Een ruimte van 24 m2 wordt helemaal opnieuw opgebouwd (elektra, wanden plaatsen cv en dergelijke) deze ruimte heeft nu een houten vloer met een kruipruimte en ik wil naar een betonnen vloer met een kruipruimte. Graag wil ik weten wat dit ongeveer gaat kosten.
maandag 30 oktober 2017

Gewapende betonvloeren storten

En houten garage gewapende betonvloer leggen van 24 m2 en buiten de garage hetzelfde van 30 m2. De bodem is voorzien van een zandbed.
woensdag 25 oktober 2017

Uitgraven van bestaande kelder

Bij vroegere verbouwingen is de bestaande kelder gevuld met bouwafval en overgoten met beton om de bestaande constructie te verstevigen. Wat is de kostprijs om dit gebetoneerd bouwafval te verwijderen ? De ruimte is 3 op 8 meter. Bedankt,
woensdag 25 oktober 2017

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Wij willen graag een stenen aanbouw met veel glas en 1 achterdeur en schuifpui realiseren van ongeveer 6 bij 4 meter. Schuin dak (vanaf onderkant kozijn raam boven) met pannen met daarin 3 dakramen. De uitbouw moet bestaan uit 2 vertrekken. 1 kleine(bijkeuken) en een grote( woonkeuken) Er moet voordat het geplaatst word nog een bijkeuken gesloopt worden. Er moet ook een elektra en waterleiding getrokken worden naar de aanbouw.
dinsdag 24 oktober 2017

Verbouwing van een woonboerderij

Woonboerderij verbouwen, op zolder mag alles eruit en mogen 2. Slaapkamers en 1 badkamer komen. Beneden halen wij er graag 1 niet dragende muur uit en vernieuwen wij de woonkamer + keuken.
zondag 22 oktober 2017

Slopen van de schouw

Schouw woonkamer slopen en 2 nieuwe platen aan plafond

Partners

Partners van Casius