Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Friesland.

247 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Friesland:

vrijdag 20 oktober 2017

Fundering voor huis maken

We willen wellicht een huis laten bouwen, maar moet wel alle kosten in kaart hebben eerst, zo ook de fundering huis muren. Het gaat om een woning van 12 x 8,4 meter. Ik heb verder nog geen idee en wil graag ideeen hebben hierover wat er gedaan moet worden en qua inhoud. Het huis moet casco geleverd worden.
woensdag 18 oktober 2017

Dakopbouw op hoekwoning maken

Ik wil en dakopbouw laten plaatsen hoekwoning ik wil en verdieping erbij ongeveer 40 m2 het msg houtskelet maar gevel moet wel steen
maandag 16 oktober 2017

Raam in buitenmuur zetten

Ik heb te weinig licht in de slapkamer, dus ik wil een raam extra plaatsen, wat zou het kosten, inclusief kozijnen en het raam
maandag 16 oktober 2017

Muur uitzagen en latei plaatsen

Ik wil een draagmuur doorgebroken hebben van de woonkamer naar de keuken. Dit van ongeveer 215 cm hoog en 200 cm breed. Er is al een doorgang naar de keuken in de vorm van een open kast. Deze doorgang is ongeveer 172 hoog en 135 breed. Het gaat er dus om dat deze doorgang verhoogd en verbreed wordt. Vermoedelijk zal er een balk/latei geplaatst moeten worden ter ondersteuning? Het is een huis uit de jaren 70 waarbij van de boven liggende verdieping de vloer beton gegoten is en de muren van de kamers er boven rusten op deze onderliggende muur. Het gaat hierbij puur om het doorbreken en ondersteunen van de muur. De afwerking doen wij zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf het vuil weg.
donderdag 12 oktober 2017

Kamer op de garage bouwen

Ik wil een kamer op de garage plaatsen van ongeveer 4 x 8 meter. Het huis heeft schuin dak en garage staat er naast. De nieuwe kamer krijgt ook een schuin deel en plat dak naar het bestaande huis. Graag een globale prijsopgave (ordegrootte) zodat we kunnen kiezen om het wel / niet te doen en of het met prefab of houtskelet moet.
woensdag 11 oktober 2017

Verbouwen van schuur boerderij

Ik wil de schuur van de boerderij van 420 m2 veranderen in een kleinschalige woningcomplex voor mensen met een beperking. Op de begane grond moeten 4 appartementen komen met 2 badkamers. Op zolder moeten 2 appartementen komen, daar moet alleen een wc en wastafel komen. Een keuken hoeft niet geplaatst te worden. Verder moet alles goed geïsoleerd worden en er moeten meerdere kozijnen geplaatst worden.
woensdag 11 oktober 2017

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij zouden graag een globale offerte willen ontvangen voor de uitbouw woonkamer en bijtrekken van dichte keuken en deel van de bijkeuken. Werkzaamheden: Uitbouw met lichtstraat. Afmeting: 180 cm diep en 500 cm breed. Linker muur gemetseld of eventueel hout of kunststof? Voorkant van de uitbouw wordt een glazen kunststof pui met hergebruik van kunststof deuren. Tuindeuren van de voorgevel hebben een afmeting van 2 x 100 cm bij 200 cm. Aan weerszijden blijft 90 cm in de breedte over. De zijkanten en de bovenkant wordt van glas in een raamwerk. Ik wil dit het liefst gemetseld hebben. Deel van de woonkamermuur naar de dichte keuken moet worden doorgebroken, dit deel van de muur is 262 cm hoog en 280 cm breed De muur tussen de keuken en bijkeuken moet worden doorgebroken. Deze muur is 262 hoog en 283 cm breed Tussenmuurtje plaatsen bijkeuken 262 hoog en 283 breed, hergebruik van deur Een deel van het platte dak van de bijkeuken moet worden verhoogd omdat het plafond van de bijkeuken 18 cm lager is dan van de keuken en de bijkeuken. Het deel dat moet worden opgehoogd heeft een afmeting van 180 cm diep en ongeveer 300 cm breed Verder moet er leidingwerk worden verlegd in verband met andere keuken en moet er leidingwerk in de aanbouw worden geplaatst voor radiatoren De afwerking: schilder klaar. Eventueel meerwerk: stuken van 2 keukenmuren 262 cm hoog en respectievelijk 460 cm en 220 cm breed Stuken van doorgebroken kamer muur, 262 cm hoog en 350 cm breed. ( In deze muur bevindt zich nog een deur ) De woning is gebouwd op kleigrond
donderdag 5 oktober 2017

Stacaravan slopen en afvoeren

Een oude stacaravan afvoeren evt slopen zodat de plek voor de camping vrij komt. Gratis offerte
donderdag 5 oktober 2017

Hammam laten bouwen

Ik wil een hammam laten bouwen van 2 bij 2 meter.
zaterdag 30 september 2017

Nieuw te bouwen huis maken

Prefab woning of houtskeletbouw met garage alleen begane grond met een klein schuin dakje blijft open tot nok geen extra vloer
donderdag 28 september 2017

Schoorsteenpijp verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een vermoedelijk asbest schoorsteenpijp. Deze zit van de begane grond tot aan de verdieping in het beton. Van de verdieping tot aan de schoorsteen ligt deze op hout/gips. Zit met stukjes lood als beugel vast gezet aan het hout. Woning is van 1859. Voor vragen of meer foto's graag reactie per mail. In afwachting van uw reactie.
dinsdag 26 september 2017

Fundering en betonvloer maken voor bedrijfshal

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor een bedrijfshal. Ik ben informatief bezig voor mijn kostenplaatje. De bedrijfshal is 20 x 20 meter en de fundering komt op een algemene vloerplaat. De betonvloer krijgt een dubbele wapening met een draagkracht van 2000 lg per m2. De betonvloer dient daarna gevlinderd te worden.
woensdag 20 september 2017

Uitbouw achterzijde huis

We willen een uitbouw achterhuis de maten zijn 5.40 bij 2.50 meter.
donderdag 14 september 2017

Verbouwing zolder tot slaapkamer

In de breedte moet een wand worden geplaatst tot in de nok. Daarin willen wij een schuifdeur om op deze manier ruimte te besparen. De knieschotten moeten worden schuifkasten worden. Ook willen wij boven het trapgat een vliering met een vlizotrap (7-8 meter). De zolderruimte is ongeveer 7-8 meter (wand) bij 3.50 (kastenwanden) meter.
donderdag 14 september 2017

Waterschade door storm verhelpen

Nu hebben we Door de harde regen en storm waterschade opgelopen bij het platdak bij de loodslap. Het gaat om een ruimte van 40vierkante meter waar het laminaat nu al begint te zweven en de ondervloer is wat sponsachtig (zo voelt dat aan) is een zachtboard ondervloer van 1cm. De vloer is nog geen jaar oud en is nu nog te krijgen via de karwei van VT wonen voor 24euro per vierkante meter. En uiteraard is de ondervloer ook waarschijnlijk niet meer bruikbaar. Ook moet er opnieuw de muur bijgewerkt worden Door het stromende water kwa licht stucwerk en sauzen. (Gaat om een muur van 14 vierkante meter) Hoop op een offerte terug en mischien kunnen we het eens worden samen.
dinsdag 12 september 2017

Betonvloer met isolatie aanleggen met vloerverwarming

Ik wil een uitbouw maken van circa 36 m2 en heb een geïsoleerde vloer nodig voorzien van vloerverwarming. Plaatsen op zandbed, geen heipalen nodig. De uitbouw plaats ik verder zelf.
woensdag 6 september 2017

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag offertes willen aanvragen over het verwijderen van een schoorsteen. De schoorsteen is 2,70 lang en begint al op de 1e verdieping. Naar mijn idee zit er geen pijp in van asbest. Het is een oude schoorsteen. Het afval hoeft niet door de vakman verwijderd te worden als het te veel kost.
woensdag 6 september 2017

Draagmuur slopen

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een draagmuur. Het gaat om een deel van 4 meter breed en 3 meter hoog. Verder is er nog een deel van 1.50 meter breed en 3 meter hoog inclusief deurpost. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het afvoeren van het puin en het afwerken van het geheel.
maandag 4 september 2017

Begane grond verbouwen

Wij willen graag op de begane grond verbouwen, hiervoor moet de toilet gedraaid worden. Dan willen we de muur van de woonkamer dicht gemetseld hebben. En dan moet er een deur van de gang na de keuken geplaatst worden.
maandag 4 september 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil dat er een sloopvergunning aangevraagd wordt en dat er ongeveer 50 m2 asbest golfplaten worden verwijderd. Ik wil de platen zelf wel verwijderen en inpakken in plastic. De nokplaten en golfplaten aan de westkant zijn reeds vervangen.
zondag 3 september 2017

Fundering van een verzakte bijkeuken herstellen

Onze bijkeuken is verzakt. Graag willen wij verdere verzakking voorkomen. De bijkeuken is voor zover bekend niet gefundeerd. Bouwjaar huis is omstreeks 1948. Graag ontvangen wij een offerte voor herstelwerkzaamheden. De bijkeuken is 3,5 bij 2 meter ongeveer.
donderdag 31 augustus 2017

Gashaard verwijderen

Hi, I would like to remove my gas stove, but I don't know how that works. How much would it cost to let a company do that?
vrijdag 25 augustus 2017

Betonnen bak plaatsen

We willen graag een betonzwembad in de tuin van 6 meter lang, 3 meter breed en 1,25 hoog. Wat zou zo,n bak eventueel gaan kosten, we willen de bak storten maar als het prijs verschil niet te groot is kunnen we ons veel werk besparen.
donderdag 24 augustus 2017

Casco opbouw op garage maken

We willen een opbouw op de garage plaatsen voor 1 of 2 slaapkamers. De totale opp is 30m2. Kan casco worden geplaatst. Wel met installatie werk
vrijdag 18 augustus 2017

Grote aanbouw maken aan een vrijstaande woning

Wij willen aan onze vrijstaande woning nog dit jaar een grote aanbouw laten maken van 11,5 x 7 meter. De aanbouw krijgt een plat dak en moet worden voorzien van vloerverwarming en elektra. Er is hier kleigrond. Onze huidige serre is niet onderheid. Er moet even bekeken worden of er wel palen onder de aanbouw moeten. We willen graag een afspraak maken met aannemers die nog ruimte in de agenda hebben voor deze klus. We ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en een offerte. Bijgaande tekening is een voorlopige schets, die inmiddels op punten alweer is gewijzigd.