Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Friesland.

252 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaand herenhuis bouwen, bouwen van een vrijstaande woning, huis laten bouwen op kavel, vrijstaande woning in klassieke stijl bouwen, huis na laten bouwen, huis bouwen, nieuw huis bouwen, verdieping bouwen op twee huizen, laagbouw huis bouwen, verdieping op plat dak realiseren, uit- / aanbouw achter de woning bouwen, opbouw op de woning laten bouwen, complete verbouwing van een boerderij, woning onderkelderen en verbouwen, fundering uitgraven voor kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Friesland:

woensdag 14 februari 2018

Uitbouw aan de achterzijde woning aan laten bouwen

Uitbouw (2.5 x 4.5 meter) achterzijde (2 wanden) met hergebruik huidige tuindeuren. Er moet een fundering worden gelegd. Ik laat me graag adviseren over de mogelijkheden.
vrijdag 9 februari 2018

Stal gedeeltelijk ombouwen tot volwaardig huis

Stalgedeelte helemaal ombouwen tot huis. Het gaat om een oppervlakte van 18 bij 10 meter. Onderste verdieping: 1 groot verblijf voor wellness en boven een grote woonkeuken met 1 grote slaapkamer, een bergkamer en een wc boven. De buitenkant beneden graag helemaal van glas. En de bovenverdieping ook. Zoals op de foto maar dan over de gehele achterkant van de stal. (Dakterras/overkapping)
dinsdag 6 februari 2018

Uitbouw met verdieping maken

Aan de achterzijde van onze vrijstaande woning zou ik op de begane grond een uitbouw willen laten plaatsen met een opbouw hierop. De ruimtes zullen elk 3 meter diep en 5 meter breed moeten worden. Op de begane grond zal de ruimte worden gebruikt als badkamer. De wanden en vloer moeten worden betegeld en een douche en wastafel geplaatst. Op de eerste etage zal dit een slaapkamer worden waarbij de wanden en plafond gestuukt moeten worden en de elektra doorgetrokken.Er zit een overkapping aan het huis vast, deze zal verplaatst moeten worden. Wij hebben hiervoor nog geen vergunning aangevraagd.
maandag 5 februari 2018

Uitbouw op de garage bouwen

Graag een uitbouw op de garage realiseren. Bij de bouw is waarschijnlijk rekening gehouden met een eventuele opbouw.
vrijdag 2 februari 2018

Fundering en vloer voor aanbouw storten

Onze aannemer heeft 2 weken voor aanvang werkzaamheden afgemeld en nu zijn wij dus met spoed op zoek naar een bedrijf die voor ons de fundering en vloer voor onze aanbouw kunnen storten. De maat van de uitbouw word 8 meter breed en 3 meter diep, er kan gebouwd worden op staal en hoeft dus niet geheid te worden. Datum aanvang werkzaamheden 14-02 Wij zijn dus op zoek naar een prijsopgave en een bedrijf die dan ook daadwerkelijk tijd heeft om dit te doen, alle andere werkzaamheden zijn inmiddels al daarop afgestemd.
dinsdag 30 januari 2018

Asbest platen verwijderen

Er zit asbest platen in de garage 6 x 3 meter en in het huis achter de kachel. Ik wil dit er uit hebben. Wil eigenlijk dit huis wel kopen maar wat kost extra om te verwijderen
maandag 29 januari 2018

Betonvloer verwijderen uit de garage

Ik wil mijn (vermoedelijk) gewapende betonvloer laten verwijderen uit de garage, zodat ik er een geïsoleerde broodjesvloer in kan leggen. Het oppervlakt is 20 vierkante meter. Wat kost volledige verwijdering en afvoer puin? Mijn garage is bereikbaar door een deur van 79 cm breed.
zaterdag 27 januari 2018

Dak op garage

Wij willen graag een dak op de garage realiseren om boven extra ruimte te creëren. Garage is 2. 86x7. 12, graag casco opleveren
zaterdag 20 januari 2018

Uitbouw aan zijkant woning

Indicatie aanvraag uitbouw
dinsdag 16 januari 2018

Uitbouw met plat dak

Uitbouw met plat dak 4 x 2,5 meter aansluitend op de bestaande uitbouw. Ik zou mij hierin graag willen adviseren naar de mogelijkheden hiervan. Graag een complete offerte met alles inbegrepen.
zaterdag 13 januari 2018

Bijkeuken laten afwerken

De bijkeuken, houtbouw, is deels geïsoleerd. Afwerking van de wanden met plaatmateriaal, plafond met polystyreen en plaatmateriaal alsmede afwerking van de vloer. Voor de vloer de materialen in overleg. De afmeting is 2 x 3 meter en 2.20 meter hoog. Graag een indicatie van de kosten.
zaterdag 13 januari 2018

Asbest verwijderen

Verwijderen van +- 600 m2 asbest dak (golfplaatdak op ligboxstal) incl. Opruimen, wegbrengen etc.
donderdag 11 januari 2018

Eterniet platen verwijderen

Ik wil 40 m2 eterniet platen aan dakbeschot laten verwijderen. Het is een schuur op de 1e verdieping.
dinsdag 9 januari 2018

Stenen schuur slopen en afvoeren

Ik heb een woning op het oog met een stenen schuur met asbest dak van circa 16 x 8 m. Wat kost het om deze schuur te laten slopen en af te voeren? En wat zijn de kosten als we alleen het asbest dak laten vervangen?
maandag 8 januari 2018

Golfplaten met asbest laten verwijderen

Asbest golfplaten op dak verwijderen. Circa 300 m2
vrijdag 5 januari 2018

Asbest verwijderen van schuurtje

Vermoedelijk asbest schuurtje golfplaten met bouten ongeveer 28 m2.
donderdag 4 januari 2018

Betonlaag storten met bewapening

Het storten en aanleggen bewapening van 10 cm dikke vloer 3 x 4,50 meter op een geëgaliseerde zand ondergrond met het juiste folie.
maandag 25 december 2017

Betonvloer storten

Ik wil graag op de begane grond een betonvloer laten storten. Het gaat om een ruimte van 18 meter diep en 6 meter breed. Het is een pand uit 1900 en de huidige vloer verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 24 december 2017

Woning ontwerpen en bouwen

Wij hebben een optie op de kavel van 170.000 euro en we willen in totaal niet meer dan 500.000 euro uitgeven voor het bouwen van een woning. Daar wij nog in een oriënterende fase zitten willen wij graag een afspraak maken met een vakman om te kijken of onze wensen te realiseren zijn. We willen een werkkamer op de begane grond, een afgesloten, mag met schuifdeuren naar woonkamer, tuingerichte woonkeuken, tuingerichte woonkamer van minimaal 40 m2, 4 slaapkamers van elk 20 m2, 2 badkamers, een logeerkamer en een extra kamer voor de kids van ongeveer 30 m2, warmtepomp, regenwaterrecuperatie, zonnepanelen, vloerverwarming in het hele huis. Het huis moet 1 woonlaag met kap hebben volgens de instructies van de welstandcommissie. Is dat mogelijk met ons budget?
donderdag 21 december 2017

Asbest platen van boerderijschuur verwijderen

Een hokje plus boerderijschuur met golfplaten, 600 vierkante meter.
dinsdag 19 december 2017

Asbest golfdak verwijderen

Een dak van 430 m2 golfplaten verwijderen. Platen waar asbest in zit, van een loods. Verwijderen en afvoeren. Een asbestinventarisatierapport is al gemaakt. Eventueel ook (nieuwe) sandwichplaten erop leggen. Graag verneem ik een indicatie van de kosten, inclusief subsidie.
vrijdag 15 december 2017

Asbesthoudende plafondplaten saneren

In de garage hebben wij gespijkerde plafondplaten. Deze asbest platen wil ik graag laten verwijderen. De platen dienen ook afgevoerd te worden. Het gaat om een oppervlakte van 24 m2. Er is nog geen inventarisatierapport opgemaakt.
woensdag 13 december 2017

Woning aanbouwen en/of opbouwen

Aanbouw woning 3.5 bij 5 meter. Opbouw houtskelet.
dinsdag 12 december 2017

Stuk aanbouwen aan de achterzijde van de woning

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 1.39 bij 3.84 meter laten plaatsen. De uitbouw zal inclusief kozijnen met tuindeuren geplaatst worden en mag verder casco opgeleverd worden. Er dient geen vergunning aangevraagd te worden, wel hebben wij een meldingsplicht.
vrijdag 8 december 2017

Casco verdieping op bungalow bouwen

Graag een richtprijs voor op een bestaande bungalow een casco (wind/waterdicht) verdieping boven opbouwen met een oppervlakte van 80 m2 met plat dak. Houtskelet met aan de buiten kant een stuclaag. Wij willen deze woning misschien aankopen als de verbouwing binnen ons budget past.