Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Friesland.

241 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Friesland:

woensdag 26 februari 2020

Zolder verbouwen

Ik wil het dak op zolder isoleren en afwerken, en een tussenwand van 6 meter lang, met daarin een binnendeur + houten kozijn laten plaatsen. De zolder is 6 x 7,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 22 februari 2020

Uitbouw plaatsen

Ik zoen een vakman voor de volgende werkzaamheden: Uitbouw achtergevel 2 bij 6. H-balk plaatsen. Betonvloertje plus fundatie Plafond plaatsen Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw. Graag een complete oplevering met een houten constructie
zaterdag 22 februari 2020

Het maken van een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een uitbouw van 450 bij 400 cm kan realiseren aan de achterzijde van mijn woning. De uitbouw moet een houten skelet hebben en woon-klaar worden opgeleverd.
donderdag 13 februari 2020

Uitbouw achterzijde steen en schuifpuien

De afmetingen zijn: 4 bij 12 meter
maandag 10 februari 2020

Dakopbouw plaatsen

Wij zouden graag een offerte ontvangen van onze verbouwplannen het gaat om een dak verhoging. Het door trekken van beide punt daken geeft veel ruimte. Compleet/casco, en welke constructie et moet hebben is nog in overleg. Ik wil wel dat er elektra en stucwerk aangelegd/gedaan word. Ik heb nog geen vergunning. Zie foto voor meer info. Het zal een oppervlakte zijn van ongeveer 8 bij 7 meter.
dinsdag 28 januari 2020

Serre realiseren

Wij willen een Serre realiseren van 7x3m. Dit gaat een kunststof versie worden met dubbelglas. Er zou ook een fundering moeten worden geplaatst. Het is de bedoeling dat de serre compleet wordt geleverd.
dinsdag 28 januari 2020

Bijkeuken aanbouw aan de woonkamer

Wij willen een aanbouw aan de woonkamer. We willen een bijkeuken voor de wasmachine en willen de bestaande schuif pui en de deur hergebruiken en willen dat de aansluiting van stroom en water aangelegd wordt. De afmeting is ongeveer 6,5 x 2,5-3 meter. Geen vergunning nodig. Tekeningen hebben we niet. Fundering moet beoordeeld worden. Graag willen we vergelijking hebben tussen de casco oplevering en de complete oplevering. Graag een gemetselde constructie.
maandag 27 januari 2020

Opbouw op garage en op de berging ernaast

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze garage. Wij willen een opbouw in hout of kunststof (geen stenen) bovenop onze garage en ook op de berging ernaast indien mogelijk. Dit zou 6 bij 6 meter betreffen. Wij weten nog niet exact wat mogelijk is. De dakkapellen op ons huis zijn van unipanel. Dus als dat materiaal gebruikt zou kunnen worden is het wel zo mooi. Wij willen de opbouw uit besteden, maar afwerking aan de binnenkant willen we eventueel wel zelf doen. Heb de bouwtekening van ons huis en ook waar berging opstaat bijgevoegd. Meerder woningen in de buurt hebben een opbouw, waardoor een omgevingsvergunning makkelijk verkrijgbaar zou moeten zijn. Daarnaast willen we houten kozijnen in de opbouw.
donderdag 23 januari 2020

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen is ongebruikt. Geplaatst op een plat dak. Nu klachten door vochtdoorslag. Advies gekregen om schoorsteen te laten verwijderen zodat lekkage wordt verholpen.
zondag 19 januari 2020

Opbouw plaatsen

Zou graag een offerte willen van een houten garageopbouw met door gang door het oorspronkelijke garage dak. Voor en achter ramen. Het dak waar het op komen moet is +/- 8 meter lang en breed +/- 2.70 breed. Gewoon Casco opgeleverd zonder elektra en stucwerk.
dinsdag 7 januari 2020

Uitbouw gehele zijgevel huis

We willen de gehele zijkant van onze woning 7.5 m 2.5/ 3 meter laten uitbouwen. Mogelijk met een metselconstructie, want de gevel is van steen. Daarnaast een (slaap)kamer met badkamer (minimaal 4 m × 4 m) casco plat dak met dakraam. Er moet nieuwe betonvloer in (nu hout) zandbodem met hergebruik kunststof kozijnen.
zondag 5 januari 2020

Gemetselde casco uitbouw realiseren

Wij willen graag medio september de woonkamer laten uitbouwen. Afmeting is 3000 cm diep en 5800 cm breed. Metselconstructie heeft de voorkeur. Er is geen vergunning nodig. Ik laat mij informeren over de fundering en mogelijkheden. Betreft een casco oplevering.
zaterdag 4 januari 2020

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van de woning realiseren. Dit zodat de keuken meer ruimte kan krijgen. Hierbij willen we o.a. gebruik gaan maken van openslaande deuren. De maten zijn 2500 mm bij 3900mm. (Bij zelf meten) graag ook een prijsbepaling van 2000 mm bij 4000 mm. Fundering moet ook nog gelegd worden. Voor de rest moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een gemetselde buitenkant. Alvast vriendelijk bedankt.
zondag 29 december 2019

Verdiepingsvloer maken in loods

Ik wil een boven verdieping laten bouwen in mijn loods. De loods betreft een oppervlakte van 40 m2 & 5.5 m hoog. En zou dus een boven verdieping willen laten bouwen van 20 m2 van 5 bij 5 meter. Daarnaast nog aansluiten van een wc! Is geen vergunning voor nodig. Materiaal van steigerhout, graag zo goedkoop mogelijk
vrijdag 27 december 2019

2 raamkozijnen begane grond vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die twee kozijnen kan vervangen van onze woning op de begane grond. Elk kozijn moet 100 bij 160 cm groot zijn en van hout zijn.
zondag 22 december 2019

Verbouwing bovenverdieping

graag willen wij onze bovenverdieping verbouwen en hier meerdere kamers realiseren. De bijlage bevat het bouwbestek, de tekening en een foto vd huidige zolder. werkzaamheden: Vloer Huidige verdiepingsvloer is een houten vloer. Idee is om hier een cementdekvloer te leggen van 40mm dikte Vanuit deze cementdekvloer kan het houten regelwerk opgetrokken worden. Timmerwerk De houten regelwerk binnenmuren zijn aangeven in bruin/oranje. Er is uitgegaan van een dikte van 18mm met isolatie materiaal. Afwerking buitenzijde gips of gipsplaat? Dak + dakvensters Het dak dient geisoleerd te worden + betimmering. Dit geldt voor het oppervlak aangegeven met de buitenmaten. Deze zijn: 21,35m x 15,45m, opgetrokken tot dezelfde (standaard) hoogte als de kamerplafonds (2.60m?) Dakvensters 9 x standaard maten 114 x 78cm (graag stelpost opnemen of voorstel doen voor alternatief) 2x groot 120 x 100cm Knieschotten De ruimte dient te worden voorzien van knieschotten op standaard hoogte (1,50m?) Binnenkozijnen en deuren 9 binnendeuren incl kozijn (standaard maatvoering) + hang en sluitwerk Trap Graag stelpost opnemen voor stalen spiltrap of eventueel alternatief adviseren Plafond Plafond dient op standaard hoogte (2,60?) gezet te worden en beloopbaar te zijn. Zal later weer fungeren als bergzolder. Wordt begaanbaar middels trap via andere berging (niet in offerte opnemen!) Plafond maten: 16,37m x 15,45m Pagina 2 van 4 22-12-2019 Bouwbestek Toevoeging op tekening Verbouwing bovenverdieping Schuinpad 22 te Oldeberkoop WC Er is 1 WC gesitueerd op de verdieping. Graag hiervoor meenemen: 1 (standaard ) wc pot 1 x standaard fontein + leidingwerk Electra Graag opnemen: Per kamer 2 dubbele stroompunten Grote ruimte achterzijde (92,7m2) graag 4 dubbele stroompunten Verwarming Elke ruimte dient te worden voorzien van 1 standaard radiator. Incl. aansluiten en leidingwerk. Overige Onvoorziene kosten + sloop en stutwerk
zaterdag 21 december 2019

Walbeschoeiing vervangen

De houten walbeschoeiing van ons haventje aan de Tjonger begint op enkele plaatsen te verrotten. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het inspecteren en vervangen of repareren van deze walbeschoeiing. Het gaat om ca 30 meter.
dinsdag 3 december 2019

Uitbouw achterzijde

We willen aanbouwen aan de achterzijde met doorbraak gevel. Afmetingen ongeveer 6.85 m breed en 4 m diep. Is geen vergunning nodig, twijfel tussen steen of houten constructie. Graag een casco oplevering.
zondag 17 november 2019

Een vrijstaande woning bouwen

Wij zouden graag een vrijstaande woning bouwen op een bouw kavel. We zijn bezig met het kopen van een kavel, maar voordat we definitief beslissen, willen we graag weten of het haalbaar is of niet. We denken na over een woning met een vloeroppervlak van 80 m2. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen enigszins een complete oplevering. Elektra en stucwerk zou er moeten komen en we willen de badkamer er ook in. We denken aan een houtenskeletbouw, maar mocht er iets goed kopers zijn, dan horen we dat graag.
vrijdag 15 november 2019

Woonserre achterzijde

Ik wil graag een stenen (en deels glazen) uitbouw realiseren. Er hoeft geen elektra/stucwerk gedaan te worden. Afmeting: 300 x 160 cm Zijkanten spouwmuur, beton fundering 15 cm aan woning + schuifpui/openslaande deuren. Glazen dak.
dinsdag 12 november 2019

Uitbouw hoek van woning

Graag laat ik een uitbouw realiseren. Er zit nu een hoek in het huis. Die hoek willen we graag bij het huis betrekken. 2 m x 2 m en 2.75 m hoog. Dezelfde stenen zijn niet meer te krijgen, maar dit zou dan iets worden dat erop lijkt. Er is geen vergunning nodig. Er is wel een fundering nodig.De oplevering graag casco, of wij ruiten willen is nog de vraag.
maandag 11 november 2019

Damwand plaatsen

Ik wil graag een damwand van hardhout. Hij moet 46 meter lang worden en 180 cm boven de waterpeil uitsteken. Graag een offerte.
maandag 11 november 2019

Plaatsen kelder onder huiskamer

Ik ben het huis aan het verbouwen en wil, voordat ik de vloer ga isoleren, indien mogelijk en betaalbaar, een kelder onder de woonkamer laten maken. We willen een oppervlakte van ongeveer 4 x 5 meter en in ieder geval sta-hoogte, zodat ik vanuit de hal de kelder kan benaderen via een trap. Nadat de kelder is geplaatst moet er een vloer van de huiskamer op komen waar een vloerverwarming in aangebracht moet kunnen worden. Zie bijlage voor een situatieschets. Ik verwacht dat een vergunning nodig is. Een kruipruimte is niet aanwezig. Het huis ligt op terp, onder de vloer zit zand. Het doel van de kelder is opslag. Het gaat in eerste instantie alleen om de bak, het plafond werk ik mogelijk zelf af. Afwerking van de kelder hoeft niet. Elektra en stucwerk hoeft ook niet. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 3 november 2019

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 1 meter aan de woning met terrasdeuren + ruimte van de bijkeuken. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra in komen, stucen is niet nodig, en het moet deels van glas gemaakt worden. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 25 oktober 2019

Uitbouw zijkant van de woning

houten (prefab) aanbouw met platdak. Ongeveer 6.20 lang en 3.40 breed Ook moet hiervoor een fundering worden geplaatst en een draagmuur (buitenmuur) worden gesloopt en opgevangen door een stalen balk. maximaal raam van onder tot boven, over de lange zijde van 6 meter vergunningsvrij. Omkleden van buiten rabbedelen zwart strak, Wij hebben bij de architect al een tekening laten opstellen, begin voorjaar willen wij beginnen met het project.

Partners

Partners van Casius