Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Friesland.

244 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Friesland:

dinsdag 17 september 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij oriënteren ons op het volledig vervangen van een bestaande uitbouw aan een huis waarover wij in onderhandeling over de koop zijn. De uitbouw/serre zou 6 bij 4 meter moeten worden, mogelijk moet er een (betere) fundering komen, en in de uitbouw dient een keuken (reeds aangeschaft) en een badkamer te komen. Ook moet de oude houten uitbouw gesloopt worden. In de bijlage een foto van de situatie nu. Qua constructie, stenen en overwegend glas. Graag een complete oplevering.
zondag 15 september 2019

Aanbouw realiseren met badkamer

Ik wil graag aan de garage en de bijkeuken een aanbouw maken en in de garage een badkamer en gang. Met als doel een leefkamer te realiseren. Hiervoor zijn tekeningen gemaakt en een planning. De afmeting van de aanbouw is 5 x 3,80 m (diep). Er is geen vergunning nodig. Ik laat mij adviseren over een fundering. De aanbouw mag compleet worden opgeleverd met ramen, en zeer goede isolatie. Het huidige raam mag worden dicht gemaakt en de deur moet verplaatst worden. De badkamer (2,5 x 3,10 m) mag in de garage gerealiseerd worden.
vrijdag 13 september 2019

Uitbouw met garage en bijkeuken

Wij willen de garage en bijkeuken uitbouwen. Bouwtekeningen/ constructie tekeningen inclusief maten zijn bijgevoegd. Prijs graag gebaseerd op casco oplevering. De buitenkant inclusief ramen en deuren wel graag meenemen op de offerte. De binnenkant werk ik zelf af, elektra en stucwerk is dan niet nodig. Ik wil graag een houtenskeletbouw. Wat voor soort fundering er nodig is, staat op de tekeningen. De vergunning krijg ik elk moment binnen. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 13 september 2019

Uitbouw achterzijde/keuken

Uitbouw realiseren/verlengen aan de bijkeuken. Maten ongeveer 2,60 meter diep en 2,50 meter breed. Op basis van prefab. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en een fundering. Er hoeft niet gestuct te worden en de uitbouw moet houtskeletbouw zijn. Ik heb geen vergunning nodig.
zaterdag 7 september 2019

Extra ruimte door uitbouw op garage

Willen uitbouw op bestaande garage om boven op 1e etage meer ruimte te krijgen. Het moet 16 m2 worden (prefab), en moet compleet opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Ik heb nog geen vergunning.
donderdag 5 september 2019

Badkamer renovatie

Mijn badkamer moet vernieuwd worden: nieuwe tegels, hangtoilet, wastafel, douchehoek. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 2,5 meter. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 3 september 2019

Badkamer verbouwen

Graag zou ik de badkamer willen laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 1,95 x 3,60 meter. In de badkamer moet komen: douche, hangtoilet, badkuip en badkamermeubel + wasbak/kranen. Het gaat hierbij ook om het aansluiten van de afvoeren en het aansluiten van de waterleidingen. De vloer en muren zijn al uitgekapt. Het materiaal is ook al aanwezig. Denk aan zandcement, de afvoerleidingen en flexibele waterleidingen. De wastafelmeubel, doucheset, badkuip en hangtoilet + systeem is reeds aanwezig. Ook de water- en afvoerleidingen zijn aanwezig. Tot slot moeten de wanden en vloer worden betegeld met 30 x 60 cm tegels. (ca. 20 m2 wanden en 5 m2 vloer).
dinsdag 3 september 2019

Uitbouw woonkamer

Wij willen een uitbreiding van de woonkamer realiseren. Het moet casco opgeleverd worden. Dus zonder elektra, geen stucwerk, wel een fundering en de uitbouw moet van steen en kunststof (kozijnen) gemaakt worden. De afmetingen zijn zo ca 2,5 x 6 meter de zijmuren zijn er al. Er mag alleen geen draagbalk in het zicht komen. Er komt wel een verlaagd plafond in van 5 a 6 cm om alles glad af te werken. Er is geen vergunning nodig. Graag hoor ik wat de opties zijn.
dinsdag 27 augustus 2019

Asbest golfplaten verwijderen

Heb een oude vee stalling van 10 bij 10 meter die ik wil slopen. Het dak van asbest zal door een vakman verwijdert moeten worden. Hier zal ook een rapport van moeten worden gemaakt i.v.m. de sloop vergunning. Wie kan me een passend voorstel doen? Het is een vrijstaande veestalling achter een boerderij.
vrijdag 23 augustus 2019

Een fundering voor een garage maken

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren voor een garage. Dit gaat een garage met een houtskelet worden. De fundering moet 510 bij 330 cm groot worden. De garage gaat een vurenhouten skelet krijgen. Waar de fundering moet komen ligt momenteel een oprit met straatstenen.
dinsdag 20 augustus 2019

Draagmuur verwijderen, steunbalk plaatsen en afwerken

wij willen graag een draagmuur van 420x235cm gesloopt hebben en hiervoor een steunbalk laten plaatsen. er zijn bouwtekeningen aanwezig.
dinsdag 20 augustus 2019

Uitbouw woonkamer

Ik wil graag een behangklare serre of uitbouw laten plaatsen van 2,5 m keer 5.m. Er is geen vergunning nodig. Er moet elektra, spackwerk (plafond), een fundering in komen en het moet van metselwerk zijn met een betonnen fundering. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
zaterdag 10 augustus 2019

Een dak met asbest vervangen en renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn dak kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande asbestplaten. Vervolgens moeten er nieuwe dakpannen, nieuwe isolatie, 2 dakramen en een groter dakkapel geplaatst worden. Het dak is ongeveer 65 m2 groot. Het betreft een vrijstaande woning
woensdag 31 juli 2019

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren achter onze tussenwoning. De uitbouw moet ongeveer 550 bij 400 cm groot worden een woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast moet het een gemetselde constructie hebben. Ook wil ik dat de bestaande houten kozijnen/schuifpui hergebruikt worden in de uitbouw. Verder werkzaamheden bespreek ik met de aannemer.
maandag 15 juli 2019

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen voor keukenaanbouw

Verwijderen van draagmuur en plaatsen stalen balk op een lengte van +- 3,5 meter.
maandag 8 juli 2019

Walbeschoeiing aanbrengen

Onze walbeschoeiing is aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 12 meter in de lengte en de hoogte is ongeveer 1,5 tot 2 meter. De huidige willen wij laten staan in verband met een vlonder en de nieuwe walbeschoeiing ervoor laten plaatsen. Het is makkelijk te bereiken, er zou eventueel ook een trekker bij kunnen. Wij willen graag de beste oplossing, kunststof mag ook, mits het niet te duur is. Er zal eerst wel even moeten worden gekeken hoe de situatie er voor staat.
zaterdag 22 juni 2019

Erker plaatsen voorkant

Wij willen een erker aan laten bouwen aan de voorkant. Maten ongeveer 100cmx300cmx240cm, lxbxh (100cm uit de gevel)
dinsdag 11 juni 2019

Chalet waterpas laten stellen

Het betreft een l-vormig chalet waarbij het lange gedeelte aan beide kanten is verzakt, als je in het chalet loopt dan loopt het aan beide kanten vanuit het midden naar beneden, wij hebben zelf geconstateerd dat hij los staat van de bielzen en tegels waar hij voorheen op rustte.
woensdag 29 mei 2019

Sondering fundering in verband met verzakking woning

Wij hebben door de verzakking van de fundering schuren in de muren van ons huis gekregen, en we willen graag weten hoeveel het kost om een sondering te maken, zodat we dit aan kunnen geven bij het waterschap. Graag een offerte.
vrijdag 24 mei 2019

Serre plaatsen

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een serre plaatsen. De hoekwoning is 6 meter breed maar de serre zal 8 meter breed en 3 meter diep moeten worden. Er zal 1 zijde gedicht moeten worden en op het dak wil ik geen polycarbonaat platen. De achtergevel van de woning heeft al openslaan deuren. Het is mij niet bekend of er een fundatie geplaatst moet worden, hier ontvang ik graag advies over.
zaterdag 4 mei 2019

Stenen toog of boog maken in de badkamer

We willen de badkamer gaan uitbreiden met een deel van de aangrenzende kamer. Het lijkt ons erg mooi toe om deze twee delen te verbinden met een toog. De doorgang moet ongeveer 75-80 cm zijn.
vrijdag 3 mei 2019

Nieuwe betonvloer schilderen

Betreft een nieuwe betonvloer bij een in aanbouw zijnde mantelzorgwoning dat geschilderd moet worden. De vloer is 1,5 maand geleden gestort. Totale betonoppervlakte is plm. 110 m2.
donderdag 2 mei 2019

Draagmuur verwijderen en afwerken

Wij willen in ons huis graag een draagmuur (ongeveer 12 m2) laten doorbreken om zo een grotere woonkamer te creëren (de muur tussen woonkamer en bijkeuken). Het is fijn als het ook meteen mooi afgewerkt kan worden.
zondag 21 april 2019

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor een uitbouw aan de achterzijde (zuidzijde) van de woning. De huidige aanbouw aan de achterzijde verdwijnt. Aan de achterzijde zou ik een uitbouw willen in dezelfde stijl als de uitbouw aan de westzijde van het huis. Eigenschappen: * houtskeletbouw * casco oplevering * 1 woonlaag met plat dak * lengte langs bestaande woning ongeveer 6 meter * nieuwe zuidgevel loopt niet geheel parallel aan huidige zuidgevel (conform het ontwerp van de uitbouw aan de westzijde) * zuidgevel aan buitenzijde uitgevoerd in steen * lengte westgevel ongeveer 5 meter * westgevel aan buitenzijde uitgevoerd in hout en glas, met aan onderzijde een stenen rand * in westgevel 2 openslaande deuren naar terras * lengte oostgevel ongeveer 4.10 meter * oostgevel aan buitenzijde uitgevoerd in hout en glas, met aan onderzijde een stenen rand * uitbouw niet star bevestigen aan oude woningen opdat oud en nieuw bij eventuele verzakkingen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen * heien niet nodig * uitbouw krijgt deels bestemming woonkamer en deels bestemming bijkeuken * scheidingswand tussen woonkamer en bijkeuken hoeft niet te worden geplaatst, want casco oplevering * afvoeren van de bijkeuken liggen ter plaatse, in de vloer van de af te breken aanbouw * eventuele kosten sloop huidige aanbouw graag apart specificeren Ik beschik over een schets en foto's wat mij voor ogen staat, maar niet over bouwtekeningen. De uitbouw is aan de achterzijde van de woning. De woning heeft een groot achtererf, dus mogelijk kan e.e.a. zonder bouwvergunning worden gerealiseerd. Voor nadere informatie mag er contact met mij worden opgenomen.
dinsdag 9 april 2019

De gehele badkamer stucen en inrichten

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn gehele badkamer kan installeren en stucen. De badkamer is 351 bij 239 cm groot. Het gaat om betonlook-stucwerk. Daarnaast moeten alle meubels geïnstalleerd worden. Het gaat onder andere om een inloopdouche en wastafel. De rest bespreek ik met de vakman.

Partners

Partners van Casius