Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Friesland.

243 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, vrijstaande woning bouwen, schuur bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen, grote verbouwing/renovatie aan te kopen woning, uitbouw zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Friesland:

woensdag 1 juli 2020

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Ik wil een houten vloer eruit hebben en vervangen door een broodjesvloer het gaat om 28 vierkante meter. De huidige vloer is van hout en er is geen kruipruimte aanwezig. Het betreft de woonkamer.
maandag 29 juni 2020

Keuken renovatie

Ik zou graag mijn keuken laten renoveren. De achterwand van de keuken bestaat nu uit tegels, deze moeten eruit en daarna nieuwe tegels of ander materiaal laten plaatsen. Graag advies hierover. Verder wil ik mijn keukenblad en keukenkast vervangen. Deze zijn oud en aan vervanging toe. Ik weet nog niet precies van welk materiaal ik dit wil. De te vervangen onderdelen van mijn keuken moeten er nog uitgehaald worden.
vrijdag 19 juni 2020

Nesling standalone op stenen terras

Installatie van een nesling standalone 3 x 3 meter met harmonicadoek en wandgordijn. Op stenen ondergrond. Palen worden 11 x 11.
vrijdag 5 juni 2020

Houtskelet-aanbouw realiseren

Voor een woning waar wij in Augustus 2020 de sleutel van krijgen zoeken wij een Aannemer/Timmerbedrijf. De bestaande bijkeuken aan de achterzijde is rot en niet geisoleerd. Er zit al wel een betonnen vloer. We slopen en verwijderen zelf de huidige bestaande bijkeuken/uitbouw en willen een houtskeletbouw-aanbouw (welke geisoleerd moet zijn) van 3.50 meter diep x 2,00 meter breed. Er moet ook verwarming in komen. We willen 1 openslaande deur naar buiten en verder ramen. Tevens moet de voordeur vernieuwd worden en uitgerust met een drie-punts-sluiting. Er is een achterom/brandgang.
donderdag 4 juni 2020

Keuken verplaatsen

Ik heb mijn keuken in de woonkamer, ik wil die verplaatsen naar de bijkeuken.
maandag 25 mei 2020

Nieuw huis bouwen op een kavel in Workum

We hebben een optie genomen op een kavel van 492,5 m2 in WORKUM en willen daar graag een huis op bouwen. Prefab of Houtskeletbouw. Gewenste woonoppervlakte circa 165 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met zolder maar mogen hier van afwijken en willen ons graag laten adviseren door een ervaren Aannemer. Buitenafmetingen van de gewenste woning circa 7.00 m. x 11.00 m.
donderdag 21 mei 2020

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan onze toekomstige woning met een plak bitumen dak en een glazen schuifpui. De maten van de uitbouw zijn 3 x 5,5 meter. De glazen schuifpui ong. 4 meter. Naast de aanbouw (dus aan de aanbouw vast) dient er nog een garage te worden geplaatst van 6 x 3m met een plat bitumen dak. Zowel de aanbouw als de garage mogen casco worden opgeleverd, evt wel met aansluitingen voor verwarming / elektra / water. Op dit moment staan er een uitbouw en een garage, maar deze zijn in zodanig slechte staat dat wij deze zullen slopen. Wij willen dit zelf doen. Er zal wel een fundering overblijven van ca 3 x 3m. Daarnaast zouden wij graag een (aparte) prijsindicatie ontvangen van een extra etage bovenop de uitbouw (met punt dak), maar niet op de garage. Ik hoop dat de bijlage e.e.a. duidelijk maakt. Aanvang van de werkzaamheden: laatste kwartaal 2020. Met vriendelijke groet, Mariëlle Nagtegaal
woensdag 20 mei 2020

Fundering voor uitbreiding garage

Fundering maken voor uitbreiding voor garage. We gaan de garage verlengen. Totale oppervlakte wat er bij moet komen is ongeveer 24 m2. (6 meter breed x 4 meter diep).
maandag 18 mei 2020

Uitbouw aan achterzijde huis realiseren

Ik ben voornemens om mijn huis uit te laten bouwen, het betreft een vergunningsvrije aanbouw van 3 bij 4 meter. Zo dat de achterzijde gelijk komt aan de garage. (zie foto) het kozijn met openslaande deuren kan hergebruikt worden, de deur in de garage zal verplaatst moeten worden. er hoef geen muur doorbroken te worden. De uitbouw mag volledig saus klaar opgeleverd worden met spotjes in het plafond, elektra, (vloer)verwarming en een daklicht of lichtstraat. Als de offerte passend is zouden we wat mij betreft op kortte termijn al gestart kunnen worden. Onderstaand in foto is zichtbaar waar de aanbouw komt.
zaterdag 16 mei 2020

Garage aanbouwen

Wij hebben een woning gekocht, waar we graag een stenen garage aan willen laten bouwen. De oprit is 295 cm breed, dus we willen die breedte gebruiken. Als rechtermuur zal de buitenwand van de woning zelf gebruikt worden. We willen dan een garage van 295 bij 700 cm. Aan de voorkant willen we een garagedeur met een loopdeur erin, aan de achterkant (bij de tuin) een gewone deur en daarnaast een raam. We willen graag een gladde betonvloer, de garage hoeft niet geïsoleerd te worden. We willen graag een plat dak. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan incl. laten plaatsen.
zaterdag 16 mei 2020

Offerte nieuwbouw badkamer

Graag offerte voor het installeren van een nieuwe badkamer. Tegels en sanitair zijn al uitgezocht. Aansluitingen zijn al geplaatst. Het gaat dus puur om het plaatsen en installeren, alle materialen voor deze klus zijn al aanwezig.
dinsdag 5 mei 2020

Heipalen slaan voor nieuw te bouwen woning

Ik heb voor mijn nieuw te bouwen huis circa 10 heipalen nodig met een lengte van 12,5 meter. We hebben de kavel al in ons bezit. Graag hoor ik wat hiervoor een reële prijs is.
maandag 4 mei 2020

Raam kozijn vervangen door schuifdeur

Het vervangen van een raam kozijn door een tuindeur/schuifpui van 300 bij 225 cm hoogte. Dit zou ik graag in het zwart willen hebben. Dit graag inclusief plaatsen. Daar moet een stuk van de onderkant van de gevel weggehaald worden.
vrijdag 1 mei 2020

Twee projecten: badkamer verbouwing en keuken verbouwing

Prijsopgave voor renovatie van zowel badkamer als keuken. De badkamer: Alles moet eruit en een nieuwe erin, deze is namelijk uit 1974. Er moet worden getegeld, wanden en vloer, een nieuwe douche erin, nieuwe radiator, badkamermeubel etc. Er zat vroeger een toilet in, deze moet er ook weer komen. Badkamer is 2.80 diep 1.90 breed. 2.25 m. W De keuken: deze is 4 bij 2.5 m. Ik wil graag aan twee kanten een blok in een soort u-vorm, maar in het midden zit een deur aan het korte stukje, dus daar moet geen blok komen. Aan de raamkant zit de wasbak, andere kant koelkast en gastoestel. Geen inductie.
dinsdag 28 april 2020

Erker zijkant woning

1 julli gaan wij verhuizen naar onze nieuwe woning, daar zouden we graag een erker willen bouwen aan de zijkant van de woning van 2.5 a 3 meter breed en een diepte van +/- 1.5 diep. Kunststof kozijnen dubbel glas, prefab of houten skelet mag beide. Gewoon compleet opgeleverd. Woning staat in Damwâld (Friesland)
vrijdag 24 april 2020

Gipsplaten plafond met spotjes maken (eventueel ook stuken + wanden)

Voor onze nieuwe woning ( zie hier afmetingen en staat huis https://jasker14.nl/ ) willen wij de begane grond ( meerdere ruimten) voorzien van gipsplaten plafond met inbouw spotjes . Indien mogelijk door zelfde aannemer om vervolgens te laten stuken van wanden en plafond .
zaterdag 18 april 2020

Carport met extra verdieping aanbouwen

Goedemorgen, Wij willen naast/aan ons huis graag een carpot met extra verdieping laten bouwen, die vanaf de 1e verdieping van buitenaf en vanuit het huis bereikbaar zou moeten zijn. Ongeveer 3 x 6 meter. Doorgang op de eerste verdieping vanuit het huis maken, nu een blinde gevel. Kunt u daarvoor een ruwe schatting geven van het kostenplaatje?
donderdag 16 april 2020

Kelder onder garage

Kelder onder bestaande garage van 3x6m. Garagevloer is grond met stoeptegels, dus geen vloer om uit te breken. Garage en woning is onderheid. Bouwjaar 1983. Kelder wordt hobbyruimte, dus elektra, geisoleerd etc. Toegang zal via een te maken sparing/trapgat in de betonnen vloer vd huidige woning gaan, trap naar beneden, die uitkomt in de zijkant van de kelder. Kelderdak wordt nieuwe garagevloer.
donderdag 16 april 2020

Vervangen van kozijn plus glas

Er moet op de begane grond een houten kozijn plus glas vervangen worden. De afmetingen zijn ca 100x135cm.
dinsdag 14 april 2020

Fundering realiseren in veengrond voor uitbouw achterzijde woning

Er moet een fundering gelegd worden voor een aanbouw van 8.24 bij 3 meter. Het is een enorme tuin die vrij toegankelijk is dus dit moet geen probleem zijn voor uw apparatuur. Het gaat om een tuin met veengrond.
zondag 12 april 2020

Herstel van de stal, bewapening van betonnen plafond is verroest

Het betonnen plafond in de stal van ongeveer 200 m2 moet hersteld/ vervangen worden. Het is ongeveer 15 cm dik er zitten ongeveer 50 gaten waardoor te zien is dat de bewapening compleet verroest is. Dit komt blijkbaar door de koeien die zoveel co2 produceren en dit dan in het beton trek en daardoor gaat de bewapening kapot. Ik ben bezig met de aanschaf van de woning, maar voordat ik definitief beslis heb ik een prijs cq indicatie nodig waarmee ik rekening zou moeten houden. Er zijn dan twee opties: Het plafond herstellen, of het hele plafond eruit halen en dan een nieuwe ervoor terug.
woensdag 1 april 2020

Cementdekvloer storten

Ik wil graag een cementdekvloer laten storten in mijn nieuwe uitbouw. Wordt ongeveer 25 m² en 70 mm dik.
dinsdag 31 maart 2020

Vervangen dakraam velux GGL8

Vervangen dakraam ggl8 voor een kunststof dakraam. Het is de bedoeling dat de oude er uit gaat en u een nieuwer model levert en installeert. Het is een raam van ongeveer 1.40 x 1.34, mag ook een ander merk zijn.
donderdag 26 maart 2020

Een badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist voor het plaatsen van een nieuw douchecabine, wastafel, toilet en bad, alles op dezelfde plaats waar het nu zit. Nieuw tegelwerk(mag over de bestaande tegels) afmetingen van de badkamer zijn: l 3,6 breedte 2,1 diepte en h 2,4m hoogte
dinsdag 24 maart 2020

Serre van glas met glazen schuifdeuren

Wij willen een serre achter huis van 2,5 meter breed en 3,5 meter diep. Het word een serre met isolatie glas en glazen schuifdeuren. Verder komt er vloerverwarming in, dus de fundering met betonvloer moet geïsoleerd zijn. We zien graag aluminium kozijnen terug in de serre. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius