Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Friesland.

251 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis met kelder bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, nieuwe woning bouwen, parkeerkelder met hellingbaan bouwen, semibungalow bouwen, huis laten bouwen, prefab woning laten bouwen, kelder onder de tuin realiseren, uitbouw en dakopbouw reailiseren, verdieping op een bungalow bouwen, koepelwoning als tiny house neerzetten, woning volledig verbouwen, waterdichte kelder laten plaatsen, dakopbouwen laten bouwen, woning onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Friesland:

zaterdag 19 mei 2018

Verdieping op een bungalow bouwen

Wij zijn geïnteresseerd in een bungalow van 95 m2 op een perceel van 600 m2 welke van top tot teen verbouwd moet worden. Ook zal hier een verdieping op moeten om het voor ons bewoonbaar te maken. Ik heb geen idee in welke bedragen ik moet denken. Ik hoop op informatie zodat ik een beter beeld kan vormen wat betreft de kosten. Bijvoorbaat dank!
dinsdag 15 mei 2018

Fundering van bijkeuken beoordelen

Wij hebben 4 jaar geleden een huis gekocht uit 1985. De bijkeuken is later geplaatst in opdracht van de toenmalige eigenaar. Volgens onze buurman zit de fundering van de bijkeuken niet diep genoeg en daarom zou de boel verzakken. Wij merken dit aan een klemmende buitendeur en de kieren die inmiddels zijn ontstaan. Het dakleer wat ook op de garage ligt vertoont echter nog geen scheuren. Graag willen wij een zo eerlijk mogelijk advies of de boel daadwerkelijk aan het verzakken is of dat het nog wel meevalt.
woensdag 2 mei 2018

Extra slaapkamer op zolderverdieping bouwen

We willen graag op korte termijn een extra slaapkamer (2,5 x 4 meter) laten bouwen op onze zolderverdieping (5 x 10 meter). Er is voldoende ruimte op de zolderverdieping, maar er zijn ook wat praktische uitdagingen. Daarnaast denken we aan het plaatsen van een dakkapel om een bestaande kamer in tweeën te splitsen. We willen graag dat iemand langskomt om de mogelijkheden door te spreken.
dinsdag 1 mei 2018

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Graag wil ik een draagmuur over een lengte van ongeveer 4 meter verwijderen uit mijn woning. Hierdoor wordt de keuken bij de woonkamer getrokken. De woning is een jaren 3 woning met een houtenbalken verdiepingsvloer. De woning is momenteel volledig gestript en er zijn geen leidingen of elektra de de muur verwerkt. Daarnaast is er een oude schoorsteen die ik op de begaande grond wil verwijderen. Het volledig verwijderen op 1e etage en op het dak is niet nodig/wenselijk. Graag zou ik deze taken voor de 24 mei uit de woning hebben verwijderd. Graag ontvang ik een kosten offerte en de mogelijkheden. Met vriendelijke groet,
dinsdag 24 april 2018

Fundering met verzakking herstellen

Mijn vriendin en ik zijn van plan om een huis te kopen. Nu is er bij een aanbouw (achter de al jaren bestaande garage) sprake van een verzakking van de fundering. Qua oppervlakte betreft de aanbouw 3 bij 1 meter. Voor dit gedeelte zal de fundering herstelt moeten worden en de scheuren in de buitenmuren. Wat zijn ongeveer de totaalkosten hiervan?
donderdag 12 april 2018

Schoorsteen met asbest verwijderen

Graag zou ik een prijsopgave per mail ontvangen voor het verwijderen van de schoorsteen op het dak en de schouw\haard in de woonkamer. De schoorsteen gaat van de woonkamer meteen naar het dak, dus op de eerste verdieping hoeft niks afgebroken te worden. De schoorsteen bevat een asbest pijp. Lengte schoorsteen is ongeveer 5 meter. Inclusief afvoeren van materialen.
donderdag 12 april 2018

Uitbouw achterzijde op plat dak

Ik wil eens weten hoe duur het is om een verdieping op onze uitbouw te plaatsen. De gefundeerde uitbouw is 4 meter lang en 8 meter breed.
vrijdag 6 april 2018

Betonvloer met vorstrand

Ik wil een betonvloer met vorstrand voor houten berging van 7 x 3 meter laten maken.
donderdag 5 april 2018

Kop van 10 balken vervangen op 1 kant

Historisch pandje in Sneek wordt opnieuw ingericht een aantal balken blijkt op het einde verrot te zijn. Per direct zoek ik iemand die hier een nieuw kopstuk op kan plaatsen. Kop van 10 balken vervangen op 1 kant.
woensdag 4 april 2018

Betonnen kelderbak onder vakantiewoning bouwen

Prijsopgave Betonnen kelderbak onder een houten vakantiewoning bouwen. H x B x L is 220 x 425 x 520 cm.
maandag 12 maart 2018

Kelder uitdiepen en waterdicht maken

Ik heb een wo ing op het oog om te kopen. Nu zit daar een keldr bij van 11 keer 4 meter en ongeveer w m hoog. Deze zou waterdicht modten worden gemaakt en ongeveer 50 cm uitgediept. Wij zouden graag willen weren wzt zoiets o geveer gaat kosten.
maandag 5 maart 2018

Betonplaat eventueel met vorstrand maken

Ik wil graag een offerte voor een betonplaat, eventueel met vorstrand van 500 x 400 cm als fundering voor een houten schuur.
zaterdag 3 maart 2018

Enkelzijdige nokverhoging bouwen

Wij willen graag een enkelzijdige nokverhoging met een binnenmaat van 650 cm. Dakhelling is 55 graden. Alle extra dakpannen zijn al aanwezig. Kunststof kozijn, plat profiel, met 6 vaste ramen. In het midden van het kozijn een paneel van 50 cm kunststof, dus 3 ramen/paneel/3 ramen. 2 elektrische rolluiken. Alle buitenafwerking in kunststof. Alle kunststof glad in ral 9001 en ook rolluiken in ral 9001. Casco geplaatst, binnenafwerking zelf. Vergunning voor onze rekening.
woensdag 28 februari 2018

Stacaravan renoveren

Wij willen onze stacaravan laten renoveren. Buitenkant bekleden met kunststof, puntdak van golfplaten dakpannen model erop, kunststof kozijnen en deur. Binnenkant nieuwe kleine keuken en plafond. P.s. geen telefonisch contact aub
zondag 25 februari 2018

Diverse werkzaamheden aan vakantiewoning

Ik heb een houten chalet/ recreatie woning in Rohel. Ik wil de woning in de verkoop zetten maar er is achterstallig onderhoud wat moet worden uitgevoerd. -Diverse schilder werk (buiten) -Vervangen dakraam -Vervangen hout werk op het dak -stutten van een klein deel van de vloer -inbouw vaatwasser -diverse Ik ben op zoek naar iemand die in de week van 12-16 maart de woning kan bezichtigen en daarna een offerte kan opstellen.
woensdag 14 februari 2018

Uitbouw aan de achterzijde woning aan laten bouwen

Uitbouw (2.5 x 4.5 meter) achterzijde (2 wanden) met hergebruik huidige tuindeuren. Er moet een fundering worden gelegd. Ik laat me graag adviseren over de mogelijkheden.
vrijdag 9 februari 2018

Stal gedeeltelijk ombouwen tot volwaardig huis

Stalgedeelte helemaal ombouwen tot huis. Het gaat om een oppervlakte van 18 bij 10 meter. Onderste verdieping: 1 groot verblijf voor wellness en boven een grote woonkeuken met 1 grote slaapkamer, een bergkamer en een wc boven. De buitenkant beneden graag helemaal van glas. En de bovenverdieping ook. Zoals op de foto maar dan over de gehele achterkant van de stal. (Dakterras/overkapping)
dinsdag 6 februari 2018

Uitbouw met verdieping maken

Aan de achterzijde van onze vrijstaande woning zou ik op de begane grond een uitbouw willen laten plaatsen met een opbouw hierop. De ruimtes zullen elk 3 meter diep en 5 meter breed moeten worden. Op de begane grond zal de ruimte worden gebruikt als badkamer. De wanden en vloer moeten worden betegeld en een douche en wastafel geplaatst. Op de eerste etage zal dit een slaapkamer worden waarbij de wanden en plafond gestuukt moeten worden en de elektra doorgetrokken.Er zit een overkapping aan het huis vast, deze zal verplaatst moeten worden. Wij hebben hiervoor nog geen vergunning aangevraagd.
maandag 5 februari 2018

Uitbouw op de garage bouwen

Graag een uitbouw op de garage realiseren. Bij de bouw is waarschijnlijk rekening gehouden met een eventuele opbouw.
vrijdag 2 februari 2018

Fundering en vloer voor aanbouw storten

Onze aannemer heeft 2 weken voor aanvang werkzaamheden afgemeld en nu zijn wij dus met spoed op zoek naar een bedrijf die voor ons de fundering en vloer voor onze aanbouw kunnen storten. De maat van de uitbouw word 8 meter breed en 3 meter diep, er kan gebouwd worden op staal en hoeft dus niet geheid te worden. Datum aanvang werkzaamheden 14-02 Wij zijn dus op zoek naar een prijsopgave en een bedrijf die dan ook daadwerkelijk tijd heeft om dit te doen, alle andere werkzaamheden zijn inmiddels al daarop afgestemd.
dinsdag 30 januari 2018

Asbest platen verwijderen

Er zit asbest platen in de garage 6 x 3 meter en in het huis achter de kachel. Ik wil dit er uit hebben. Wil eigenlijk dit huis wel kopen maar wat kost extra om te verwijderen
maandag 29 januari 2018

Betonvloer verwijderen uit de garage

Ik wil mijn (vermoedelijk) gewapende betonvloer laten verwijderen uit de garage, zodat ik er een geïsoleerde broodjesvloer in kan leggen. Het oppervlakt is 20 vierkante meter. Wat kost volledige verwijdering en afvoer puin? Mijn garage is bereikbaar door een deur van 79 cm breed.
zaterdag 27 januari 2018

Dak op garage

Wij willen graag een dak op de garage realiseren om boven extra ruimte te creëren. Garage is 2. 86x7. 12, graag casco opleveren
zaterdag 20 januari 2018

Uitbouw aan zijkant woning

Indicatie aanvraag uitbouw
dinsdag 16 januari 2018

Uitbouw met plat dak

Uitbouw met plat dak 4 x 2,5 meter aansluitend op de bestaande uitbouw. Ik zou mij hierin graag willen adviseren naar de mogelijkheden hiervan. Graag een complete offerte met alles inbegrepen.

Partners

Partners van Casius