Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeewolde of directe omgeving.

336 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeewolde:

Uitbouw achterzijde 2de verdieping

Wij willen graag een uitbouw laten maken op de 2 de verdieping. Het betreft 6 bij 3 meter. Als de prijsindicatie naar wens is kan ik op korte termijn bouwtekeningen laten maken. Graag de opbouw casco opleveren, voorzien van houten kozijnen en een gemetselde constructie.

Schuurdeur laten vervangen

Standaard schuurdeur met raam vervangen door hardhouten schuurdeur met raam. Het is de bedoeling dat de deurklink en sloten van de oude deur in de nieuwe terecht komen.

Overkapping in achtertuin

Geachte, wij willen graag een afdak bij de achtergevel, boven de schuifpui. Van hout, met oranje Hollandse dakpannen, schuin aflopen vanaf de gevel. Het laagste punt 2.20m. Vanaf de gevel 1.80m diep de tuin in, breed 3.45m. De hoek laat ik aan jullie over, maar de achtergevel is max. 3.00m. Bij voorkeur geen staander in het midden, en waterdicht tegen de achtergevel afgewerkt. Het afdak beslaat de breedte tussen de berging en de schutting, en vanaf de gevel tot ongeveer aan het gras. Zie foto. Graag zie ik een prijsindicatie tegemoet.

Tussenmuur laten uitbreken en rondom afwerken

De tussenmuur is uitgebroken, maar moet nog hersteld en afgewerkt worden inclusief een stuk plafond. De muur is 2,55 meter hoog en de opening is 2 meter. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Een bestaande garage uitbouwen

Ik zoek een aannemer die een bestaande garage kan uitbouwen. Dit moet een extra 570 cm breed en 400 cm diep worden. De uitbouw moet geïsoleerd en gemetseld zijn. De afwerking bespreek ik graag nog even met de aannemer. Het betreft een vrijstaande woning.

Zolder opbouw realiseren

Diverse buren hebben het al laten uitvoeren. een zolder opbouw. Wij zijn benieuwd naar de kosten. zie bijgevoegde foto's van het hoekhuis. Wij hebben een tussenwoning. Compleet/casco, elektra/stucwerk is in overleg. De dakopbouw moet van hetzelfde materiaal gemaakt worden als dat u op de foto ziet. Ik weet nog niet wat de afmetingen worden. Ik heb ook nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Bestaande stenen garage uitbouwen

Huidige geïsoleerde garage wil ik laten uitbouwen met ongeveer 4 x 4 meter. Betreft een situatie schuin aan de achterzijde van de woning. Ik wens graag een prijsindicatie puur alleen voor het uitbouwen met steen en de fundering. (Dus de tekeningen en eventuele vergunningsaanvraag hoeven niet te worden meegenomen in de offerte.

Dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal

Ik wil een opbouw op een plat dak. De totale opbouw wil ik circa 7,5 x 14,5 meter. Raampartijen voor- en achterzijde en twee kleinere ramen aan de zijkant. Vergunning is nog niet aangevraagd. Het dak is sterk genoeg, ik heb constructieberekeningen en ook de tekeningen zijn gemaakt. Ik wil een complete oplevering met elektra en stucwerk. Het soort constructie maakt mij niet heel veel uit. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

De achterzijde van de woning heeft een schuine pui op de begane grond. De gevel is 4.80 meter breed en zal 1.80 meter naar buiten getrokken moeten worden. De ruimte moet worden voorzien va elektra en 2 verwarmingselementen moeten worden verplaatst. In de nieuwe gevel dienen er openslaande deuren geplaatst te worden. De wanden en plafond moeten worden gestuukt. Er is geen vergunning nodig.

Volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen

Wij hebben een optie op een kavel, plan woning is grotendeels al klaar en we zoeken nu iemand die het kan bouwen. Het gaat om een woon en tevens bedrijfspand op ene bedrijventerrein. Gemeente is inmiddels akkoord.

Opbouw op plat dak

We willen de badkamer verwijderen en daarmee een doorgang maken naar een dakopbouw met aan de ene kant een badkamer en aan de andere kant een slaapkamer. De afmetingen hiervan weet ik niet uit mijn hoofd dus daar moet de vakman nog even naar kijken. Het moet compleet opgeleverd worden en ik heb er geen vergunning voor nodig. Er moet elektra in + gestuct worden en het moet van steen gemaakt worden. Wie kan dit voor mij doen?

Woning met bedrijfsruimte en garage bouwen

Wij hebben een optie op een kavel waar wij een woning inclusief garage en kleine bedrijfsruimte willen laten bouwen. De totaal oppervlakte zal 277 m2 worden en mag casco worden opgeleverd. Het pand zal een plat dak krijgen en de voorbereidingen voor de keuken en de badkamer zouden wij wel graag willen weten. Graag zouden wij op korte termijn een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Verdieping opbouwen

Wij willen graag een verdieping op ons huis met plat dak laten bouwen. De opbouw zal 5 bij 5 meter moeten gaan worden en er zullen 2 slaapkamers gerealiseerd moeten worden. Echter mag deze casco worden opgeleverd. Er zal een vergunning moeten worden aangevraagd.

Trapgat voor een vaste trap maken

Ik wil graag de vlizotrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat dient hiervoor dicht gemaakt te worden en een nieuw gat gezaagd. De vloer is volgens mij van beton. De afwerking nadat de trap geplaatst is zullen wij zelf verzorgen. Het trapgat dat gemaakt moet worden moet 2 bij 1 meter worden. De vloerdikte is 22 cm. Ik moet eventueel een stuk van de trap weghalen om te kijken wat voor vloer het is.

Deuropening zagen in dubbele kalkzandsteenmuur

Ik ga in oktober of november een renovatieklus starten in een woning. Ik wil daar een doorgang laten zagen in een dubbele kalkzandsteen muur. Het gat moet ongeveer 100 cm breed en 218 cm hoog worden. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Fundering maken voor houtskelet bouw

Bouw van houtenskelet woning. Fundering dient geregeld te worden. Afmeting woning is 10,7 x 8 meter, 2 verdiepingen. Graag ontvang ik een offerte van de kosten fundering.

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Wij hebben in Zeewolde een woning gekocht waarvan we per 29 september 2017 de sleutel krijgen. We moeten het kruipluik op een andere plaats maken in de betonnen vloer.

Keuken laten slopen

De keuken op de begane grond moet gesloopt worden, gasleiding verwijderen zoveel als mogelijk en de rand met tegels moeten ook weg. Een U-vormige keuken. 3.50 meter lang met aan een kant kastjes boven. In een hoek staan twee hoge kasten. De breedte is 2.80 meter met alleen onderkastjes. De andere lange kant is een kleine drie meter lang. Inclusief het verwijderen van de apparatuur. De uitvoering moet op of rond 16 augustus plaatsvinden. Kunt u een indicatie mailen?

Vliering en kamers op zolder bouwen

- Vliering zou ongeveer 3 bij 4 worden. - 1 extra dakraam plaatsen. - Radiator plaatsen. Aansluiting reeds aanwezig. Uitsluitend radiator koppelen. - Scheidingswanden plaatsen, waardoor een klein halletje, een verwarmings-/washok en een slaapkamer ontstaan (met twee deurkozijnen en twee deuren) - Electra: Zorgen voor lichtpunten en schakelaars in beide kamers en halletje. - Afwerken > Wanden schilder of behang klaar maken. Plafonds stucen. Svp per klus een prijsinschatting opgeven. - Eventueel ook een dakkapel bouwen (maar hier wil ik mij graag in adviseren).

Houten veranda maken en schuurtje vervangen bij stacaravan

Wij hebben een stacaravan op een RCN camping staan. Wij willen daar graag een overdekte houten veranda van ongeveer 6 x 3 meter met schaduwdoeken laten maken. Ook willen we om de veranda een hekwerk. De veranda moet gelijkvloers met de caravan komen, ongeveer 50 cm hoog en er moet een trappetje gemaakt worden. De veranda moet zodanig geconstrueerd worden dat ik hem te zijner tijd kan meenemen naar een andere caravan. Er liggen nu houten terrasvlonders, die moeten verwijderd en afgevoerd worden. Verder willen we een aluminium opbergschuurtje van 2 x 2 meter laten vervangen door een houten schuurtje. We bespreken graag ter plaatse de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Betonvloer met wapening in de garage aanbrengen

Betreft prijsopgave voor het laten leggen van een betonvloer met wapening in een bestaande garage van 30 m², lengte x breedte is 9 x 3 meter. Ondergrond is een zandbed.

Betonvloer op de garagevloer aanbrengen

Het storten van een betonvloer in een garage van 30 m². De vloer is nu betegeld. Tegels van 40 x 60 cm op een zandbed. Die haal ik zelf weg. Wapening en dergelijk dient u te doen.

Vloer en vloerverwarming verwijderen

Ik wil graag een vloer met daaronder vloerverwarming verwijderen. Een deel is al gedaan.

Draagmuur verwijderen in een een benedenwoning

In een benedenwoning in Utrecht willen wij een draagmuur laten verwijderen. Lengte muur ong 3,4 Graag offerte: verwijderen bestaande muur en plaatsen van stalen balk.

Gevlinderde vloer in de woning aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een vloer op de begane grond in onze nieuwe woning. Een betonvloer lijkt ons erg mooi. Kunt u ons misschien een prijsopgave doen voor een betonvloer van ongeveer 70 m2?