Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeewolde of directe omgeving.

336 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeewolde:

Volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen

Wij hebben een optie op een kavel, plan woning is grotendeels al klaar en we zoeken nu iemand die het kan bouwen. Het gaat om een woon en tevens bedrijfspand op ene bedrijventerrein. Gemeente is inmiddels akkoord.

Opbouw op plat dak

We willen de badkamer verwijderen en daarmee een doorgang maken naar een dakopbouw met aan de ene kant een badkamer en aan de andere kant een slaapkamer. De afmetingen hiervan weet ik niet uit mijn hoofd dus daar moet de vakman nog even naar kijken. Het moet compleet opgeleverd worden en ik heb er geen vergunning voor nodig. Er moet elektra in + gestuct worden en het moet van steen gemaakt worden. Wie kan dit voor mij doen?

Woning met bedrijfsruimte en garage bouwen

Wij hebben een optie op een kavel waar wij een woning inclusief garage en kleine bedrijfsruimte willen laten bouwen. De totaal oppervlakte zal 277 m2 worden en mag casco worden opgeleverd. Het pand zal een plat dak krijgen en de voorbereidingen voor de keuken en de badkamer zouden wij wel graag willen weten. Graag zouden wij op korte termijn een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Verdieping opbouwen

Wij willen graag een verdieping op ons huis met plat dak laten bouwen. De opbouw zal 5 bij 5 meter moeten gaan worden en er zullen 2 slaapkamers gerealiseerd moeten worden. Echter mag deze casco worden opgeleverd. Er zal een vergunning moeten worden aangevraagd.

Trapgat voor een vaste trap maken

Ik wil graag de vlizotrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat dient hiervoor dicht gemaakt te worden en een nieuw gat gezaagd. De vloer is volgens mij van beton. De afwerking nadat de trap geplaatst is zullen wij zelf verzorgen. Het trapgat dat gemaakt moet worden moet 2 bij 1 meter worden. De vloerdikte is 22 cm. Ik moet eventueel een stuk van de trap weghalen om te kijken wat voor vloer het is.

Deuropening zagen in dubbele kalkzandsteenmuur

Ik ga in oktober of november een renovatieklus starten in een woning. Ik wil daar een doorgang laten zagen in een dubbele kalkzandsteen muur. Het gat moet ongeveer 100 cm breed en 218 cm hoog worden. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Fundering maken voor houtskelet bouw

Bouw van houtenskelet woning. Fundering dient geregeld te worden. Afmeting woning is 10,7 x 8 meter, 2 verdiepingen. Graag ontvang ik een offerte van de kosten fundering.

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Wij hebben in Zeewolde een woning gekocht waarvan we per 29 september 2017 de sleutel krijgen. We moeten het kruipluik op een andere plaats maken in de betonnen vloer.

Keuken laten slopen

De keuken op de begane grond moet gesloopt worden, gasleiding verwijderen zoveel als mogelijk en de rand met tegels moeten ook weg. Een U-vormige keuken. 3.50 meter lang met aan een kant kastjes boven. In een hoek staan twee hoge kasten. De breedte is 2.80 meter met alleen onderkastjes. De andere lange kant is een kleine drie meter lang. Inclusief het verwijderen van de apparatuur. De uitvoering moet op of rond 16 augustus plaatsvinden. Kunt u een indicatie mailen?

Vliering en kamers op zolder bouwen

- Vliering zou ongeveer 3 bij 4 worden. - 1 extra dakraam plaatsen. - Radiator plaatsen. Aansluiting reeds aanwezig. Uitsluitend radiator koppelen. - Scheidingswanden plaatsen, waardoor een klein halletje, een verwarmings-/washok en een slaapkamer ontstaan (met twee deurkozijnen en twee deuren) - Electra: Zorgen voor lichtpunten en schakelaars in beide kamers en halletje. - Afwerken > Wanden schilder of behang klaar maken. Plafonds stucen. Svp per klus een prijsinschatting opgeven. - Eventueel ook een dakkapel bouwen (maar hier wil ik mij graag in adviseren).

Houten veranda maken en schuurtje vervangen bij stacaravan

Wij hebben een stacaravan op een RCN camping staan. Wij willen daar graag een overdekte houten veranda van ongeveer 6 x 3 meter met schaduwdoeken laten maken. Ook willen we om de veranda een hekwerk. De veranda moet gelijkvloers met de caravan komen, ongeveer 50 cm hoog en er moet een trappetje gemaakt worden. De veranda moet zodanig geconstrueerd worden dat ik hem te zijner tijd kan meenemen naar een andere caravan. Er liggen nu houten terrasvlonders, die moeten verwijderd en afgevoerd worden. Verder willen we een aluminium opbergschuurtje van 2 x 2 meter laten vervangen door een houten schuurtje. We bespreken graag ter plaatse de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Betonvloer met wapening in de garage aanbrengen

Betreft prijsopgave voor het laten leggen van een betonvloer met wapening in een bestaande garage van 30 m², lengte x breedte is 9 x 3 meter. Ondergrond is een zandbed.

Betonvloer op de garagevloer aanbrengen

Het storten van een betonvloer in een garage van 30 m². De vloer is nu betegeld. Tegels van 40 x 60 cm op een zandbed. Die haal ik zelf weg. Wapening en dergelijk dient u te doen.

Vloer en vloerverwarming verwijderen

Ik wil graag een vloer met daaronder vloerverwarming verwijderen. Een deel is al gedaan.

Draagmuur verwijderen in een een benedenwoning

In een benedenwoning in Utrecht willen wij een draagmuur laten verwijderen. Lengte muur ong 3,4 Graag offerte: verwijderen bestaande muur en plaatsen van stalen balk.

Gevlinderde vloer in de woning aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een vloer op de begane grond in onze nieuwe woning. Een betonvloer lijkt ons erg mooi. Kunt u ons misschien een prijsopgave doen voor een betonvloer van ongeveer 70 m2?

Fundatie maken met bewapening

Kunnen jullie voor een project in Amsterdam ook 2 fundatiebalken met bewapening maken tussen twee muren in met een minimale breedte van 600 mm Ingang br 11400 mm. gewicht hekwerken die op de balk die met draadeinde gemonteerd moet worden is KG Uitgang br 13060 mm gewicht hekwerken die op de balk die met draadeinde gemonteerd moet worden is KG de hekweren van de uitgang worden in tegenstelling met de tekening uitgevoerd met voetplaten 500 mm diep i.p.v. 400 mm en koker 250 mm ipv 200 mm . Het straatwerk ter plekken van de balk moet verwijderd worden en weer opnieuw aanhelen. Ook moeten er een mantel buis tussen de kolommen gelegd worden en 1 mantelbuis voor de voeding kabel. Graag hiervoor vandaag een aanbieding voor.

Doorgang maken tussen twee woningen

We hebben het voornemen een huis met aanleunwoning te kopen. Nu willen we op de eerste verdieping een doorgang realiseren tussen de twee woningen. De aanleunwoning is later aangebouwd. De doorgang (ter grote van een deur) zal dus in een draagmuur gemaakt moeten worden. Kunt u een globale opgave van de kosten geven?

Serre of uitbouw aanbouwen

Wij willen graag een uitbouw van 2 meter diep en 5,4 meter breed realiseren. Er zal een gedeelte van het dak glas moeten worden voor het licht inval. De zijmuren moeten worden gemetseld en de voorzijde zullen openslaande deuren moeten krijgen. De wanden zullen aan de binnenzijde gestuukt moeten worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Fundering voor serre maken

Graag zou ik willen weten van de kosten zijn voor het storten van een fundering voor een serre van 3 bij 7.5 meter.

Zolder laten afwerken

Gezocht: een bedrijf voor de afwerking van de zolder. Dit is nodig: trap, elektricien en verwarming.

Aanbouw plaaatsen en garage verbouwen

De achtergevel van de woonkamer 2 meter naar achteren uitbouwen. De gevel heeft een breedte van 5.15 meter. De huidige achtergevel uitbreken. In de nieuwe achtergevel een schuifpui plaatsen. Met een of meer lichtkoepels in het platte dak van de aanbouw. Casco opleveren. De woonkamer zal samen met de aanbouw verder verbouwd worden. En de aanliggende garage in 3 delen verdelen. Het achterste gedeelte isoleren en tot bijkeuken maken. Het middelste gedeelte ramen plaatsen en bij de woonkamer betrekken. De muur tussen de woonkamer en de garage is dragend en zal dus ondersteund moeten worden. Daar willen we een glazen deur of een schuifdeur. Het voorste gedeelte blijft garage. De garage is 9 meter lang en ruim 3 meter breed. Er zijn plattegronden en foto's beschikbaar. Het huis is nog niet gekocht maar als we dat doen dan willen we bovenstaande laten uitvoeren. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Aanbouw aan het woonhuis bouwen

Ik wil graag een gemetselde aanbouw met veel glas. Het zal gaan om een ruimte van 2.5 meter x 3 meter. Een soort bijkeuken met daarin een aansluiting voor de wasmachine en de droger. Tegen de gevel waar de keukendeur is. Het huis is geheid en staat op zandgrond. Fundering kan gegraven worden met op de hoeken een iets dieper deel aangezien het zandgrond is.

Vervangen van een achterpui

Wij willen aan de achterzijde van onze woning de metalen pui met ramen en schuifpanelen laten vervangen. Het gaat om een breedte van ongeveer 5 meter en hoogte van ongeveer 2,4 meter. Onze wens is om daar een hardhouten kozijn te laten plaatsen met isolatieruiten met ventilatieroosters. In het middengedeelte van het kozijn willen wij twee openslaande deuren. Graag bespreken wij hier ter plaatse de mogelijkheden en ontvangen een offerte. Ook laten we graag een tekening maken zodat het voor ons visueel wordt gemaakt.

Aanbouw aanbouwen aan de woning

Ik wil graag een gemetselde aanbouw met veel glas. Ik wil graag een serre-achtig iets. Het gaat om een ruimte van 4 meter bij 6.50 meter. Aan de achterkant zit een keuken, deze is nog prima. Ik twijfel of het nodig is om deze te verplaatsen. Ook wil ik graag openslaande deuren in de serre/aanbouw. Allereerst zou ik graag advies willen over wat de mogelijkheden zijn om samen tot een constructief idee te komen!