Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Urk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Urk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Urk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Urk of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Urk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Urk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Urk:

Erker voorkant huis

Wij willen een erker van 4 meter breed en een meter diep laten plaatsen. De erker hoeft niet afgewerkt te worden aan de binnenkant. Er is geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

Aanbouw aan een bestaande woning van 3 meter naar achter en 6,25 meter breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig.

Uitbouwen aan zijkant huis

Wij willen een uitbouw doen aan de zijkant van het huis waar de keuken zal komen. De uitbouw zal 5 bij 3 moeten worden met aan de lange zijde twee ramen en aan de korte zijde twee klap deuren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, er moet een fundering in en het moet prefab zijn. Er is geen vergunning voor nodig.

4 ijzeren heipalen slaan

Ik zoek een aannemer voor het heien van 4 heipalen. Het gaat om 4 ijzeren palen van ongeveer 12 meter, waarvan 1 paal aan de voorzijde- en 3 palen aan de achterzijde van de woning geheid moeten worden. Het gaat om een hoekwoning waarvan de tuinen goed bereikbaar zijn.

Ronde erker laten bouwen

Een ronde erker 3 bij 1 ongeveer

Bovenverdieping verbouwen

Wij willen in onze nieuwe bovenverdieping laten verbouwen met 3 ramen van 1 meter breed en 130 hoog. De klant wil graag nog details over de afwerking doornemen met de vakman.

Betonnen kelder met koekoeken plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en dat wordt gesloopt. Wij willen graag een offerte van een betonnen kelder van ongeveer 7.50 bij 20 meter en 4 koekoeken erin en een trap via de buitenstraat naar de kelder waar een deur en raam in moet voor extra licht. Kun t u een prijs indicatie geven zodat wij een idee krijgen van de kosten.

Kelder onder nieuwe woning

Wij zijn bezig met een nieuwbouw woning te bouwen waarbij wij graag een kelder willen laten plaatsen. De afmeting zal 5,50 bij 5,30 bij 2,50 meter moet worden. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en verder mag de kelder casco worden opgeleverd.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 12 m2 en gelieve het puin ook te ruimen.

Slopen van de badkamer

Het slopen van een badkamer met bad, badmeubel, WC, inloopdouche, radiator en +- 35m2 vloer en wandtegels.

Houten aanbouw laten aanbouwen

Ik wil graag een aanbouw van hout er word 1 paal in de grond geslagen. De aanbouw word 2 bij 4 meter en word aan de bestaande aanbouw bevestigd.

Zolder toegankelijk maken en afwerken

Afwerking zolder. Dit is nodig: trap,

Houten door betonnen vloer vervangen

Het gaat om een huis met een houten vloer op de begane grond, dit willen we graag vervangen door een betonnen vloer. Het gaat om een oppervlakte van 3.5 bij 7.5 meter. Er zit een kelder onder de houten vloer.

Betonrot laten herstellen

Het betreft het een huis uit de jaren '50. We hebben een beton-latei annex overloop overgaand in een plafond. Aan voorkant is betonrot aanwezig. Dikte van de beton-latei is ongeveer 65 tot 70 mm. Graag willen we weten wat de kosten zijn voor herstel.

Houten veranda maken voor de stacaravan

Wij willen graag een nieuwe veranda op poten, met trapje, zonder overkapping aan onze stacaravan. De lengte van de caravan is 7 meter en de breedte is 3.15 meter Graag een offerte inclusief het verwijderen van de oude houten veranda. We hebben een foto van een voorbeeld, de te bouwen veranda willen wij zonder overkapping.

Draagmuur door een stalen profiel vervangen

Wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten als wij een stalen balk over de hele breedte van de woning nemen. Dat is ongeveer 6 meter. Het is om de achtermuur op te vangen. In de aanbouw staat een stukje oude muur die de achtergevel ondersteunt. Die willen we eruit hebben. Er zijn geen tekeningen aanwezig.

Betonrot repareren

Plafond van het voorportaal en tevens de draagconstructie van bovenliggend metselwerk, is beschadigd door betonrot.

Schuur met terrasoverkapping bouwen

De oppervlakte van de schuur en terrasoverkapping is 890 x 400 cm. Hoogte 250 cm. Op het object komt een schuin dak. Geen zolder. Nokhoogte rond 370 cm. De schuur wordt 400 x 400 cm. Het overige wordt terrasoverkapping. Het gaat om de achterzijde en 2 zijkanten (helemaal muur: binnen en buitenmuur). En een enkele tussenmuur (schuur-overkapping). 1 zijkant grenst aan de stenen garage van de buren. De voorkant van de schuur en terrasoverkapping willen we van hout.

Aanbouw met fundering plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor een aanbouw van mijn woning. Deze zal 3 bij 3 meter gaan worden, inclusief fundering en een stalen balk. De schuifpui en achterdeur worden verplaatst en een aantal binnenmuren verwijderd. Er dient een extra radiator geplaatst te worden en een verlaagd plafond. Deze dient te worden gestuukt. De aanbouw mag casco opgeleverd worden.

Verbouwing woning

Het gaat om een verbouwing van een oud huis waar 40 jaar geen of weinig onderhoud is geweest. Het betreft een tussenwoning. Er moet verwarming worden aangelegd: ketel, leidingen en radiatoren. Boven dubbele beglazing plaatsen, beneden schuifpui plaatsen, een nieuwe badkamer (tegelwerk en sanitair) en nieuwe keuken. Leggen van stenen vloer met vloerverwarming en schilder werkzaamheden binnen en buiten. Zelf kunnen we ook werkzaamheden uitvoeren.

Vuurwerkbunker bouwen

Bouwen van een vuurwerkbunker met alles erop en eraan in een pand. Tekening aanwezig. De hoogte is 2.80 meter, breedte is 3 meter en lengte 5.90 meter. Plus nog zo'm ruimte met de zelfde afmeting. Begane grond in een bedrijf.

Uitbouw aan achterzijde woning van 580 ...

Uitbouw aan achterzijde woning van 580 breed 300 meter diep. Plat dak met lichtstraat voorzijde 2 maal een schuifpui monteren. Compleet afgewerkt.

Mijn bovenverdieping is leeggestript. ...

Mijn bovenverdieping is leeggestript. Hiermee bedoel ik, de oude gipsplaten zijn verwijderd. Ook de tussenwanden zijn verwijderd. De huidige isolatie bestaat uit riet. Deze wil ik laten vervangen voor glas of steenwol daar een folie overheen. Om vervolgens daar een installatielat wat tevens een luchtspouw is op te laten schroeven. En daarna installatiewerk te laten aanleggen, en de tussenwanden te laten plaatsen. En daarna dicht laten maken met fermacel of gips. Ik heb een zadel dak de nokhoogte is 2,85 de breedte is van de bovenverdieping is 4,80 en de lengte is 7,20

Renovatie: Deur verplaatsen, openhaard ...

Renovatie: Deur verplaatsen, openhaard weghalen, vloeren wegbreken, muren en plafond stucken, vloerverwarming en natuursteen vloer aanleggen, nieuwe verwarmingsketel Vloer opp ongeveer 80 m2.

Wij willen onze verbouwen zodat er een ...

Wij willen onze verbouwen zodat er een slaapkamer/studeerkamer komt en opbergkasten.