Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Swifterbant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Swifterbant heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Swifterbant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Swifterbant of directe omgeving.

28 klanten uit Swifterbant bevelen een bij Casius in Swifterbant aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Swifterbant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Swifterbant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Swifterbant:

Uitbouwen achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan de woning. De maten zullen 3 m bij 5 m moeten worden. Het moet casco opgeleverd worden met elektra, een gemetselde buitenkant en een fundering. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw woning achterzijde realiseren

Wij willen graag aan de achterzijde aanbouwen met een maat van 4 meter diep x 6 meter breed. We willen het het liefste tot aan de garage bouwen. Waarschijnlijk zou er dan wel een deel van de garage geïsoleerd moeten worden en een deur verplaatst. Er moet hoogst waarschijnlijk geheid worden. Een vergunning hebben we waarschijnlijk wel nodig, in overleg kan de vakman dit regelen. Graag ontvangen wij advies voor de constructie. Het moet degelijk zijn en lang meegaan. We willen de aanbouw graag compleet opgeleverd hebben, met elektra en stucwerk erbij. Ook zouden de tekeningen door de vakman gemaakt moeten worden.

Uitbouw achterkant

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een gemetselde uitbouw van 6.30 meter breed en 2 meter diep laten plaatsen met een plat dak en openslaande deuren. Hier zal hoogstwaarschijnlijk een fundering gestort moeten worden Er zal in de ruimte een tussenmuurtje geplaatst moeten worden om zo een bijkeuken te creëren. Hier moet elektra en water doorgetrokken worden. Verder zal de verwarming en elektra ook in het overige gedeelte doorgetrokken moeten worden en de wanden en plafond gestuukt. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Klussen in huis laten doen

De kraan in de keuken repareren of vervangen. De afzuigkap vervangen. Eventueel schilderwerk binnen doen en een nieuw slot aanbrengen op de buitendeuren.

Doorgang maken en latei plaatsen

We willen graag een doorgang maken op de eerste verdieping naar de garage toe. Dit is een spouwmuur. Ook willen we er een latei in hebben voor als we eventueel later in de zelfde muur nog een doorgang willen maken. Op de overloop is er ruimte voor deze doorgang, echter is dit maar 68 cm. We kunnen eventueel de muur in de slaapkamer 20 cm opschuiven circa 1.5 meter lang tot aan plafond om meer doorgang te creëren. De muren hoeven niet afgewerkt te worden dit kunnen we zelf.

Fundering op heipalen maken

Graag willen wij een offerte voor een fundering op heipalen voor ons nieuw te bouwen huis met aangebouwd kantoor. De woning is 7 x 11 meter en het kantoor 5 x 9 die dan een 1,5 meter achterom de woning heen loopt. Is isolatie van de fundering inbegrepen of als optie? Zijn er bijkomende kosten zoals reiskosten, rijplaten, afvoeren afval, enz.?

Schoorsteen verwijderen

Verwijderen schoorsteen en dak beschot dicht maken, en pannen en nokvorsten plaatsen. Schoorsteen heeft geen dragende vermogen en loopt niet tot de begane grond.

Woning uitbreiden en verbouwen

Ik wil graag mijn woning 2 onder 1 kap verbouwen, Uitbouw woonkamer: Het gaat om een uitbouw van 5 meter breed en vloerverwarming kunststofkozijnen voor alle ramen badkamer en toilet vervangen keuken vervangen

Garage bij het huis betrekken

De garage bij het huis betrekken. De garage staat aan het huis vast. We willen vanuit het huis een deur naar de garage toe. De garage isoleren, ramen plaatsen, de garagedeur vervangen door een kozijn met een raam en de vloer afwerken. De garage is 3,5 x 8 meter ongeveer (er kunnen net geen twee auto's van gemiddeld formaat achter elkaar staan). De ruimte moet als leefruimte gaan dienen. Graag verneem ik uw reactie om een afspraak te maken.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om het verwijderen van de draagmuur tussen de keuken en de huiskamer. De muur is ongeveer 4 meter breed en 2,50 meter hoog. Na het verwijderen van de muur en het plaatsen van een balk werk ik de rest zelf af.

Draagmuur door steunbalk vervangen

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen. Muur van 420 cm breed en 260 cm hoog. Zit al een gat in van 155 cm breed en 205 cm hoog.

Natuurlijke ventilatiebuizen verwijderen

Graag een prijs voor het verwijderen van natuurlijke ventilatiebuizen. Huis staat nu leeg. Spoed!

Een serre/veranda bouwen van 7x3.5 ...

Een serre/veranda bouwen van 7x3.5 meter.

Een vlieringtrap van de 1e naar de 2e ...

Een vlieringtrap van de 1e naar de 2e verdieping (zolder) moet worden vervangen door een vaste trap. Er moet dus een gat in de betonnen vloer worden gemaakt. Tevens dient het oude trapgat dicht gemaakt te worden. En er moet een nieuwe trap worden geplaatst. Wellicht moet de ballustrade worden aangepast aan de nieuwe situatie. Uitvoering in overleg, maar liefst zo snel mogelijk.

Keuken:1 Het aanpassen van de water- en ...

Keuken:1 Het aanpassen van de water- en gasleiding t.b.v. de nieuwe keuken. 2. Het aansluiten van de nieuwe keuken op gas, water en afvoer. Bijkeuken:3 Het opnieuw aansluiten van de buitenkraan en het wegwerken in de muur van de waterleiding en het afdoppen van de afvoer. Toilet begane grond:4 Het plaatsen en aansluiten van een Geberit Duofix inbouwreservoir. Badkamer: 5 Plaatsen en aansluiten van een Geberit Duofix inbouwreservoir incl aanpassingen aan riolering en waterleiding indien noodzakelijk.6 Aanpassen van het leidingwerk t.b.v. een wastafelmeubel met 2 bakken incl het aansluiten van 2 wastafelkranen en afvoeren t.b.v. het meubel. 7 Plaatsen en aansluiten van een whirlpool incl. aanpassingen aan riolering. 8 Douchedrain

Het betreft een zolder waar een twee ...

Het betreft een zolder waar een twee dakramen dienen te worden geplaats. De zolder moet geisoleerd en afgetimmerd. Er moeten buizen worden weggewerkt. Eventueel een scheidingswand plaatsen met een deur. De zolder heeft een nokhoogte van 2,94 meter en een opp. van 9x6 m.

Badkamer renovatie en toilet renovatie. ...

Badkamer renovatie en toilet renovatie. De deur van de keuken naar de gang moet verwijderd worden en ingevuld. Op zolder moet er een nieuw dakraam of nog liever een dakkapel geplaatst worden. Bij de keuken aan de achterzijde een uitbouw van ong. 200 x 150 cm worden gerealiseerd met een aansluiting voor de wasmachine e.d..

Notariswoning, lage goothoogte

Notariswoning, lage goothoogte

wij wensen een dakkapel om onze dochter ...

wij wensen een dakkapel om onze dochter voldoende daglicht in de slaapkamer te bezorgen

Een bedrijfswoning op een ...

Een bedrijfswoning op een industrieterrein bij een loods, de woning krijgt een plat dak. Wij hebben een schets met onze wensen zoals wij die willen.

1. Groot badkamerraam aan voorzijde ...

1. Groot badkamerraam aan voorzijde woning vervangen door steekraampje, overblijvende ruimte dichtmetselen. 2.Badkamer renoveren, opnieuw betegelen, sanitair en douchecabine plaatsen 3. toilet opnieuw betegelen, nieuw fonteintje. 4. bestaande scheidingswand tussen woonkamer en keuken of uitbreiden met toog ernaast of geheel vervangen. 5. verfraaiing gevel. Eventueel hout of kunststof op de nu stenen gevel te plaatsen 6. Ik zou ook wel vrijblijvend een prijsopgave willen van het leggen van vloeren (laminaat) en afwerken van de muren.

douchecabine lekt soms water door naar ...

douchecabine lekt soms water door naar benedenverdieping . het project bestaat uit het opnieuw goed waterdicht plaatsen van de douchebak zodat er geen lekkage door de houten vloer meer is. wij verwijderen de schuifdeuren en de douchebak, maken alles kidvrij. zodat er meteen aan het probleem gewerkt kan gaan worden.

wij zouden graag in twee huizen een ...

wij zouden graag in twee huizen een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor een achterpui de ene met openslaande deuren de andere met een schuifpui en nog een vrijblijvende offerte voor een dakkapel

het aanbouwen van een serre, aan ...

het aanbouwen van een serre, aan bestaande woning.

Ik heb een inpandige garage met een ...

Ik heb een inpandige garage met een bergzoldertje onder een schuin dak. Nu wil ik bovenop de garage een extra punt bouwen zodat ik daar nog een extra slaapkamer kan creeren. Misschien nog iets verder doortrekken naar de voorkant van het huis zodat er een carport ontstaat.