Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nagele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nagele heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nagele u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nagele of directe omgeving.

11 klanten uit Nagele bevelen een bij Casius in Nagele aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nagele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Nagele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nagele:

Garagevloer slopen

Kunt u een offerte maken voor de sloop van een gewapende garagevloer van 3x6 meter. Met daarin een kelder van 1x4x1,8 meter. B.v.d

Houtrot herstellen

Ik heb een houten huis en heb last van boktor. Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Ja

Gehele woning renoveren en uitbouwen

Ik wil mijn huis laten verbouwen of slopen. Ik weet niet zo goed wat wijsheid en verstandig is, daarom kom ik graag in contact met een aannemer die mij hier in kan begeleiden. Wij wonen al enkele jaren in deze vrijstaande boerderij, maar de boerderij is al oud. Als wij de boerderij zouden gaan opknappen gaat het om een uitbouw voor de beneden en bovenverdieping, een nieuw dak, keuken en badkamer en alles moet gestuukt worden. Er zitten wel kunststof ramen in en het huis is opnieuw gevoegd. Het huis moet ook beter geïsoleerd worden. Graag kom ik met een goede aannemer in contact die mij hier in kan adviseren, begeleiden en de klussen kan uitvoeren.

Verschillende werkzaamheden aan de woning

Ik wil graag verschillende klussen laten uitvoeren: - Isoleren schuin dak, ongeveer 18 m2; - 1 opbouw stopcontact verleggen en ombouwen naar inbouw in draagmuur; - 1 extra stopcontact aanleggen; - 1 opbouw stopcontact ombouwen naar inbouw in houten kozijn; - 1 reeds bestaande doorgang in stenen muur groter maken; Materialen zijn nog niet aanwezig, deze zullen bij Gamma worden besteld.

Oriëntatie dakopbouw

Wij staan voor de keuze verbouwen of verhuizen. Bij verhuizen zijn de kosten duidelijk maar gezien de huidige markt wordt het verkopen van de huidige woning waarschijnlijk een bottleneck. Graag zou ik een indicatie ontvangen van de kosten van een dakopbouw. Situatie: Plat dak 6,10m x 7.80m stahoogte 2,65 m² ondergrond is beton, dakbedekking: bitumen + grind, bouwvergunning nog niet aangevraagd. Type opbouw: houtskelet, gevelsoort: Rabat, kozijnen over de gehele korte zijdes + 2 maal op de lange zijde ongeveer 21 m² hr++ glas. Afwerking: casco hardhouten kozijnen, plaatsing vuren trap, elektra en leidingen geïnstalleerd.

Binnenmuur weghalen

Wij willen een open keuken creëren en daarvoor moet er een waarschijnlijk dragende muur weg van ongeveer 4,10 meter. Wij willen van die muur wel ongeveer 75 cm laten staan waar de keuken achterkomt. De rest moet dus weg en ondersteund worden want het is een draagmuur. Wij willen graag een offerte met en zonder de ondersteun-balk die geplaatst wordt.

Bungalow opbouwen

Bungalow slopen en afvoeren (hangt van kosten af)fundering herstellen c.q. aanpassen.Bungalow opbouwen op herstelde fundering. Zaken (ramen, schuifpui, keuken, bad, toilet, douche, automatische garagedeur etc.) worden hergebruikt. Op zoek naar een aannemer die vlot en secuur, naar onze wensen werkt en adequaat handelt. Snelle opstart sloop- en bouwvergunning We willen offertes met elkaar kunnen vergelijken. We stellen eisen aan deskundigheid, vlotte uitvoering van zaken en eigen inbreng/deskundigheid. Voorkeur bouwbedrijf aangesloten bij Bouwgarant. We weten binnen de bungalow wat we willen en waar we dat willen, dus architect etc. niet nodig. Afspraak voor het bekijken van deze klus kan via persoonlijke afspraak 's avonds met ons via mail: h.gobiusdusart@ziggo.nl. Kwaliteit is hoofdzaak.

Bungalow vanaf bestaande fundering opbouwen

Bungalow moet dermate aan fundering hersteld worden dat slopen de beste en goedkoopste optie is. (eventueel slopen en afvooeren huidige woning (alleen begane grond) tot huidige fundering, fundering herstellen en bungalow geheel opbouwen op herstelde fundering. Bepaalde zaken (ramen, schuifpui, keuken, bad, toilet, douche, automatische garagedeur etc.) worden hergebruikt. We zijn op zoek naar een aannemer die vlot en secuur en naar onze wensen werkt en adequaat handelt. Wij moeten nog de sloop- en bouwvergunning aanvragen, maar willen dat eigenlijk deze maand gaan opstarten. Daarom deze klus op deze site, zodat we offertes met elkaar kunnen vergelijken. We stellen eisen aan deskundigheid, vlotte uitvoering van zaken en eigen inbreng/deskundigheid en op zoek naar een bouwbedrijf/aanneme

Een aanbouw tussen 2 muren, deze muren ...

Een aanbouw tussen 2 muren, deze muren zijn keukens. Dak en vloer, muren evt stucen (is optie) bestaande keuken wordt woonkeuken. Aan een kant muur met raam doorbreken.openslaande tuindeuren met zij glaspanelen met roeden, en 2 ramen extra creeeren in blinde muur ook kunstof met roeden. Vloer aanleggen.