Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Marknesse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Marknesse heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Marknesse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Marknesse of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Marknesse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of zolderverbouwing in Marknesse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Marknesse:

Bijkeuken slopen

Wij willen onze bijkeuken met plat dak laten slopen en het afval moet worden afgevoerd. Gebouwtje is enkelsteens en is 3,8 bij 3 meter.

Nieuwbouwwoning met kelder bouwen

Wilt u mij een brochure opsturen met verschillende maten van kelders en de kosten daar van. Ben bezig met nieuwbouw te realiseren en een kelder is een punt in de agenda.

Scheidingswand, 210x318cm met opdekdeur ...

Scheidingswand, 210x318cm met opdekdeur voorzien van deurklink, scharnieren en slot met sleutel en het plaatsen van een radiator. Fijne afwerking kunnen wij ip zelf.

Bij de voordeur vast aan de garage zoek ...

Bij de voordeur vast aan de garage zoek ik een overkapping.De huidige is van hout en toe aan vervanging.de vorige staat haaks op de garage dus bevestiging eenvoudig. Liefst een bedrijf in de n.o.p. die ook voor de plaatsing kan zorgen

een serre van ongeveer 6 bij 2,5 a 3 ...

een serre van ongeveer 6 bij 2,5 a 3 meter. 6 meter is breedte van huis. serre met stenen zijmuren waarvan 1 muur deel van de garage is en de andere aan de kant van de buren is. De voorkant en het dak van glas. ik heb aangegeven houten kozijnen, maar het mag ook kunststof zijn. we zijn nog heel erg flexibel.

Het betreft de uitbreiding van een ...

Het betreft de uitbreiding van een garage met een beloopbare zolder erboven (wordt slaapkamer). De uitbreiding sluit aan op de bestaande garage.Geschikt maken voor bewoning van 1 persoon.Buitenwerks is de bestaande bouw 5,62 breed, de goothoogte is ca 2,50 en de dak daarboven is eveneens 2,50. Het dak voorzien van een dakkapel van 2,50. Een klein deel van de inrichting van de woning is in de bestaande garage. De vloer moet vrijdragend worden. Een deel van de bestaande betonnen vloer moet uitgezaagd worden (ca 200 cm). De Kopgevel moet gesloopt worden. Inpandig een hal, douche/toilet ruimte. Een keukenblokje van 200 cm, Combi cv, een vorm van mech ventilatie, raam in de kopgevel beneden, een trap naar zolder via bestaande garage, deur in keuken. Sloopmateriaal en grond afvoeren

Het betreft een vrijstaand ...

Het betreft een vrijstaand kantoorgebouwtje van 24 m2 (bijv. 4 x6) met apart toilet en zonodig een gedeeltelijke zolder achter de bestaande woning/garage. (vrije toegang naast de woning)