Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Luttelgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Luttelgeest heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Luttelgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Luttelgeest of directe omgeving.

17 klanten uit Luttelgeest bevelen een bij Casius in Luttelgeest aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Luttelgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, veranda- en serrebouw of bouw en nieuwbouw in Luttelgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Luttelgeest:

Kapschuur asbest verwijderen

Het betreft een kapschuur bedekt met asbest golfplaten. De eternietplaten zijnzeker 4 hoog opgestapeld om de kapschuur heen. ca 120 m2.

Asbest inventarisatie van dakplaten

Dakplaten.

Serre leveren en plaatsen

Graag willen wij offertes ontvangen voor een (verwarmde en geisoleerde) serre. Afmetingen 3.90 breed, 2.90 hoog en 2.90 diep. Materiaal hardhout en een glazen dak. Betreft leveren en plaatsen van de serre. Graag uitvoering voor de herfst als dat mogelijk is (in overleg).

Dakkapel en kozijnen plaatsen en huis verbouwen

Dakkapel maken en plaatsen (hardhout) van 2.85 meter breed. Dakgoten vernieuwen voor 2 huizen (2 x 18 meter). 5 x hardhouten kozijnen met dubbelglas. 1 x hardhouten buitendeur (met veel glas). 1 x hardhouten openslaande deuren van 3.20 meter breed. Isoleren dubbelsteensmuren. Aanleggen centrale verwarming door de woning, nu gaskachels.

Caravan bekleden met kunststof schroten

Caravan bekleden met kunststof schroten, licht schilderwerk en klein beetje timmerwerk.

Ik ben bezig met het maken van plannen ...

Ik ben bezig met het maken van plannen voor het opzetten van een glastuinbouwbedrijf, hierbij moet een woning worden gebouwd. Graag kom ik met u in contact om te kijken naar de mogelijkheden en advies.

Bovenverdieping met 3 slaapkamer en een ...

Bovenverdieping met 3 slaapkamer en een douch ruimte; Het gaat om een opbouw op het geheel. Zoek een bouwkundig ontwerper voor mogelijkheden, advies, tekeningen en zodat wij ook een beeld krijgen van wat het geheel zal gaan kosten.

twee tussenmuren en kozijn met deur ...

twee tussenmuren en kozijn met deur neerzetten. ombouw Cv.

Een woonhuis alles begane grond ...

Een woonhuis alles begane grond vrijstaand evt een verdieping waar uitbreiding met slaapvertrekkken moet een optie zijn huis uit 2 gedeeltens bv woonkamer, keuken, bijkeuken,hal en een gedeelte slaapkamers en bad- doucheruimte eigenlijk 2 vierkante gedeeltens aan elkaar met een dak van alle kanten schuin in een punt