Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor erkers realiseren:

Erkers realiseren

Wij willen een kleine erker aan de voorkant van de woning en 1 aan de zijkant. Wat voor afmetingen er mogelijk zijn weten we niet, dat willen we graag overleggen en we laten graag de situatie beoordelen. We hebben nagevraagd of een offerte nodig is, ons werd verteld omdat we meerdere projecten willen uitvoeren we dan moeten melden waarom het gaat en dan zou er gekeken worden of een vergunning nodig is. Mocht het nodig zijn willen we graag in overleg houden wie de vergunning regelt. Wel graag de kosten hiervan op de offerte vermelden. Bouwtekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen een casco oplevering, met buiten afwerking. We willen veel glas, wat voor constructie het geschiktst is horen we graag.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erkers realiseren uit heel Nederland:

Twee glazen erkers realiseren bij een hoekwoning

Thans ben ik in afwachting van de oplevering van onze nieuwbouw woning. De woning betreft een hoekwoning en wij zouden graag onze woning willen voorzien van twee glazen serre's/erkers van 250 bij 50 en 300 bij 100 cm. Hier is nog geen fundering voor gemaakt. Dit zou ik graag met houten kozijnen willen hebben.

Spuitwerk op nieuw gestuct plafond en muren

De muren en het plafond zijn geheel nieuw gestuct. Het betreft een klassieke woonkamer. Er is een Amsterdamse plint in het plafond gestuct. Twee erkers moeten meegenomen worden. Alles is geheel nieuw en ongeveer 2.60 hoog. De kamer is nog leeg, wat mooi ruimte geeft voor het werk. Onzeker is of het nog voorbehandeld moet worden. Is deze hele klus in twee dagen te realiseren? Graag zou ik het met u bespreken! Alvast bedankt. Wanden: 40 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 35 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 35 m2