Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houtkachel en rookkanaal verwijderen en dichten:

Houtkachel en rookkanaal verwijderen en dichten

Ik wil de houtkachel en rookkanalen laten verwijderen en dichten. Afvoeren van de kachel is niet nodig. We hebben geen idee wat er allemaal bij komt kijken en ontvangen graag advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel en rookkanaal verwijderen en dichten uit heel Nederland:

Houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken

Ik wil een houtkachel en rookkanaal laten verwijderen en het gat netjes dicht laten maken. Het rookkanaal loopt via het plafond naar buiten.

Verlengen van een rookkanaal

Over een kleine maand wordt bij mij een derde verdieping op mijn platte dak gezet. Daarvoor moeten drie rookkanalen worden verhoogd: een van mijzelf (houtkachel), twee van de buren (één van open haard) en één van een gaskachel - ook op een plat dak). Graag ontvang ik hier een offerte voor of maak ik een afspraak zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Rookkanaal houtkachel aanleggen

Ik zou graag een rookkanaal voor een houtkachel willen laten aanbrengen. Het betreft op de locatie hoek woonkamer, bij begin keuken (zie plattegrond als bijlage). Wat zullen hier de kosten van bedragen?

Rookkanaal houtkachel aanleggen

We hebben een houtkachel gekregen. Het huis heeft geen goede schoorsteen (meer) Daarom willen we graag een nieuwe rookgasafvoer aanleggen. Huis heeft alleen maar houten vloeren De hele route van het kanaal is vrij toegankelijk. Een nieuwe dakdoorvoer, door een schuin pannendak. Foto van de kachel is bijgevoegd ( te plaatsen zonder schuine stalen afdekking)

Installatie Houtkachel Ibiza op rookkanaal

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houtkachel type Ibiza veilig kan aansluiten op het rookkanaal.

Rookkanaal plaatsen voor houtkachel

Wij willen in de woonkamer de open haard aansluiten. Er is een gemetselde schoorsteen die door 3 lagen gaat. Vroeger heeft er een gashaard gezeten, de aansluiting zit er nog. De ombouw is van marmer, we willen graag een kasteelhaard. Is er een bedrijf dat als service aanbiedt om de mogelijkheden te checken en tevens daarna een offerte te maken?

Houtkachel opnieuw installeren

Wonen in een oude kerk. Houtkachel is aangestoten en daarmee is de aansluiting met het rookkanaal los gegaan. Ringen passen niet meer en het gehele construct moet even nagekeken worden (van begane grond naar het dak - hoogte ca 5 meter)

Houtkachel installeren

Wij willen een houtkachel installeren als deel van onze huisrenovatie (https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/verwarming/houtkachels-en-accessoires/houtkachels/panadero-houtkachel-java-eco-design-6-7kw). Deze vrijstaande kachel zal ipv een huidige inbouw kachel komen. Door een andere aannemer is de oude gesloopt, en de schoorsteen is geveegd. Dus hebben wij hulp nodig bij de installatie van de nieuwe, met een antraciet rookkanaal tot het plafond (264h) en een stalen of andere vuurvaste vloerplaat eronder. Dit zouden wij graag met u willen bespreken en wat de mogelijkheden zijn. De vloer wordt waarschijnlijk pvc, moet hier bijvoorbeeld een uitsparing voorkomen? Graag laten wij de vloerplaat door de vakman regelen.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Er moet een rookkanaal worden aangelegd in een woning met 2 verdiepingen, houten vloeren, 100 jaar oud pand met zadeldak.

Pelletkachel installeren

Ik wil een kachel laten installeren op het bestaand rookkanaal waar voorheen een pot-houtkachel stond. Op welke termijn kan dit en wat zijn de kosten?

Partners

Partners van Casius