Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achter het huis bouwen:

Uitbouw achter het huis bouwen

Wij willen een uitbouw in de huiskamer van 2,5 meter bij -/+ 5 meter. Huiskamer bevindt zich op de begane grond aan de achterkant van de tuin. Verder willen wij de schuifdeur vanuit de pui plaatsen in de uitbouw. Vloerverwarming of een radiator. Er moet een platdak op de uitbouw komen. Waarschijnlijk is er geen fundering aanwezig. Ik zou graag twee verschillende offertes willen ontvangen. Een voor een casco oplevering en een turn-key.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achter het huis bouwen uit heel Nederland:

Uitbouw realiseren in Ouderkerk

Heer, mevrouw Wij willen graag een uitbouw in de echte kant van onze huis/tuin in Oderker aan de Amstel. Het kan (denk ik) vergunningsvrij tot 3m doet en 6m breed. Werk u dit zone? Graag contact met mij nemen om verder te overleggen

Uitbouw aanbouwen

We willen graag een uitbouw aanbouwen achter ons bestaande houten skelet woning. Diep 4,5 meter bij 8 meter breed. Achter het huis bij de huidige deur ook een deur. Andere gedeelte een tuindeur of schuifdeur met aan de noordzijde over de 4,5 breedte een raam op bv 1 meter steen. Platdak. Uitbouw zal +/1 meter voorbij het huis komen. Op de tekening staat 5 meter diep, maar zal wellicht 4,50 worden. Buitenmuren moet gewoon steen worden. Graag zou ik de werkzaam heden gesplitst zien, zodat ik kan zien weat elk onderdeel gaat kosten. De fundering zou ik wellicht zelf kunnen maken. Bouwen mag inpricipe gebeuren vanaf maart april. Graag zie ik grofweg een prijsofferte tegemoet. Mvgr. Peter Kemper. De afwerking binnen zijde zal ikzelf verzorgen.

Rookkanaal plaatsen voor de houtkachel

Tbv houtkachel bij Gamma gekocht heb ik rookkanaal nodig van bg naar dak: De eerste anderhalve meter binnenin het huis vanaf de kachel tot het plafond kan enkelvoudig, inclusief 2 x bocht van 45 graden om uit te komen bij de juiste plek in het plafond waar de pijp naar buiten kan. Het plafond waar de pijp doorheen gaat, bevindt zich in een uitbouw. Eenmaal buiten moet de pijp recht omhoog, door drie balkons met een houten vloer. Voor alle duidelijkheid: het plafond/dak van de uitbouw is het balkon van 1 hoog. Buiten moet alles dubbelwandig 150, inclusief 2 x bocht van 30 graden. Circa 12 meter in totaal. Er bovenop een kap. Omkokering is NIET nodig. Zie foto.

Geschatte kosten uitbouw

We willen mogelijk ons huis uitbouwen. Buren rechts hebben reeds een muu staan waar we tegenaan kunnen bouwen. We zijn in oriënterende fase. Vooral benieuwd naar kosten. Gewenste maat ca. Diep : 1,5 m Breed : 5 m Hoog : 3 m Reactie graag per mail,

Uitbouw aan de voorzijde aanbouwen

Wij willen de woonkamer aan de voorzijde uitbouwen. 3m bij 2m ongeveer. We willen meer licht in huis

Uitbouw aan de zijkant aan laten bouwen

Wij hebben een huis op het oog waar we volgende week gaan kijken. Aan dit huis zouden we aan de zijkant van het huis een aanbouw willen aan de woonkamer. De woonkamer is 4,37 m lang. Of eventueel toch de keuken er ook bij betrekken dan is het 6,64 meter. Het moet in ieder geval een stenen aanbouw worden met openslaande deuren en een plat dak en turn- key oplevering. Ongeveer 2 à 3 meter diep. Wat zou hiervan ongeveer de prijs zijn?

Aanbouw / uitbouw aan koopwoning bouwen

Aanbouw van 4 bij 6 meter realiseren. Wij willen een badkamer en slaapkamer op de begane grond realiseren. Aanbouw wordt gerealiseerd aan de zijkant van het huis (waar nu de garage staat). Het slopen van de garage doen wij zelf. Wij hebben nog geen vergunning voor deze werkzaamheden aangevraagd.

Serre aan de achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van een woning dat wij misschien willen kopen. De uitbouw willen wij gebruiken als eetkamer/loungekamer met heel veel licht inval. Wij willen de gehele breedte van het huis gebruiken met een diepte waarvan geen vergunning hoeft te hebben.

Plat dak renoveren en isoleren

Betreft huis is uit 1914. Het bitumen dak moet worden vervangen en de loodaansluiting idem naar EPDM. Gaat om het dak van het woonhuis (55 m2) plus dak van de uitbouw (5 m2). Tevens isolatie van het dak. Graag in offerte aangeven wat de kosten zijn van dak vervanging inclusief isolatie. Tevens aangegeven welke materialen er gebruikt worden.

Huis uitbouwen

Ik wil een uitbouw van ongeveer 2,5 bij 5,5 meter hebben. Dit wil ik gemetseld hebben. Dit moet vervolgens ook afgewerkt worden. Ik heb een kunststof kozijn schuifpui en wil dit graag dieper de tuin in geplaatst hebben vroeg mij af of dit mogelijk is. Ik wil elektra leidingen in de uitbouw. Ik wil water voor in de tuin dus die leiding zal moeten worden doorgetrokken.

Partners

Partners van Casius