Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken:

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken

Vide is 14 m2 groot in de woonkamer. We willen daar een houten vloer in (de rest van de boven verdieping heeft ook een houten vloer) laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. In het plafond in de woonkamer willen we spotjes hebben en plafond moet glad afgewerkt worden.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken uit heel Nederland:

Verbouwing van een woning

Een nieuwe etagevloer realiseren op plek waar nu een "vide`' in de woonkamer is. Doel extra slaapkamer realiseren. Oppervlakte 600 x 332 cm/ hoogte 260 cm. Verder dan op 1e verdieping 2 wanden maken (een van L 600 x H 240 cm en een van L 332 x H 240 cm) een deur en kozijn plaatsen en een kunststof raam van 200 x 100 cm in buitenmuur plaatsen. Afwerking met elektriciteit (10 groepen in de meterkast) en verwarming (kunnen van bovenaf aangevoerd worden). Alles in bestaand huis van 1996.

Vide dichtmaken

Afhankelijk van de prijs willen we onze vide dichtmaken boven onze woonkamer. De breedte is 4.27 meter en diepte is 1.51 meter. Wat zou ons dat gaan kosten? De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd. De afvoer van het afval mag apart worden genoteerd op de offerte.

Latex spuiten op nieuw stucwerk

Wij hebben een nieuwbouw huis neergezet en het plafond in de woonkamer en boven de vide inclusief de schuine wand willen we graag laten spuiten Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuiten op plafonds en muren

Betreft hal, keuken, woonkamer (1e verdieping met vide naar keuken), overloop en 1 slaapkamer. Aantal m2 is ruwe schatting. Ik probeer eerst een ruwe prijsindicatie te krijgen (nog geen strakke offerte nodig). Spachtelputz is op 2 plaatsen een beetje gaan \'bobbelen\'. Zal waarschijnlijk iets mee gedaan moeten worden. Verder wat kleine scheurtjes hier en daar waar waarschijnlijk het beste gewoon overheen gespoten kan worden. Advies is welkom uiteraard. Tevens de wens om 2 trappen (open, hout) te verven in hoogglans wit (nu rood/bruin). Indien gewenst kan ik natuurlijk alsnog foto\'s ter verduidelijking sturen. Datum werkzaamheden nog niet bekend, maar waarschijnlijk over 3 tot 6 maanden. Vriendelijke groet, Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Tekening maken voor de bouw van een vide

Ik wil graag in mijn woonkamer/keuken een vide laten maken vanwege de overtollige hoogte die 497 cm bedraagt van vloer tot aan het plafond. Deze ruimte is 630 cm breed en 698 cm lang. De ruimte heeft 2 hoge monumentale raamkozijnen van 361 cm hoog die 55 cm vanaf de vloer beginnen. De vide wil ik graag over de volle breedte van 630 cm en 420 cm qua lengte/diepte. Het binnendeurkozijn is 228,5 cm hoog. De vide zal gebruikt gaan worden als slaapkamer en werkruimte.

Vide dichtmaken

Op de begane grond hebben wij een keuken, eerste etage de woonkamer. Hiertussen de vide van ongeveer 16 m2 (5,30 x 3.00) Deze willen wij dicht maken. Tussen de 2 muren is een stalen balk bevestigd, waar wij een houten bekisting om hebben geplaatst, De vide willen we dichtmaken met houten balken en een vloer, hierin elektriciteit en verwarming verwerkt. Plafond van de keuken hoeft dan niet dicht.

Vide vervangen

We willen een bestaande vide vervangen in de woonkamer. De vide is 2,29 m x 2,94 meter, wit hout. Bevestiging aan de ene kant met balken en op de andere kant aan een dragende muur. Er is nog een goed onderhouden witte houten trap naar de vide, die niet vervangen moet worden.

Woning laten stucken

Wij hebben een huis gekocht, en willen in de woonkamer het behang weg (laten)halen en de wanden gestuckt. In de woonkamer is een vide van ongeveer 5,2 meter hoog en een trap naar boven. Het totaal betreft ong. 90 m2

Schilderen en behangen van een woning

Het betreft het schilderen van de hal, de keuken, de woonkamer, de trap, de vide en de kamer op de bovenverdieping. De oppervlakte van de wanden totaal is ongeveer 30 a 40 m2. Verder dient het bestaand behang verwijderd te worden in de hal, de vide en de kamer op de bovenverdieping. Hierna dient er een nieuw effen behang geplaatst te worden. De oppervlakte hiervan is ongeveer 25 m2. Is het mogelijk eerst iemand langs te laten komen voor het maken van een passende offerte? Op basis van mijn informatie is dat haast onmogelijk. Mijn woning is reeds bewoond.

Plafond aanbrengen en daarmee vide dichtmaken

We hebben een huis op het oog en er al een bod op gedaan. In de woonkamer loopt het plafond hoog door tot de tweede verdieping. Deze vide willen we over een ruimte van 7.60 bij 4.30 meter breed dicht laten maken. Tussen de begane grond en de eerste verdieping. Er moet alleen een plafond aangebracht worden. We willen op de eerste verdieping 2 slaapkamer's, dus het plafond moet stevig zijn. De woning is van 1998. Wat zou ons dat gaan kosten? Een indicatie is op dit moment voldoende.