Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lelystad of directe omgeving.

1454 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw aan de achterzijde aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lelystad:

Zolder verbouwen

Wij willen de zolder gaan verbouwen. De huidige zolder is 1 grote ruimte die we willen verdelen over 3 ruimtes. 1 washok d.m.v. het plaatsen van een gipsplaten of gasbetonblokken muur van 2.5 meter inclusief deurkozijn/deur, 1 slaapkamer d.m.v. het plaatsen van een gipsplaten of gasbetonblokken muur van 3 meter inclusief deurkozijn/deur en boven aan de zoldertrap komt een kleine overloop met een deur naar het dakterras. Kozijn en deur naar het dakterras moeten ook geplaatst worden in bestaande kozijn. Op de overloop en de slaapkamer en washok moeten verschillende stopcontacten/lamp-TV-internet aansluitingen geplaatst worden.

Fundering maken voor loods

Wij willen graag een prijsofferte voor een fundering van 18 meter tot 11 meter is het mogelijk dat het vloeistof dicht is? Doen jullie ook heipalen? Anders heb ik daar al iemand voor

Uitbouw bouwen aan de woning

Ik wil graag weten wat gaat mij een uitbouw, inclusief vloerverwarming bij jouw bedrijf gaat kosten volgens deze tekening van mijn huis. Graag wacht ik op je reactie. Het gaat om een afmeting van 8 bij 4 meter. Het moet wel gemetseld worden in dezelfde stenen als de stenen van het huis. Dit kan eventueel om een prefab aanbouw heen. Ik wil ook elektra erbij hebben. Een gedeelte moet gestuct worden en een gedeelte niet.

Balkon van drive in woning vergroten

Wij hebben een drive-in woning en wonen op de eerste verdieping. Aan deze verdieping zit een balkon met een trap naar de tuin. Het balkon (momenteel 3.5 x 2.5 meter) willen wij graag vergroten met 3.5 bij 5.5 meter. Er moeten palen worden geslagen om het balkon te vergroten. Onze buren hebben ook interesse.

Achterzijde uitbouwen en garage verbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 2.50 bij 6 meter aan de achterzijde van de woning en de garage verbouwen tot berging bijkeuken en slaapkamer. De uitbouw zal een verlengde worden van de woonkamer. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt en de verwarming aangesloten. In de achterpui willen wij of 2 keer een schuifpui of 2 keer openslaande deuren. De garage zit aan de woning vast en zal straks via de uitbouw te bereiken zijn. De garage zelf zal geïsoleerd moeten worden de wasmachine aansluiting verplaatst. In het slaapgedeelte wil ik graag een wastafel laten monteren en de verwarming moet worden aangesloten. De verbouwing mag vergunningsvrij uitgevoerd worden.

Uitbouw aan zijkant woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van de woning. Deze ruimte van 3 bij 4 meter zal gebruikt worden als slaapkamer en krijgt een doorgang via de hal. De ruimte dient voorzien te zijn van elektra, verwarming en kozijnen voor het lichtinval. De wanden en het plafond wil ik graag laten stuken. Voor de uitbouw met plat dak zullen wij een vergunning moeten aanvragen, wellicht kan de vakman ons hierbij helpen.

Opbouw met dakkapel bouwen op garage

Onze stenen garage is ongeveer 3.20 meter breed bij ongeveer 5 a 6 meter. Op de garage is een kamer gebouwd door de vorige eigenaar welke lager ligt als de rest van de eerste verdieping. Het verschil is circa 50 cm. Deze kamer is 3.20 breed bij 3.20 lang, met een heel schuin dak. Wij vragen ons af of het mogelijk is om een kamer te bouwen over de gehele garage, met een dakkapel. Graag vernemen we of het mogelijk is en wat het zou kosten.

Uitbouw achter het huis bouwen

Wij willen een uitbouw in de huiskamer van 2,5 meter bij -/+ 5 meter. Huiskamer bevindt zich op de begane grond aan de achterkant van de tuin. Verder willen wij de schuifdeur vanuit de pui plaatsen in de uitbouw. Vloerverwarming of een radiator. Er moet een platdak op de uitbouw komen. Waarschijnlijk is er geen fundering aanwezig. Ik zou graag twee verschillende offertes willen ontvangen. Een voor een casco oplevering en een turn-key.

Garagedeur vervangen door kozijnen en muurtje

Per 2 juli 2018 verhuizen wij naar de in Lelystad. Graag willen wij de garagedeur vervangen voor een stenen muurtje met twee vensters, zoals in de bijlage. Wilt u ons een offerte hiervoor sturen? Wij wonen nog niet op de , dus eventuele afspraken zullen we nog even met de huidige bewoners moeten maken. Het formaat van de garagedeur is ongeveer 2300mm breed bij 2200mm hoog. Groeten,

Deur verplaatsen, vloerverwarming met plavuizen leggen en wanden opknappen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. De oppervlakte van de beneden verdieping is ongeveer 80 m2. Ik wil een deur verplaatsen, naar een dragende binnenmuur. Vloerverwarming aanleggen. De oude vloer (deels parket en deels plavuizen) moet worden verwijderd. De Vloerverwarming moet worden ingefreesd en daarna voorzien worden van plavuizen (gehele onderverdieping). Muren in overleg geheel opnieuw bewerken of diverse beschadigingen wegwerken (idem plafond)- gaten dichten. Plafond hoogte is 2.40 meter. Graag een offerte exclusief de aanschaf van plavuizen.

Vloer isoleren en tuin opknappen

Ik wil graag informatie hebben over het isoleren van een broodjesvloer met bestaande vloerverwarming. De ruimte is ongeveer 56 m2. En het betegelen van de tuin van ongeveer 27 m2. En het plaatsen van een afdak/fietsenstalling met doorzichtig plafond. Eventueel van glas of kunststof. En het in orde maken van de tuin/border.

Uitbouw aan achterzijde laten bouwen

Wij overwegen een uitbouw te realiseren van 3 meter bij 3 meter. Rechterzijde dicht, achterzijde dicht met raam van ca 2 meter breed en linker zijkant 2 openslaande deuren. Er zit al een pui in de achterzijde!

Uitbouw van achteren

Ik wil een uitbouw van 3 bij 9 meter laten plaatsen tegen de woning aan. Dat is meteen de volledige breedte van het huis. Het dient een plat dak te worden met een langwerpige lichtkoepel. De gevel moet alleen bij een stuk van 5 meter eruitgehaald worden, de rest hoeft er niet uitgehaald te worden. Er moeten elektra en waterleidingen getrokken worden naar de uitbouw en ook graag convector putten indien mogelijk. Ik wil het meeste gemetseld hebben en de tuinkant zoveel mogelijk glas.

Badkamervloer en wandtegels slopen

Badkamer vloer tot aan het betonvloer en tegels van de badkamermuur verwijderen

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken

Vide is 14 m2 groot in de woonkamer. We willen daar een houten vloer in (de rest van de boven verdieping heeft ook een houten vloer) laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. In het plafond in de woonkamer willen we spotjes hebben en plafond moet glad afgewerkt worden.

Zijkant woning uitbouwen

Ik wil dat de zijkant van de woning uitgebouwd moet worden voor badkamer en een slaapkamer. Er moeten water en elektra leidingen naartoe getrokken worden. De manier hoe staat helemaal open afhankelijk van wat mooi en goedkoper is. Prefab is wat makkelijker. Ik zit wel met heiwerk in verband met mijn carport. De uitbouw moet 2,5 bij 5-6 meter worden. Er moet wel een deur van binnen naar buiten komen maar geen deur naar de buiten toe. Er moet geen schuifpui of wat dan ook komen maar hooguit een raam.

Herstellen van een fundering

Wij hebben vorig jaar een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1976 en zijn daar inmiddels woonachtig. We hebben ontdekt dat er problemen zijn met de fundering. Daarin zitten barsten en er is ook een deel afgebrokkeld. We willen graag dat er een vakman naar komt kijken om aan te geven welke vervolgstappen we moeten ondernemen en wat de kosten zijn.

Saneren van asbest dakleien

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het saneren van asbesthoudende dakleien op onze hoekwoning. Het dak is 57,5 m².

Uitgebreide verbouwing en renovatie

Het liefst komt er een vakman langs voor deze klussen. Ik heb veel klussen. Alle binnendeuren afwerken en beslag er goed op, alle ramen nieuwe uitzetijzers erop, nieuwe badkamer, deurtjes afwerken en sluitingen erop, kastdeuren inzetten, een nieuwe keuken eventueel, binnenwerk schilderen, echt een waslijst. Graag zou ik offertes laten maken, aparte voor al die losse klussen, aparte voor badkamer, aparte voor keuken en aparte voor schilderwerk. De hele badkamer moet eruit, plafond moet gespoten worden, alles moet betegeld worden, wastafel en douche moet geplaatst worden. De badkamer is ongeveer 3 x 3 meter. Er moet een volledige keuken verplaatst worden. Alle leidingen moeten omgezet worden naar een andere kamer. Ook moet er betegeld wordt. Waar de tegel staat moet een leivloer eruit, vloerverwarming erin en dan weer de vloer erin plaatsen. Ik weet niet om hoeveel m2 schilderwerk het gaat.

Asbest dakplaten verwijderen en vervangen op een huizenblok

Ik wil graag een asbestsanering aanvragen voor de daken van een blok van 4 woningen met 2 garages uit bouwjaar 1980. Op de daken liggen eternit platen. Wij beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Er moet in totaal ongeveer 700 m² platen worden vervangen. We zoeken een totaal-oplossing. Daarmee bedoelen we niet alleen de sanering, maar ook direct het aanbrengen van nieuwe dakplaten. We willen de klus het liefst nog dit jaar laten verzorgen. Dit blok maakt onderdeel uit van 56 woningen hier in de wijk. We hebben getracht een collectief op te zetten voor de aanvraag, maar dat gaat moeizaam. Daarom laten we nu eerst ons eigen blok aanpakken. Mogelijk volgen anderen dan later. We maken graag een afspraak.

Kelder in tuin met ventilatie maken

Kelder in tuin om tuinopervlakte te behouden. Goede ventilatie en glaswerk en trap naar beneden.

Constructieberekening maken en opening maken in draagmuur

In Lelystad willen wij graag een opening maken in een draagmuur, van ongeveer 1.80 bij 2.30 meter. Er moeten twee schuifdeuren in moeten komen die we nog moeten aanschaffen. In de bijlagen staat de plattegrond van de woning. Het gaat om de muur tussen het gele en oranje vlak op de begane grond. Op de foto van de huidige situatie moet de opening op de plek van de tv komen. Ik zou zelf kunnen helpen met bijvoorbeeld puin ruimen, aangezien ik aanwezig zal zijn. Het liefst huren we iemand in die zowel de berekening als de uitvoer doet. Graag vanaf 15 november zo snel mogelijk, maar in onderling overleg ook later uitvoerbaar.

Verbouwingsklussen in winkelpand

Er moet een raam gemaakt worden in een dubbelwandige gipsen muur van ongeveer 20 cm dik. Dit moet afgewerkt worden en het raam mag heel simpel van een plexiglas plaat gemaakt worden (niet aanwezig, in overleg mogelijk). Het glas moet in ieder geval iets van geluid tegenhouden en moet afgetimmerd worden aan de binnenzijde. Maten van het raam 50 cm hoog bij 160 cm breed ( komt niet op de cm nauwkeurig). Om dit raam heen moeten fruitkisten gemonteerd worden op deze gipsen muur. Het zal gaan om een 22/25 kisten (geen bevestiging aanwezig, in overleg mogelijk). Er zullen een 3 tal pellets aan een betonnen muur op gehangen moeten worden, we zijn aan het kijken of we deze met haken vast willen of permanent. Er moeten een aantal fruitkisten 15 stuks aan deze zelfde betonnen muur gehangen moeten worden (geen bevestiging aanwezig, in overleg mogelijk). Er zullen 6 gaten in de muur geboord moeten worden waar haken in komen (haken zullen aanwezig zijn). Het liefst uitvoeren tussen 23 en 26 augustus.

Opbouw op dak maken

Verdieping maken op ons platte dak van ongeveer 48 m2 en trap naar verdieping maken. We hebben een woning met een plat dak (L-vorm). Opbouw moet casco worden opgeleverd. De woning komt uit 1976. De voorkeur gaat uit om de opbouw te doen met dezelfde stenen als de huidige woning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Fundering voor serre storten

Er dient een betonnen fundering gestort te worden. Er zitten al heipalen in de grond. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 10 meter. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn voor het monteren van de serre zelf. Deze staat als bouwpakket klaar, het materiaal is onbekend.