Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lelystad of directe omgeving.

1415 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lelystad:

Badkamervloer en wandtegels slopen

Badkamer vloer tot aan het betonvloer en tegels van de badkamermuur verwijderen

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken

Vide is 14 m2 groot in de woonkamer. We willen daar een houten vloer in (de rest van de boven verdieping heeft ook een houten vloer) laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. In het plafond in de woonkamer willen we spotjes hebben en plafond moet glad afgewerkt worden.

Zijkant woning uitbouwen

Ik wil dat de zijkant van de woning uitgebouwd moet worden voor badkamer en een slaapkamer. Er moeten water en elektra leidingen naartoe getrokken worden. De manier hoe staat helemaal open afhankelijk van wat mooi en goedkoper is. Prefab is wat makkelijker. Ik zit wel met heiwerk in verband met mijn carport. De uitbouw moet 2,5 bij 5-6 meter worden. Er moet wel een deur van binnen naar buiten komen maar geen deur naar de buiten toe. Er moet geen schuifpui of wat dan ook komen maar hooguit een raam.

Herstellen van een fundering

Wij hebben vorig jaar een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1976 en zijn daar inmiddels woonachtig. We hebben ontdekt dat er problemen zijn met de fundering. Daarin zitten barsten en er is ook een deel afgebrokkeld. We willen graag dat er een vakman naar komt kijken om aan te geven welke vervolgstappen we moeten ondernemen en wat de kosten zijn.

Saneren van asbest dakleien

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het saneren van asbesthoudende dakleien op onze hoekwoning. Het dak is 57,5 m².

Uitgebreide verbouwing en renovatie

Het liefst komt er een vakman langs voor deze klussen. Ik heb veel klussen. Alle binnendeuren afwerken en beslag er goed op, alle ramen nieuwe uitzetijzers erop, nieuwe badkamer, deurtjes afwerken en sluitingen erop, kastdeuren inzetten, een nieuwe keuken eventueel, binnenwerk schilderen, echt een waslijst. Graag zou ik offertes laten maken, aparte voor al die losse klussen, aparte voor badkamer, aparte voor keuken en aparte voor schilderwerk. De hele badkamer moet eruit, plafond moet gespoten worden, alles moet betegeld worden, wastafel en douche moet geplaatst worden. De badkamer is ongeveer 3 x 3 meter. Er moet een volledige keuken verplaatst worden. Alle leidingen moeten omgezet worden naar een andere kamer. Ook moet er betegeld wordt. Waar de tegel staat moet een leivloer eruit, vloerverwarming erin en dan weer de vloer erin plaatsen. Ik weet niet om hoeveel m2 schilderwerk het gaat.

Asbest dakplaten verwijderen en vervangen op een huizenblok

Ik wil graag een asbestsanering aanvragen voor de daken van een blok van 4 woningen met 2 garages uit bouwjaar 1980. Op de daken liggen eternit platen. Wij beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Er moet in totaal ongeveer 700 m² platen worden vervangen. We zoeken een totaal-oplossing. Daarmee bedoelen we niet alleen de sanering, maar ook direct het aanbrengen van nieuwe dakplaten. We willen de klus het liefst nog dit jaar laten verzorgen. Dit blok maakt onderdeel uit van 56 woningen hier in de wijk. We hebben getracht een collectief op te zetten voor de aanvraag, maar dat gaat moeizaam. Daarom laten we nu eerst ons eigen blok aanpakken. Mogelijk volgen anderen dan later. We maken graag een afspraak.

Kelder in tuin met ventilatie maken

Kelder in tuin om tuinopervlakte te behouden. Goede ventilatie en glaswerk en trap naar beneden.

Constructieberekening maken en opening maken in draagmuur

In Lelystad willen wij graag een opening maken in een draagmuur, van ongeveer 1.80 bij 2.30 meter. Er moeten twee schuifdeuren in moeten komen die we nog moeten aanschaffen. In de bijlagen staat de plattegrond van de woning. Het gaat om de muur tussen het gele en oranje vlak op de begane grond. Op de foto van de huidige situatie moet de opening op de plek van de tv komen. Ik zou zelf kunnen helpen met bijvoorbeeld puin ruimen, aangezien ik aanwezig zal zijn. Het liefst huren we iemand in die zowel de berekening als de uitvoer doet. Graag vanaf 15 november zo snel mogelijk, maar in onderling overleg ook later uitvoerbaar.

Verbouwingsklussen in winkelpand

Er moet een raam gemaakt worden in een dubbelwandige gipsen muur van ongeveer 20 cm dik. Dit moet afgewerkt worden en het raam mag heel simpel van een plexiglas plaat gemaakt worden (niet aanwezig, in overleg mogelijk). Het glas moet in ieder geval iets van geluid tegenhouden en moet afgetimmerd worden aan de binnenzijde. Maten van het raam 50 cm hoog bij 160 cm breed ( komt niet op de cm nauwkeurig). Om dit raam heen moeten fruitkisten gemonteerd worden op deze gipsen muur. Het zal gaan om een 22/25 kisten (geen bevestiging aanwezig, in overleg mogelijk). Er zullen een 3 tal pellets aan een betonnen muur op gehangen moeten worden, we zijn aan het kijken of we deze met haken vast willen of permanent. Er moeten een aantal fruitkisten 15 stuks aan deze zelfde betonnen muur gehangen moeten worden (geen bevestiging aanwezig, in overleg mogelijk). Er zullen 6 gaten in de muur geboord moeten worden waar haken in komen (haken zullen aanwezig zijn). Het liefst uitvoeren tussen 23 en 26 augustus.

Opbouw op dak maken

Verdieping maken op ons platte dak van ongeveer 48 m2 en trap naar verdieping maken. We hebben een woning met een plat dak (L-vorm). Opbouw moet casco worden opgeleverd. De woning komt uit 1976. De voorkeur gaat uit om de opbouw te doen met dezelfde stenen als de huidige woning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Fundering voor serre storten

Er dient een betonnen fundering gestort te worden. Er zitten al heipalen in de grond. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 10 meter. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn voor het monteren van de serre zelf. Deze staat als bouwpakket klaar, het materiaal is onbekend.

Uitbouw aan de achterzijde van het huis bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning. De maten zijn 4 meter diep en 6 meter breed. De pui met 2 vaste delen en een schuifpui. Lichtstraat. Fundering heien wanneer nodig. Fundering. Electra[lichtpunt en stopcontact. Afvoer. Dak heeft oversteek. Wil weten welke dakbedekking jullie gebruiken.

Uitbouw aan achterzijde van mijn huis maken

Ik wil graag weten wat gaat het mij in totaal kosten als ik door uw bedrijf een uitbouw met een afmeting 3.5 meter x 6.5 meter (optie 1) of een afmeting van 3.5 x 10 (optie 2) aan mijn huis wil laten bouwen. Ik heb een nieuw huis in Lelystad gekocht en over 1 week ga ik daar naar toe verhuizen en ben ik aan het zoeken naar een betrouwbaar bouwbedrijf om deze klus voor mij laten doen. Graag wil ik hier meer informatie of een afspraak met iemand van uw bedrijf maken. Het liefst wil ik een gemetselde uitbouw in dezelfde stijl van het huis, over de hele lengte van het huis. Ik wil graag weten wat het casco kost en wat het totaal kost. Zou er een vakman langs kunnen komen om de opties te bespreken en de situatie te bekijken. Het huis is goed te bereiken van buitenom.

Beton van wasstraat keuren

We willen graag het beton van de wasstraat in Lelystad laten controleren. Dit op dwang van de gemeente, we hopen spoedig van u te vernemen. Ze willen weten of het beton nog goed oliedicht is na 5 jaar. Het gaat om 60 m2.

Uitbouw aan achterzijde realiseren

Ik wil graag weten wat gaat het mij in totaal kosten als ik door uw bedrijf een uitbouw (afmeting 3,5 meter bij 6,5 meter) aan mijn huis wil laten bouwen. Of een uitbouw van 3,5 meter bij 10 meter (hele lengte). Ik heb een nieuw huis in Lelystad gekocht en over 1 week ga ik daar naar toe verhuizen en ben ik aan het zoeken naar en betrouwbare bouwbedrijf om deze klus voor mij laten doen. Graag wil ik hier meer informatie of een afspraak met iemand van uw bedrijf maken. Ik twijfel nog tussen prefab en houtskeletbouw. Ik wil namelijk liever kwaliteit dat langer duurt om te bouwen dan iets dat in een dag gebouwd is en niet goed is.

Open haard verwijderen

Graag zouden wij ons openhaard willen laten verwijderen. Het gaat om de schouw, rook kanaal op de 1e etage en zolder en op het dak.

Totale verwijdering van de open haard

Graag willen wij weten wat het mag kosten om de hele openhaard te laten verwijderen. Het gaat beneden om de schouw inclusief openhaardplateau, de 1 verdieping en zolder het rookkanaal en de schoorsteen op het dak. Onze eengezinswoning is goed bereikbaar. De afwerking van de muren mag separaat vermeld worden op de offerte.

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Kruipluik maken in betonnen garagevloer

Vliering maken op de zolderverdieping

Ik ontvang graag een offerte voor het maken van een begaanbare vliering. De oppervlakte is ongeveer 2.40 meter x 2 meter. Buitenmuur is beton en ander zijde dient middels balk(en) ondersteund te worden op de vloer (eveneens beton). In overleg mogelijk meerwerk in de vorm van balkenframe onder de vliering voor binnenmuren.

Asbest vezelcement leien verwijderen

Het saneren van een asbest dak, leien van 60 x 30 cm. Ongeveer 90 m2 waarvan het grootse deel op een vlakke gevel en twee kleinere dakvlakken onder een hoek van ongeveer 15 graden met 4 dakramen. Vrij toegankelijk met een tweedelige steiger. Graag een richtprijs voor het verwijderen en een richtprijs voor eventueel nieuwe bedekking. Deze woning is nog niet in mijn bezit en ik zit in de oriënterende fase.

Bergzolder ombouwen tot bedstee

We willen graag een stuk bergzolder ombouwen tot 2 persoonsbedstee.

Dak van de serre vervangen

Mijn serre is al +/- 20 jaar oud en ik wil graag de plexiglas dak (zijn panelen) vervangen. Het is verkleurd en vies en ipv alleen te reinigen lijkt het mij handig om te laten vervangen.

Garage betrekken bij de woonkamer

Ik wil graag weten wat het ruwweg kost om een deel van de garage (achterste deel) bij de woning te betrekken. Doorbraak van muur tussen woonkamer en garage ongeveer 4 meter. Een en ander moet dan uiteraard goed geïsoleerd en afgewerkt worden. De vloer vlak maken met woonkamer (plavuizen met vloerverwarming). Achterpui ramen of openslaande deuren, afhankelijk van de kosten. Elektriciteit. Het gaat om een nieuw aan te kopen woning. Kosten van deze verbouwing willen ik "meenemen"in de aankoopprijs. Woning is te zien op Funda.

Draagmuur en schoorsteen verwijderen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur van ongeveer 10 m2. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Tevens wil ik een schoorsteenmantel op de begane grond laten verwijderen. Het rookkanaal mag verder blijven, er zal een houtkachel geplaatst gaan worden. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.