Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lelystad of directe omgeving.

1459 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaand huis bouwen, bouwen van een notariswoning, vrijstaande woning bouwen vanaf 0, opbouw plat dak 4 woningen, huis boven op een kavel, dakopbouw 3 units, verbouwen boerderij, eigen huis bouwen, nieuwbouwwoning, extension in the back and renovation work inside, aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936, complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren, kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren, dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal, dakopbouw en uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lelystad:

Opbouw woning

Wij willen een opbouw op onze woning. Het liefst over de gehele woning. De afmetingen van de woning 8 x 5 meter. Ik weet niet wat er mogelijk is i.v.m. de schuine dak achter. Ik denk dat er een vergunning nodig is. Ik ga iemand raadplegen die meer verstand heeft van de constructie. Het liefst zou ik een complete oplevering willen hebben, inclusief elektra en stucwerk, maar dit ligt aan de prijs. Graag zou ik direct ook een trap willen hebben voor naar de opbouw.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning met de afmetingen: 6 x 2 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, een schuifpui, vloerverwarming en kunststof kozijnen. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achter/zijkant woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant/zijkant van de woning achter de garage. Als het goed is zijn hiervoor tijdens de bouw al palen voor geslagen. De maten zijn 3,6x 4,90 hoekwoning. Wij willen de buitenkant compleet van een stenen buitenkant, casco binnenkant. Het liefst een houtenskelet, maar staan ook open voor metsel skelet.

Doorgang verbreden in draagmuur

Tussen de hal en de woonkamer zit nu een gewone deur, deze wil ik graag verbreden, bijvoorbeeld door dubbele taatsdeuren. De huidige deur is denk ik rond de 90 cm, deze moet verbreed worden tot maximaal 1.60 m als dit mogelijk is. Dit is mooier maar ook praktisch omdat ik geen achterom heb naar de tuin. Aan de andere kant van de hal zit de garage met ook een enkele deur. Deze wil ik ook graag verbreden, met een dubbele dichte deur. De huidige deur is denk ik rond de 90 cm, deze moet verbreed worden tot maximaal 1.60 m als dit mogelijk is. Zo kan ik via de garage, naar de hal en dan naar de woonkamer met grote spullen, handig als ik mijn tuin wil veranderen. De deur naar de woonkamer is echter ook een draagmuur, dus zomaar verbreden is wat ingewikkelder, temeer omdat er ook een wandcontactdoos naast de deur zit. Ik weet niet waar te beginnen. Ik heb waarschijnlijk een vergunning nodig en een berekening en een latei boven de deur of iets dergelijks. Het hoeft niet overdreven breed. In de keuken zit nog een schuin keukenblok, deze wil ik afgebroken hebben voor de verbreding van de deur. Oud materiaal graag afvoeren. Van het huis krijg ik ongeveer 6 december de sleutel, deze klus is een van de eerste dingen die gedaan moet worden.

Betonnen vloer aanleggen in tuin

Ik wil graag een onderheid terras maken. Terras is ca 71 m2. 5,5 x 13 m. Het moet gewapend, ca 15 cm dik beton zijn en moet aan de ene kant aan de fundering van de woning worden verankerd en aan de andere kant op 4 nog te heien palen rusten. De heidiepte is ca 10 - 12 meter. Onder de betonnen vloer moet er isolatie liggen van c.a 5 cm dik. Betreft het heien van 4 buispalen, 168 mm en c.a. 10 - 12 meter; Aanbrengen van isolatie 5 cm. Storten van betonnen vloer, 15 cm dik met dubbele bewapening rond 8 welke enerzijds aan fundering woning wordt verankerd en anderzijds op de palen rust. Wat kunt u voor mij hierin betekenen? Graag een prijsopgave.

Erkers realiseren

Wij willen een kleine erker aan de voorkant van de woning en 1 aan de zijkant. Wat voor afmetingen er mogelijk zijn weten we niet, dat willen we graag overleggen en we laten graag de situatie beoordelen. We hebben nagevraagd of een offerte nodig is, ons werd verteld omdat we meerdere projecten willen uitvoeren we dan moeten melden waarom het gaat en dan zou er gekeken worden of een vergunning nodig is. Mocht het nodig zijn willen we graag in overleg houden wie de vergunning regelt. Wel graag de kosten hiervan op de offerte vermelden. Bouwtekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen een casco oplevering, met buiten afwerking. We willen veel glas, wat voor constructie het geschiktst is horen we graag.

4x in-huis verbouw projecten

Ik heb een huis gekocht en ik wil het laten verbouwen: - Verplaatsen van 4 m muur voor vergroten woonkamer - 60 m2 plafond woonkamer voorbereiden op stucwerk - Gesloten keuken veranderen naar open - Douchecabine veranderen naar inloopdouche - Op de 1e verdieping 25 m2 plafond voorbereiden op stucwerk

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een glazen uitbouw van 2 of 3 meter bij 5,70 in serre uitvoering. Er is al 1 heipaal geplaatst voor een eventuele bijkeuken. Het moet compleet opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk.

Dicht maken van een overkapping

Ik wil graag een bestaande overkapping laten dicht maken tot een extra ruimte met toch een beetje het behoud van een overkapping/ veranda gevoel. zijwanden moeten dicht gemaakt worden en de voorkant moet een eventuele glazen wand/deur... de oppervlakte is ongeveer 18 vierkante meter. Graag een offerte.

Houtkachel en rookkanaal verwijderen en dichten

Ik wil de houtkachel en rookkanalen laten verwijderen en dichten. Afvoeren van de kachel is niet nodig. We hebben geen idee wat er allemaal bij komt kijken en ontvangen graag advies en een prijsopgave.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een uitbouw van 6 m bij 3 m diep. Een kant een dicht gemetselde muur. Aan de andere kant een halve gemetselde muur en een stuk glas. Koepel dak is nog twijfel. Dan een schuifpui uit vier delen. Verder graag vloerverwarming in de uitbouw en woonkamer. Geen idee of er een vergunning nodig is. Zo ja, graag de vakman regelen. Fundering heb ik geen idee van. Ik wil graag een offerte voor een casco oplevering en een voor een complete oplevering. Elektra en stucwerk, graag. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie zou ik graag gemetseld willen hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering blokhut met terras

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het storten van 6 m3 beton. Bovenop het beton maken wij een houten ondervloer voor de blokhut.Dus de vloer moet wel waterpas zijn. De bekisting wordt zelf gemaakt. Alles is in gereedheid gebracht om te storten. Graag hoor ik van u.

Uitbouw achterzijde compleet realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 6 x 3 meter realiseren. Wat voor fundering er nodig is weten we niet. De constructie willen we prefab hebben en we willen een schuifdeur aan de achterzijde. De uitbouw moet compleet worden opgeleverd. Er moet vloerverwarming komen, gestuct en geschilderd (verf is aanwezig) en de parkettenvloer moet doorgetrokken worden. Ook moet er elektra aangelegd worden, als het goed is 2 stopcontacten aan elke kant. Of er een vergunning nodig is weten wij niet, mocht het nodig zijn dan regelen wij het zelf. Er zou direct begonnen kunnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden.

Notariswoning bouwen

We willen een nieuwe woning laten bouwen. Het moet een notariswoning worden op een kavel van 800 m2. Het huis zelf moet 120 m2 worden. Ik heb nog geen bouwtekeningen en vergunning. Verder moet het compleet opgeleverd worden met stucwerk, elektra, een fundering, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 garage, zonnepanelen, warmtepomp en wil ik dat het traditionele bouw wordt.

Een casco zolder inrichten

Ik zoek een aannemer die onze casco zolder kan inrichten. Het gaat om het creëren van verschillende ruimtes (washok, overloop en slaapkamer). Daarnaast wil ik dat er een dakkapel (achterzijde) geplaatst wordt, er een vloer komt en dat er geschilderd wordt. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Vrijblijvende offerte serre

Graag zouden we geheel vrijblijvend een offerte/ mogelijkhede willen ontvangen over glazen serre aanbouw van circa 7x3 of 7x4 ( uitgaande wat standaard maten zijn). Doorbreken woning zitten al dubbele deuren, ramen in). Vloer geïsoleerd in serre, mogelijkheden met dekvloer en vloerverwarming door gehele woonkamer en aanbouw.

Tegels leggen in achtertuin

Er komt een serre in de achtertuin van mijn huis en daarin/rond wil ik de tegels vervangen door nieuwe. De werkzaamheden bestaan uit: - grondwerkzaamheden: zand op goede hoogte herstellen - betonwerk: onder de tegels - tegels leggen: ongeveer 3 bij 7 m. Tegels heb ik al aangeschaft.

Woning verbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: - Plafond verlagen - Stucen - Nieuwe keuken voorzien van elektra - Toiletruimte verbouwen - Muur plaatsen in slaapkamer - Voordeur plaatsen

Uitbouw realiseren

Wij willen een losse uitbouw realiseren. De maten zijn 7 bij 7,5 meter. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Verbouwing garage tot kantoor

Begin klus: medio oktober 2019 Garage: * ombouwen tot kantoor (wel reeds geïsoleerd) dmv gipsplaten plafond, muren, stuccen, inbouwspots, wc inbouwen + kleine pantry/keuken * huidige ingang met 2 openslaande garagedeuren aanpassen naar pui van glas * ramen in de garage (3 stuks) kozijnen verlengen/vernieuwen tot op de grond * 1 raam in de garage dichtmaken * realiseren van "kastwand" om een koof heen die gebruikt worden voor een speksteenkachel in de woonkamer, die in kantoor uitkomt * binnendeur van kantoor naar berging vernieuwen met slot Bijkeuken/Berging: * eerst helemaal strippen (planken/kasten weg) * stucwerk (nu nog steens muren die geschilderd zijn + tegels) in de berging en bijkeuken (samen 4,38 x 3,55 m vloeroppervlak) * plaatsen van inbouwspots * wasmachine aansluiting realiseren Studeerkamer: * aanwezige vaste kastenwand + bureau + vensterbank verwijderen * houten vloer verwijderen (maar dient later te worden hergebruikt!) * gedeeltelijk doorbreken van 2 muren. Entree zelfde formaat als entree zitkuil (hoogte/breedte) creëren. Muur van studeerkamer grenzend aan zitkuil gat in creëren tot hoogte vanaf zitkuil gemeten ca. 150 cm. * overal stuccen wat niet vlak is, incl. kozijn ivm verwijderen vensterbank Zitkuil: * houten vloer + kastenwand + zithoek + openhaard verwijderen * muur zoals hierboven is beschreven aanpassen/doorbreken * in het midden van de gehalveerde muur een electra punt voor TV Entree: * de aanwezige "boog" naar garderobe deels dichtmaken aangezien hier de WC van kantoor (bereikbaar via Garage) moet komen. * kleine deur plaatsen om meterkast bereikbaar te houden. * deur van entree naar woonkamer vervangen door deur zwart met glas Badkamer ouderslaapkamer: * realiseren van een bad in de bestaande badkamer d.m.v. deur verplaatsen en wasmachine ruimte bij de huidige badkamer betrekken. Verder kan de badkamer behouden blijven behalve entree douche,

Dak opbouw 2e etage

Ik tref voorbereidingen om zeg binnen 5 jaar een etage op mijn woning te krijgen, dus ik heb geen enorme haast. De insteek is om mijn ruime overwaarde te verzilveren in het verbeteren van mijn woonkwaliteit. Een tussenwoning uit 1975. Gebouwd als een soort van tunnel de zijkanten zijn draagmuren verder geen. Graag wens ik in eerste instantie wat foto's te ontvangen van al uitgevoerde opdrachten van een dak opbouw van circa 30 m2. Met een ongeveer kostenplaatje van de afbeeldingen. Dus bijvoorbeeld dat de getoonde afbeelding x bedrag kosten met een range van iets erop of eronder. Ik wens namelijk 2 kamers (ongeveer 15/10 m2 zoiets) en een kleine hokje voor een CV ketel. De woning is +- 5,5 meter breed en 11 meter lang. Ik weet dus nog niet goed of het technisch mogelijk is omdat ik de dakconstructie niet ken. Waarbij ook nog enige wens is dat ik in contact kom met een aannemer die mogelijk ook nog een keuken kan plaatsen (hier hoef ik nog geen offerte voor) Graag ter oriëntatie.

Uitbouw aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren, achterzijde van onze woning. 5 Meter breed en het liefst 2 meter diep. Er is geen vergunning voor nodig. Complete oplevering is in overleg. Er moet een fundering op schroefpalen in komen. Er zitten wel al 2 heipalen in. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Heien en fundering

De aanbouw die wij gaan plaatsen, vervangen, is globaal 6 X 7 meter. De buren zijn als de dood voor trillingen bij gebruik van holle buispalen. De berekening voor de palen zijn aanwezig. Graag wil ik een advies ontvangen of holle buispalen verstandig zijn of dat dit schroefpalen moeten worden.

Bouwen van woning

Ik wil een complete (senioren)woning laten bouwen van 10 x 12 meter. Plus garage en carport, inclusief bijkeuken. Op de verdieping 2 slaapkamers met badkamer. Modern, maar geen plat dak.

Uitbouw eetgedeelte gelijk met woonkamer

Aan de achterzijde van de woning is het eetgedeelte korter dan het woongedeelte. Het stuk van 1,80 bij 2,65 meter willen wij bij de woning betrekken. De openslaande deuren dient te worden verplaatst naar de nieuwe gevel en verder mag deze casco worden opgeleverd. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning aangevraagd dient te worden.