Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lelystad of directe omgeving.

1442 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een vrijstaande notariswoning bouwen, nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, funderingherstel, een dakopbouw met terras realiseren, dakopbouw met 2 openslaande deuren, een aantal bouw en verbouwklussen bij een woning realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lelystad:

Draagmuur verwijderen

Wij gaan 15 sept. verhuizen naar onze nieuwe woning, hier willen wij graag de keuken plaatsen in de garage. Hierbij willen wij de muur tussen garage en eetkamer doorbreken (niet in zijn geheel) zie ook voorbeeld foto. Ik verwacht +- 2 mtr breed x 2 mtr hoog in de opening willen wij een toog plaatsen. Het betreft hier het gehele werk incl constructie berekening + vergunning. Meten is mogelijk vanaf 15 sept.

Serre demonteren en elders in Lelystad weer opbouwen

Bij een hoekwoning moet aan de achterzijde een Serre van 6 meter breed en 3 meter diep gedemonteerd worden en op een ander adres in Lelystad weer gemonteerd en afgewerkt worden.

Buitendeur en kozijn vervangen

Ik moet een nieuw kozijn plus zijstuk hebben en bovenlicht. De maat is ongeveer 241 bij 135 cm.

Een momoliet betonvloer in berging circa 15 m2 storten

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die een monoliet afgewerkte betonvloer willen storten in onze berging van circa 15 m2. Deze klus kan gedaan worden omstreeks half november 2020. Er zit een fundering om de vloer heen. Er liggen momenteel betontegels.

Betonrot aan betonlatei herstellen

Het betonelement in de achtergevel van onze woning vertoont schade. Dit zouden wij graag laten herstellen

Aanbouw zijkant casco

Aan de zijkant van ons hoekhuis willen we een casco-aanbouw laten plaatsen met een doorgang naar de woonkamer door de dragende zij-muur. In de aanbouw willen we een slaapkamer met badkamer realiseren. De afmeting van de aanbouw wordt 11,00 meter lang en 4,00 meter breed.

Een cementdekvloer ter egalisatie aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een betonnen vloer kan egaliseren. Betreft een vloer van 26 m² in hoogte variërend van 30 mm tot 50 mm.

Een cementdekvloer ter egalisatie aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een betonnen vloer kan egaliseren. Betreft een vloer van 26 m² in hoogte variërend van 30 mm tot 50 mm.

Fundering met heipalen maken en een constructie en bouwtekening maken

Het gaat om een fundering met heijpalen voor een aanbouw van circa 6 m bij 2.5 m. Graag een offerte voor een complete fundering dus met graafwerkzaamheden, heijpalen, bekisting en storten van beton. Onze tuin heeft een achterom dat uitkomt op een vrij smal steegje. Tevens moet er ook een constructie en bouwtekening gemaakt worden. Rond eind juli zouden we graag beginnen.

Uitbouw garage betrekken bij woonkamer

Wij hebben een woning gekocht en willen de garage die deels al bij de woonkamer is betrokken uitbouwen en de muur tussen de woonkamer en de garage geheel uitbreken. We willen daar openstaande deuren in en een grote lichtstraat. Daarnaast dient te vloer opgehoogd te worden en moeten de leuningen naar die garage want we willen er een keuken in hebben.

Het vervangen van een hardhouten voorpui

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het compleet vervangen en nieuw installeren van een hardhouten pui. Onze voorpui heeft een L-vorm. De hoogte is 2,70 bij 5,86. Er zit een kantelraam in. De zijkant is 2,70 hoog bij 2,65, en heeft geen kantelraam. Het betreft de voorzijde van de woning.

Tuinkamer achterzijde bouwen

Aan de huiskamer kant naar de tuin zouden wij een tuinkamer willen. 4 meter diep en 6 meter breed. Met houten constructie zonder heipalen. Rondom houten palen. Plat dak met lichtkoepel. Alles wit van kleur. EPDM dak

Plaatsen binnendeuren

6 deuren op maat maken en plaatsen, de deuren heb ik al aangeschaft. Het gaat echt om een paar cm dat er af moet per deur. De oude deuren mag u meenemen.

Bijgebouw in de tuin

Ik wil een bijgebouw van 7 bij 4 met toilet en douche met een hoekraam en 1 dubbele deur, en een plat dak (bitumen). Er moet elektra in komen. Stucen is niet nodig. Verder moet er een fundering in komen, en is een complete of casco oplevering in overleg.

Deuropening in dragende muur maken en deur plaatsen

Wij willen in de dragende muur tussen de woonkamer en garage een deuropening laten maken en een deur laten plaatsen. Dus inclusief het leveren en plaatsen van de deur. Standaard deur vinden wij prima, vanuit de woonkamer naar de garage toe zouden wij graag de deur kunnen openen. Vergunning is aanwezig.

Dubbele nokverhoging realiseren

Ik zoek een aannemer die een dubbele kunststof nokverhoging kan realiseren op een tussenwoning. Elke kan moet ongeveer 450 cm breed zijn. De buitenzijde van de verhoging mag met keraliet bekleed worden.

Opbouw op platte dak

Wij willen een verdieping op ons huis platte dak totale grote is 611 breed en 850 diep. Wat gaat het kosten ?

Verbouwing van de woning en een uitbouw realiseren

Wij zijn bezig met het kopen van een woning. Daar zouden we het volgende willen laten uitvoeren: #Uitbouw achter 6m breed/2,5 m diep. We willen het liefst een complete oplevering, een prefab constructie en ik denk dat een vergunning niet nodig is. #Keuken met eiland #hele huis aanpakken #Isoleren garagevloer en 1 muur #Splitsen slaapkamer in 2 kamers #Splitsen zolder in 2 kamers #Overtegelen benedenverdieping (nu tegelvloer met daaronder vloerverwarming / 66 m2) #badkamer (2 x 2 m) toilet erin en inloopdouche maken #Dakraam vervangen door een soort met een ‘uitstaande knik’. Mei/juni zouden we het liefste starten. Over wie materiaal aanschaft, zoals tegels enzovoort, willen we graag overleggen.

Dakdoorvoer schuin dak verwijderen en weer dicht maken

Ik heb de afvoer van de openhaard verwijderd tot aan de zolder. Nu heb ik geregeld water in mijn slaapkamer als de eind hard waait. Ik heb nog dakpannen liggen om eventueel het dak weer dicht te maken. Maar intern moet het dak natuurlijk ook nog dicht gemaakt worden op zolder. Het stuk t/m het plafond van de zolder en het stuk dat bovenop het dak staat moet verwijderd worden. Dit is denk ik een stuk van maximaal 2 m.

Nieuw schuurtje plaatsen in achtertuin onder een trap

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een schuurtje kan realiseren. Ik wil graag een onderhoudsvrije schuur laten plaatsen. De schuur komt onder een trap, vandaar dat het geen standaard maat is en het dak schuin af moet lopen. Ik stuur een voorbeeld mee voor de maten.

Zolder renovatie inclusief en-suite badkamer

Zolder en badkamer renovatie met volgende werkzaamheden: De zolder: - muren stucen: ongeveer 100 m2. De muren zijn gespoten. - Een-suite badkamer realiseren: kleine badkamer van 3 m breed bij 1 m diep, moet nog helemaal gebouwd worden, dus: muurtje plaatsen, douche plaatsen, wastafel en wc plaatsen en wanden en vloer tegelen. - Nieuwe vloer inclusief vloerverwarming: ongeveer 100 m2. Waarschijnlijk willen wij er vloerverwarmingsmatten laten leggen met een pvc. De huidige vloer halen wij zelf weg. Wij hebben een betonnen ondervloer. - Een paar stopcontacten verplaatst (freeswerk) en spotjes aanbrengen. Badkamer: - In onze normale badkamer willen we de vloer eruit laten halen en vloerverwarming en nieuwe tegels laten plaatsen. Een douchecabine plaatsen, er is geen huidige douchecabine. De radiator moet weg. Een nieuwe wastafel en misschien 1 of 2 kastjes plaatsen. De badkamer is ongeveer 4 bij 3 m. Het plafond moet gestuct worden. Voor het stucen is het denk ik handig dat er een meterprijs wordt gegeven. Het meeste materiaal kunnen wij zelf regelen, maar kan in overleg.

Casco gemetselde uitbouw achterzijde woning

Een uitbouw realiseren van 5,40 mtr breed en 3 mtr diep. Ik bevind me nog in de oriënterende fase. Casco gebouwd, afbouw zelf. Doorbreken bestaande gevel en opvangen bestaande gevel. Geen kozijn deze worden al vervangen door kunststof en is meegenomen voor de uitbouw. Pui wordt door iemand geplaatst, de afmeting moet wel meegenomen worden. Omgevingsvergunning is waarschijnlijk nodig. Ik wil gemetselde buitenmuren. Fundering is nodig, maar ik weet niet of er extra heipalen geslagen moeten worden, omdat ik bij mijn schuur ook heb, en op de erfgrens de buurman ook palen heeft.

Beton in achtertuin voor het plaasten van en tuinhuis

We gaan een tuinhuis neerzetten van 28 m2 deze willen op een betonvloer zetten. Hiervoor laten wij graag de bekisting van beton ijzer en beton storten van 10 cm dik.

Uitbouw kamer achterkant

Ik wil een uitbouw van 4 x 3 meter (ongeveer) met een lichtkoepel, kozijn links en grote schuifpui achter. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik wil graag wat meer advies over welke constructie het beste is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

uitbouw acherzijde 3 meter

Ik zou graag een uitbouw willen van 3 meter diep en 5 meter breed. De kozijnen mogen worden hergebruikt. het is Flevoland dus er dienen wel palen te worden gebruikt. Daarnaast zou ik optioneel de meerprijs willen weten wat het kost om de uitbouw tot de eerste verdieping door te trekken, en wat het verschil is tussen compleet en casco. Het is een tussenwoning van 10 jaar oud.