Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kraggenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kraggenburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kraggenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Kraggenburg of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kraggenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Kraggenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kraggenburg:

Aanbouw en garage bouwen

Ik wil graag een aanbouw aan het huis plus garage 3 meter diep en samen 9.80 breed gemetseld spauw en platdak.

Vloer van garage vergroten

Ik wil mijn garage groter maken en er moet een betonnen vloer gestort worden van 10 cm dik. De totale oppervlakte is 36.1 m2. Alles is uitgegraven, er ligt al rood zand, er moet alleen bekisting gemaakt worden en beton worden gestort en afwerken. Document: zie bijlage

Serre bouwen aan bestaande bouw

Wij ontvangen graag een indicatie voor het plaatsen van een serre bij een woning die wij waarschijnlijk gaan kopen. De serre zal ongeveer 4 bij 3 meter moeten worden en geplaatst aan de bestaande bouw. De voorkeur gaat uit naar een aluminium serre met aan de voorzijde een schuifdeur.

Veranda achter het huis plaatsen

Wij willen een veranda achter ons huis van ongeveer 4 x 6 meter met een hele kleine helling. Kunt u ons de verschillende opties en prijzen mailen. Dus voor een houten constructie en een aluminium constructie. Lichtdoorlatend dak. Leveren en eventueel monteren van de veranda.

Gat in wand voor afzuigkap

In keukenmuur dient opening in muur gemaakt te worden t.b.v. afvoer afzuigkap. Een begin is reeds gemaakt, maar kan door omstandigheden niet door bewoners zelf afgemaakt worden.

In de bestaande bouw moeten ...

In de bestaande bouw moeten aansluitingen voor de keuken electra en water gemaakt worden. Er moeten meerdere draagmuren uit die door stalen balken vervangen worden. Aan het huis moet een aanbouw met plat dak komen (4.70 x 11.00 meter) voor hal en toilet, slaapkamer, badkamer en ketelhuis. Aan de andere kant van het huis moet eveneens een kamer aangebouwd worden (4.70 x 8.00 meter) met plat dak. Daana moet de gehele woning op de begane grond voorzien worden van vloerverwarming.