Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Espel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Espel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Espel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Espel of directe omgeving.

28 klanten uit Espel bevelen een bij Casius in Espel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Espel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Espel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Espel:

Aanbouw bijkeuken

Wij willen een bijkeuken vervangen, maat: 3 meter lang, 2 meter breed. Duurzaam en goedkoop gebouwd.

Waterschade in de aanbouw herstellen

Door regenval hebben we in onze aanbouw waterschade, buiten is het opgelost d.m.v. een regenpijp met een aparte afvoer, maar binnen is een plafondplaat losgekomen en zijn er bruine kringen ontstaan. Wat is de prijs om dat te laten maken? Moet er een nieuw plafond in of kan de plaat vervangen worden? Door regen is er waterschade ontstaan op de naad van onze uitbouw op het dak, wil graag weten of het een kwestie is van de dakpannen die vernieuwd moeten worden of het lood of een andere oorzaak heeft. De aanbouw is 4 bij 5 meter. Aan de binnenzijde zitten er kunststof planken waarbij er 3 zeker vervangen moeten worden. Verder is er water zichtbaar op een muurtje van 50 cm breed en 2.40 meter hoog. Dit hebben wij getracht te schilderen, echter komt het er doorheen.

Het gaat om aanbouw van 50 mtr2, de ruwe ...

Het gaat om aanbouw van 50 mtr2, de ruwe tekening met ramen enzovoort is uitgewerkt. Het gaat om CASCO bouw.

uitbreiding op zijgevel van het huis ...

uitbreiding op zijgevel van het huis ,van de bovenverdieping. Zodat er een badkamer boven ontstaat en een logeerkamer. Zal vermoedelijk geheid moeten worden, ligt tevens een sceptictank in de grond die we willen laten liggen als het kan.

We willen de garage ombouwen tot een ...

We willen de garage ombouwen tot een hobbykamer. Garagedeur moet verwijdert worden en een kozijn geplaatst met een raam en deur isoleren van zowel dak als muren en afwerkplaten erover en de muren afgewerkt zodat ze alleen nog maar geschilderd hoeven te worden en dat doe ikzelf, er moet een vloer in komen( liggen nu tegels op de grond). De electriciteit moet verbetert/verlegd worden is wel aanwezig maar erg in het zicht niet netjes weggewerkt.

Tussen muur, waarschijnlijk dragend, ...

Tussen muur, waarschijnlijk dragend, verwijderen.

Ik wil een huis met een grote voorkamer ...

Ik wil een huis met een grote voorkamer en grote keuken en een slaapkamer op begane vloer.

Uitbouw aan ons huis, het huis is 7 mtr ...

Uitbouw aan ons huis, het huis is 7 mtr breed, dus 7 mtr. x ongeveer 2,5 a 3 mtr. Met beglazing en plat dak. gemetseld en houten kozijnen. Moet worden geheid + fundering