Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ens te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ens heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ens of directe omgeving.

22 klanten uit Ens bevelen een bij Casius in Ens aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ens bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Ens staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ens:

Vrijstaande semi bungalow bouwen

Wij willen graag een compleet afgewerkte, stenen semi bungalow van 70 m2 met evt 1 slaapkamer/badkamer beneden en boven 2 slaapkamers en badkamer, 2 toiletten en een bijkeuken of een berging. De kavel is 540 m2. We hebben nog geen vergunning of bouwtekeningen.

Fundering realiseren voor tuinkamer met zwembad

Wij willen een tuinkamer aan de achterzijde van ons huis realiseren van 12 bij 4 meter, waarin een lagere fundering komt van 4 bij 7 meter t.b.v. een zwembad.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Ik wil 50 vierkante meter vloer laten leggen en eventueel vloerverwarming 50 vierkante meter en nog 25 vierkante meter vloerverwarming in laten vrezen in bestaande broodjesvloer.

Asbestsanering van een dak

Wij wonen sinds enige tijd in een boerderijwoning (arbeiderswoning) uit de jaren '40-'50. Het dak hiervan is hoognodig aan vervanging toe. We gaan een aannemer inschakelen voor het vernieuwen en isoleren van het dak. Omdat er onder het dakbeschot asbesthoudende platen zijn aangebracht, willen we ook contact met een asbestsaneringsbedrijf. We hebben nog geen inventarisatierapport. We maken graag een afspraak en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.

Vernieuwen en isoleren van een dak en plaatsen van een dakkapel

Wij wonen sinds enige tijd in een boerderijwoning uit bouwjaar '40-'50. Het dak van ons huis is hoognodig aan vervanging toe. Het oude asbest onder het dak moet verwijderd worden, daar zoeken wij inmiddels al een partij voor. De dakconstructie moet worden vernieuwd en er moeten isolatiemateriaal en nieuwe pannen worden geplaatst. Kortom het totale pakket. De nokhoogte op de verdieping is rond 2 meter en we denken er daarom over om gelijk een dakkapel te laten plaatsen of een dakverhoging. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We krijgen graag uw advies en een prijsindicatie.

Woning laten bouwen

Wij willen graag een nieuwbouwwoning (7 x 11 meter) laten bouwen, in Ens. We hebben het idee om het type "notaris woning" te nemen, zie bijgevoegde tekeningen. Met een garage/berging (garage 6 x 3 meter), een bijkeuken (2 x 2 meter), zonnepanelen en schilddak. Op zowel de begane grond als eerste verdieping willen vloerverwarming. Tevens plaatsen van de sanitaire voorzieningen. Graag ontvangen we indicatie van de kosten.

Dakopbouw op garage

Wij wensen een dakopbouw als extra verdieping op onze garage, ter grootte van ongeveer 5 x 5 meter. Deze dient gekoppeld te worden aan onze woning zodat er een overloop gecreëerd word vanaf het dak. Graag een uitbouw met een simpel plat dak, zonder toevoegingen op dat dak (ramen e.d.) met een casco oplevering. Er moet een doorgang gecreëerd vanaf het dak (zoals bij een dakkapel) met daarin een deur. De uitbouw moet in ieder geval niet gemetseld worden, wellicht van hout of kunststof? Er zijn nog geen tekeningen of constructieberekeningen gemaakt. Zou u kunnen langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken?

Broodjesvloer en vloerwerwarming aan laten brengen

ik wil een andere vloer in de woonkamer. Een broodjes vloer die klaar is om vloerverwarming te leggen. Het gaat om een woonkamer van 5.80 meter lang 3.60 meter breed. Er ligt nu nog een houten vloer in die verwijder ik zelf op moment wanneer nodig is. Kunt u ook de vloerverwarming verzorgen? Dat zou 40 m2 zijn. Graag apart vermelden in uw offerte.

Fundering voor garage plaatsen

Ik wil een garage bouwen en daar moet een fundering onder. Het word een garage van 4x9m van metselwerk. Helaas is de huidige fundering niet bruikbaar omdat deze te klein is en te laag. De nieuwe zal ongeveer 30 omhoog moeten (bovenkant fundering) het word geen garage voor de auto.

Een aanbouw van 5,5 * 4 M aan een ...

Een aanbouw van 5,5 * 4 M aan een bestaande woning. Bestaande uit 2 verdiepingen. BG functie wordt keuken en is metselwerk. 1e etage functie wordt slaapkamer en is pannendak, met aan voorzijde een dakkapel. Ik wil zelf veel doen, zodat ik binnen budget kan blijven, maar wil graag de fundering (grotendeels) en het metselwerk buitenom laten doen.

Een serre van 380 x 250

Een serre van 380 x 250

Uitbouw woonkamer met stenen zijmuren en ...

Uitbouw woonkamer met stenen zijmuren en normaal dak (zonder glas) verplaatsing huidige terrasdeuren en raam. Tevens woonkamervloer geheel voorzien van vloerverwarming. Exclusief afwerking binnenzijde muren (stucwerk/aanleggen electrische bedrading etc wordt zelf gedaan).