Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Emmeloord of directe omgeving.

201 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, uitbouw achterzijde, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, dakopbouw, uitbouw achterzijde, casco uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Emmeloord:

Opbouw garage

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn twee-onder-een-kap-woning een dakopbouw kan realiseren. Het gaat om een opbouw op de eerste verdieping. De opbouw dient casco opgeleverd te worden. Daarnaast dient er een gat vanaf de woning naar de opbouw gemaakt te worden. De opbouw moet 3 bij 7 meter groot worden. De opbouw moet van hout zijn inclusief kunststof kozijnen.

Opbouw op de garage bouwen

Een opbouw op de garage van 3 x 6 meter laten maken. Wij hebben geen voorkeur voor de type opbouw. Alles mag volledig casco geleverd worden en zonder trap.

Muur slopen en muur plaatsen

Ik wil een muur verplaatsen tussen 2 slaapkamers zodat 1 slaapkamer wat groter wordt. De muur is ongeveer 2 tot 2.50 meter breed, hoogte ook zoiets (het is geen dragende muur). Er zal dan ook een weer een deur in moeten komen. Graag overleggen met de vakman wat een mooie oplossing zou zijn.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen weten wat de kosten zijn voor een uitbouw aan de achterkant maten zijn 2,38 bij 3,50 meter. Zou graag de opties voor hout en steen willen weten

Opbouw op de woning maken

Wij willen een opbouw op de woning met trap naar de zolder gemaakt.

Muur met deur slopen

Het slopen van een muur waar een deur in zit. Geen draagmuur Ong. 3 bij 4 m. Afval ook graag afvoeren.

Woning uit- en verbouwen

Er moet een aanbouw voor een nieuwe keuken komen, waar nu de (halve) garage staat. De garage is circa 6 x 3 meter. Fundering is aanwezig. Deze moet wel nog netjes afgewerkt worden. De binnenzijde van de aanbouw ook graag netjes afwerken. Leidingen moeten worden doorgetrokken.

Kruipruimte laten uitzuigen

Kruipruimte onder keuken (3 x 3 meter) liggen zoveel schelpen dat er geen werkruimte is. Ik wil de 30 cm schelpenlaag laten wegzuigen. Kruipluik van 50 x 80 cm. Is ongeveer 20 meter van de openbare weg. Graag uw prijsopgave.

Uitbouw met verdieping maken

Wij willen een uitbouw met een bovenverdieping voor extra slaapkamers. Openslaande tuindeuren met nog ramen tot aan grond daarnaast. Afmetingen zijn ongeveer 2.5 a 3 meter bij 6 meter. Zal waarschijnlijk ook iets van voorwerk gedaan moeten worden.

Aanbouw tussen de bijkeuken en garage

Wij willen tussen onze garage en bijkeuken een aanbouw laten maken van ongeveer 300 cm diep en 350 cm breed. De muur van de bijkeuken moet dan worden opengebroken, zodat er één grote ruimte ontstaat. We willen een afspraak maken met een aannemer om de situatie hier te laten beoordelen. Wij krijgen daarbij graag advies en een prijsopgave.

Draagmuur tussen keuken en woonkamer wegnemen

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het verwijderen van een draagmuur tussen de woonkamer en keuken. Het laten maken van een constructieve berekening en het plaatsen van een stalen balk en het afvoeren van puin. Het afwerken en het verleggen van de elektra doen wij in eigen beheer. Bouwtekeningen zijn per mail op te vragen en toe te sturen. Op de foto's is de huidige situatie te zien, betreft de rechter muur in de keuken. De totale lengte is 3,96 meter.

Draagmuur slopen en steunbalk aanbrengen

Inclusief puin opruimen. Zonder afwerking van plafond en wanden. 4 meter

Achtergevel doorbreken en met stalen balk opvangen

Ik wil de bestaande achtergevel meer ondersteunen. De gevel van de begane grond wil ik in zijn geheel verwijderen om vervolgens een stalen draagbalk te plaatsen. De gevel breedte is 7 meter. De overbrugging van de draagbalk is 6 meter en de laatste meter van de gevel mag blijven staan. De betonnen vloerplaten liggen op de zijgevels. U stut de gevel, verwijdert het nodige van de gevel en levert en plaatst de juiste draagbalk. Afval en puin en afvoeren regelen wij.

Draagmuur vervangen door een H-balk

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen verwijderen (4.2 meter) en een H balk laten plaatsen van ongeveer 4.5 meter. Het betreft de muur tussen de keuken en de woonkamer, inpandig. Ook graag het puin verwijderen en afvoeren. Het liefst al volgende week!

Fundering inclusief heiwerk voor een bedrijfspand

Naast ons pand ligt een bouwkavel waar ik het plan voor heb om een nieuw bedrijfspand van 20 x 20 meter te laten bouwen. Het is voor 90 % al rond met de gemeente. Ik wil in deze fase graag een prijsopgave ontvangen voor het uitgraven van de bouwput, het uitzetten van het bouwwerk, het heien van palen van 8 meter en het maken van een randfundering. Op de randfundering wordt een broodjesvloer geplaatst. Het wordt een laagbouw staalconstructie met wandpanelen van 15 cm dik en een houten dakconstructie. Ik ontvang graag uw offerte.

Betonvloer uit de badkamer slopen

Ik zou graag de verhoogde betonvloer uit mijn badkamer verwijderd willen hebben. Dit omdat ik deze wil verbouwen, en de indeling anders wordt. In de vloer zit wapening, en het betreffende deel ligt op een raveelijzer, in verband met het trapgat. De pvc afvoeren liggen in de vloer, maar deze hoeven niet heel te blijven. Zou graag alles tot aan de standleiding vrij willen hebben Wel zou ik de gipsblokkenwand aan de linkerzijde, als het mogelijk is willen behouden, heeft al wel wat schade. De wand met de deuropening zal gaan verdwijnen, in verband met het verplaatsen van het kozijn. De afmetingen van het beton zijn 210 x 220 cm bij 10 cm dik.

Onderheide fundering met vloer maken

Graag ontvang ik een totale prijs voor het maken van een onderheide beton vloer. De paal lengte is 6 meter en de vloer dikte 20 cm. De afmeting zal 10 bij 10 meter worden of 12 bij 12 meter. Het gaat om een prijs inclusief uitgraven en het inbrengen van nuts.

Uitbouw aan de achtergevel bouwen

Praktische uitbouw aan achtergevel 5,5 x 2,5 of 3 meter. Fundering + gemetselde gevels + openslaande deuren. Klassiek. Alleen aan de buitenzijde afwerken. We willen de binnenzijde zelf afwerken. En ook zelf vloerverwarming aanbrengen. Starten in juni 2017. Graag uw offerte hiervoor.

Aanbouw laten plaatsen

Graag wil ik een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van een arbeiderswoning. Deze is 6,5 meter diep, en 9 meter breed. Hout skelet of metselwerk hangt af van de prijs. 2 buitendeuren. 3 raamkozijnen, plat dak, en betonnen vloer.

Cataloguswoning ontwerpen en bouwen

Een 2-1 kap standaard cataloguswoning in hoogbouwuitvoering ontwerpen, vergunningen regelen en bouwen. Max 6,5 meter breed. We willen 300 m2 woonoppervlak per woning hebben (inclusief eventuele aanbouw). Traditionele stijl, de jaren '30 stijl spreekt ons erg aan. Graag een overzicht met uitbouw en garage en zonder deze aanvullingen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Aanbouw aan huis maken

Ik wil graag een aanbouw realiseren aan mijn huis, wat zijn hiervoor de mogelijkheden?

Open keuken dichtmaken

Er is een open keuken en deze moet dicht gemaakt worden, de maten zijn niet goed bekend. Er zal een wandje geplaatst moeten worden. Kan hier iemand voor langs komen om alles te meten en welke materialen nodig zijn? Dan hier een prijs voor neer te zetten, complete plaatje. Ook een prijsopgave voor slot op slaapkamerdeur te maken.

Aanbouw en bijkeuken bouwen

Ik wil graag een houten aanbouw met veel glas. Het gaat om een aanbouw van ongeveer 3 bij 5 meter. Het betreft de uitbreiding van de woonkamer en de plaatsing van een bijkeuken.

Aanbouw met heipalen aan de woning bouwen

Ik ben op zoek naar een vakbedrijf die 2 buispalen van 9 meter lang en een diameter van 168 mm kan heien. Deze palen komen in de achtertuin en er is een vrije werkhoogte.

Houten aanbouw laten bouwen

Ik wil graag een houten aanbouw met veel glas laten bouwen. Het zal gaan om een ruimte van 4 bij 5.20 meter.