Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Emmeloord of directe omgeving.

198 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Emmeloord:

Muur met deur slopen

Het slopen van een muur waar een deur in zit. Geen draagmuur Ong. 3 bij 4 m. Afval ook graag afvoeren.

Woning uit- en verbouwen

Er moet een aanbouw voor een nieuwe keuken komen, waar nu de (halve) garage staat. De garage is circa 6 x 3 meter. Fundering is aanwezig. Deze moet wel nog netjes afgewerkt worden. De binnenzijde van de aanbouw ook graag netjes afwerken. Leidingen moeten worden doorgetrokken.

Kruipruimte laten uitzuigen

Kruipruimte onder keuken (3 x 3 meter) liggen zoveel schelpen dat er geen werkruimte is. Ik wil de 30 cm schelpenlaag laten wegzuigen. Kruipluik van 50 x 80 cm. Is ongeveer 20 meter van de openbare weg. Graag uw prijsopgave.

Uitbouw met verdieping maken

Wij willen een uitbouw met een bovenverdieping voor extra slaapkamers. Openslaande tuindeuren met nog ramen tot aan grond daarnaast. Afmetingen zijn ongeveer 2.5 a 3 meter bij 6 meter. Zal waarschijnlijk ook iets van voorwerk gedaan moeten worden.

Aanbouw tussen de bijkeuken en garage

Wij willen tussen onze garage en bijkeuken een aanbouw laten maken van ongeveer 300 cm diep en 350 cm breed. De muur van de bijkeuken moet dan worden opengebroken, zodat er één grote ruimte ontstaat. We willen een afspraak maken met een aannemer om de situatie hier te laten beoordelen. Wij krijgen daarbij graag advies en een prijsopgave.

Draagmuur tussen keuken en woonkamer wegnemen

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het verwijderen van een draagmuur tussen de woonkamer en keuken. Het laten maken van een constructieve berekening en het plaatsen van een stalen balk en het afvoeren van puin. Het afwerken en het verleggen van de elektra doen wij in eigen beheer. Bouwtekeningen zijn per mail op te vragen en toe te sturen. Op de foto's is de huidige situatie te zien, betreft de rechter muur in de keuken. De totale lengte is 3,96 meter.

Draagmuur slopen en steunbalk aanbrengen

Inclusief puin opruimen. Zonder afwerking van plafond en wanden. 4 meter

Achtergevel doorbreken en met stalen balk opvangen

Ik wil de bestaande achtergevel meer ondersteunen. De gevel van de begane grond wil ik in zijn geheel verwijderen om vervolgens een stalen draagbalk te plaatsen. De gevel breedte is 7 meter. De overbrugging van de draagbalk is 6 meter en de laatste meter van de gevel mag blijven staan. De betonnen vloerplaten liggen op de zijgevels. U stut de gevel, verwijdert het nodige van de gevel en levert en plaatst de juiste draagbalk. Afval en puin en afvoeren regelen wij.

Draagmuur vervangen door een H-balk

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen verwijderen (4.2 meter) en een H balk laten plaatsen van ongeveer 4.5 meter. Het betreft de muur tussen de keuken en de woonkamer, inpandig. Ook graag het puin verwijderen en afvoeren. Het liefst al volgende week!

Fundering inclusief heiwerk voor een bedrijfspand

Naast ons pand ligt een bouwkavel waar ik het plan voor heb om een nieuw bedrijfspand van 20 x 20 meter te laten bouwen. Het is voor 90 % al rond met de gemeente. Ik wil in deze fase graag een prijsopgave ontvangen voor het uitgraven van de bouwput, het uitzetten van het bouwwerk, het heien van palen van 8 meter en het maken van een randfundering. Op de randfundering wordt een broodjesvloer geplaatst. Het wordt een laagbouw staalconstructie met wandpanelen van 15 cm dik en een houten dakconstructie. Ik ontvang graag uw offerte.

Betonvloer uit de badkamer slopen

Ik zou graag de verhoogde betonvloer uit mijn badkamer verwijderd willen hebben. Dit omdat ik deze wil verbouwen, en de indeling anders wordt. In de vloer zit wapening, en het betreffende deel ligt op een raveelijzer, in verband met het trapgat. De pvc afvoeren liggen in de vloer, maar deze hoeven niet heel te blijven. Zou graag alles tot aan de standleiding vrij willen hebben Wel zou ik de gipsblokkenwand aan de linkerzijde, als het mogelijk is willen behouden, heeft al wel wat schade. De wand met de deuropening zal gaan verdwijnen, in verband met het verplaatsen van het kozijn. De afmetingen van het beton zijn 210 x 220 cm bij 10 cm dik.

Onderheide fundering met vloer maken

Graag ontvang ik een totale prijs voor het maken van een onderheide beton vloer. De paal lengte is 6 meter en de vloer dikte 20 cm. De afmeting zal 10 bij 10 meter worden of 12 bij 12 meter. Het gaat om een prijs inclusief uitgraven en het inbrengen van nuts.

Uitbouw aan de achtergevel bouwen

Praktische uitbouw aan achtergevel 5,5 x 2,5 of 3 meter. Fundering + gemetselde gevels + openslaande deuren. Klassiek. Alleen aan de buitenzijde afwerken. We willen de binnenzijde zelf afwerken. En ook zelf vloerverwarming aanbrengen. Starten in juni 2017. Graag uw offerte hiervoor.

Aanbouw laten plaatsen

Graag wil ik een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van een arbeiderswoning. Deze is 6,5 meter diep, en 9 meter breed. Hout skelet of metselwerk hangt af van de prijs. 2 buitendeuren. 3 raamkozijnen, plat dak, en betonnen vloer.

Cataloguswoning ontwerpen en bouwen

Een 2-1 kap standaard cataloguswoning in hoogbouwuitvoering ontwerpen, vergunningen regelen en bouwen. Max 6,5 meter breed. We willen 300 m2 woonoppervlak per woning hebben (inclusief eventuele aanbouw). Traditionele stijl, de jaren '30 stijl spreekt ons erg aan. Graag een overzicht met uitbouw en garage en zonder deze aanvullingen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Aanbouw aan huis maken

Ik wil graag een aanbouw realiseren aan mijn huis, wat zijn hiervoor de mogelijkheden?

Open keuken dichtmaken

Er is een open keuken en deze moet dicht gemaakt worden, de maten zijn niet goed bekend. Er zal een wandje geplaatst moeten worden. Kan hier iemand voor langs komen om alles te meten en welke materialen nodig zijn? Dan hier een prijs voor neer te zetten, complete plaatje. Ook een prijsopgave voor slot op slaapkamerdeur te maken.

Aanbouw en bijkeuken bouwen

Ik wil graag een houten aanbouw met veel glas. Het gaat om een aanbouw van ongeveer 3 bij 5 meter. Het betreft de uitbreiding van de woonkamer en de plaatsing van een bijkeuken.

Aanbouw met heipalen aan de woning bouwen

Ik ben op zoek naar een vakbedrijf die 2 buispalen van 9 meter lang en een diameter van 168 mm kan heien. Deze palen komen in de achtertuin en er is een vrije werkhoogte.

Houten aanbouw laten bouwen

Ik wil graag een houten aanbouw met veel glas laten bouwen. Het zal gaan om een ruimte van 4 bij 5.20 meter.

Serre of houten aanbouw bouwen

Ik ontvang graag een offerte voor het maken van een houten aanbouw met veel glas achter een woning. Het gaat om 4 x 2,5 meter oppervlakte.

Garage ombouwen tot bijkeuken

Graag wil ik de garage ombouwen naar een bijkeuken/ kantoor. De garage is 3.5 meter breed en 7 meter lang en staat tussen een andere garage en de woning in. De vakman dient elektra, water en een radiator te plaatsen. Daarnaast dient de betonnen vloer geëgaliseerd te worden en wil ik een muurtje laten plaatsen van 1.5 bij 3 meter.

Doorgang maken in een draagmuur

In een dragende muur een boog van 130 cm breed of andere brede doorgang maken en zo nodig een deel van de muur opvangen. Het is om de keuken bij woonkamer te voegen. Wat kost dat?

Uitbouw aan de woonkamer bouwen

Wij willen een uitbouw laten bouwen aan onze woonkamer. Wij wonen in een 2-onder 1-kapwoning van 1999 en onze buren hebben ook een uitbouw. Het gaat om een oppervlakte van 12 vierkante meter waarbij de bestaande pui willen gebruiken met plat dak. De afmetingen zijn 2.30 meter bij 5.30 meter en de hoogte is 2.40 meter. Electra en stucwerk hoeft niet gedaan te worden.

Vermoedelijke draagmuur slopen

Ik wil graag een vermoedelijke draagmuur laten slopen of verwijderen zodat er een kookeiland geplaatst kan worden. Het gaat om een muur van twee meter breed waar een radiator op bevestigd is. Ik wil graag weten of het een draagmuur is, wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen van de muur en advies betreffend het plaatsen van een nieuwe draagbalk.