Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dronten of directe omgeving.

266 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dronten:

Uitbouw serre

Voor onze nieuwe (bestaande) woning willen wij aan de zijkant een stukje laten uitbouwen, ongeveer 1,5 bij 3,5 à 4 meter. Wij willen dit met glaspartijen tot aan de onderkant. Afwerking aan de binnenkant wordt door ons zelf opgepakt, evenals het graafwerk voor de fundering. Alle papieren met betrekking tot sondering, fundering etcetera zijn beschikbaar. In de bijlage heb ik een voorbeeld opgenomen (niet in de maat zoals door ons gewild, maar wel de uitstraling). De planning voor de uitvoering zal begin maart 2019 zijn.(zie foto voor voorbeeld)

Uitbouw zijkant woning

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn vrijstaande woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 350 cm lang en 150 cm diep zijn. Daarnaast dient de vloer aan te sluiten op de bestaande vloer van de woning. Ten behoeve van de uitbouw dient er een fundering geplaatst te worden.

Erker zijde van de woning

Wij willen graag een glazen erker laten bouwen aan de zijde van de woning. De erker zal ongeveer 1.5 bij 3 meter worden of 1.5 bij 4 meter en mag casco en vergunningsvrij geplaatst worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Uitbouw aan achterzijde

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw/dichte woonkeuken kan realiseren. De uitbouw moet 362 bij 366 cm worden. Daarnaast moet er ook nog een fundering ten behoeve van de uitbouw gerealiseerd worden. Het werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van de woning welk goed bereikbaar is.

Beton op de garagevloer storten en vlinderen

Wij zouden graag beton willen laten storten in de garage van 480 x 320 cm. Wat zouden de kosten hiervan zijn. Het gaat om een bestaande garage. Eventueel ook egaliseren. Eventueel graven wij zelf alles uit

Betonnen garagevloer aanbrengen

Wij hebben bij onze nieuwe woning een aangebouwde garage van 5,70 x 2,70 meter. De vloer van deze garage bestaat uit stoeptegels (30 x 30 cm). Je ziet een verzakking van de tegels op de wielbasis van de auto. Graag willen wij deze vloer vervangen door een betonvloer. Graag een indicatie van de kosten. Eventueel kunnen wij de stoeptegels zelf verwijderen.

Complete uitbouw aan de woning realiseren

Wij zijn opzoek naar een complete offerte voor een uitbouw (2.80 x 4.70 meter) aan de achterzijde van onze woning. Het betreft een aanbouw van voornamelijk glas en zal dienen als een verlenging van de kamer. Hiervoor zal wel een fundering geplaatst moeten worden. Wij zijn opzoek naar een complete offerte, inclusief materialen en manuren. Achterzijde is goed toegankelijk.

Fundering voor uitbouw

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een fundering kan realiseren voor een L-vorimig aanbouw. De afmetingen staan in de bijlage. (8,75*2. 8 en 2,9*3,2) De aanbouw zal dmv sip(Structural Insulated Panel) of houtskeletbouw worden gebouwt en afgewerkt met metselwerk. Helaas heb ik nog geen berekeningen gemaakt, in de bijlage vind je ook de bouwtekeningen die ik heb opgevraagd bij de gemeente.

Gehele doorbraak achtergevel

Graag zou ik een offerte willen krijgen voor een gehele doorbraak van de achtergevel inclusief balk. Bouwtekeningen heb ik als bijlage toegevoegd. Afmeting binnenmaten: breed 5306 mm Hoogte t/m verdiepingsvloer 2800mm Balk: eigen inzicht Achtertuin makkelijk te bereiken via eigen oprit.

Huis met garage compleet verwijderen

Het betreft het slopen en verwijderen van een met spouw gemetselde semi bungalow met een pannendak. De buitenmaten zijn 12 bij 8 meter. Het huis heeft geen asbest. De garage is enkelsteens met plat dak. De afmeting hiervan is 3 bij 7 meter. De woning is rondom toegankelijk.

Kelder voor bouw nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn van plan om een nieuwe woning te laten bouwen in Dronten, wat kost dan een kelder van bijvoorbeeld 9 x 4 meter en met ruim voldoende staruimte, dus 2.50 meter hoog? Onder de slaapkamer en keuken of onder de garage? Voordat het huis gebouwd gaat worden.

Woning uitbouwen van achteren

Ik zou graag een offerte ontvangen van een uitbouw aan de achterzijde van de woning. Maten zijn 5 x 4 meter. Hoogte van het plafond is standaard 2.60 meter. Ook krijg ik graag een offerte voor de uitbouw met de maten 5 x 3 meter.

Garage tot kapsalon verbouwen

Onze garage met carport willen wij verbouwen tot volwaardig kapsalon. We willen een stuk bergruimte houden van 3x3 meter of 2x3 meter. Bestaande garage is 6x3 meter enkelsteens, niet geïsoleerd. Aan de zijkant van de garage bevindt zich een achterom van 90 cm. Deze willen we graag behouden zodat we nog met de containers en fietsen achter het huis kunnen komen waar de nieuwe berging zich zal bevinden. Voordeur woning bevind zich nu aan zijkant woning, voor ingang van de garage. De garage willen we naar voren trekken (2 tot 3 meter) waardoor de carport deels verdwijnt. Dit zorgt dat onze voordeur in het midden van de kapsalon zou komen. Dat is niet wenselijk. We zoeken dus een oplossing waarin onze voordeur goed bereikbaar is. De kapsalon kan qua breedte 3 meter worden, qua lengte ongeveer 6 tot 7 meter. Er is een warmwatertappunt aanwezig. Aansluiting op het riool zal moeten worden gerealiseerd op meerdere punten vanwege wasbakken, eventueel een wc, en keukentje. De salon zal veel lichtinval moeten hebben, dus wellicht lichtstraten in dak, glazen voorpui enz. Hoogte mag hoger dan het huidige bouwwerk zodat er meer ruimte gecreëerd wordt. Eventueel een verdieping een bovenop waardoor we eventueel verloren bergruimte uit garage terugwinnen in extra kamer voor de woning. We hebben al meerdere schetsen voor de nieuwe situatie gemaakt.

Woning slopen en afvoeren

Ik ben bezig met het aankopen van een woning. De bungalow met gemetselde muren en een houten kap dient te worden gesloopt en het puin verwijderd. Ook de separate garage dient te worden verwijderd. De woonoppervlakte van de woning is ongeveer 80 m2.

Serre renoveren en opknappen

Ik wil mijn serre weer 100% hebben. De serre staat op een betonnen ondergrond. Hij staat echter niet meer horizontaal. Ik wil dat hij opnieuw wordt recht gezet. De serre is ongeveer 3x3 meter.

Bijkeuken bij de keuken trekken

We willen graag de muur tussen de bijkeuken en keuken uitbreken zodat ze samen worden gevoegd. Tevens willen we een raam in de bijkeuken. En graag zouden we de deur naar de garage in de bijkeuken verplaatsen.

Kosten van een spanplafond

Ik wil graag een spanplafond laten plaatsen. Het gaat om een woonkamer en een stukje hal, oppervlakte circa 80 m2.

Draagmuur doorbreken tussen de keuken en bijkeuken

Tussen onze keuken en bijkeuken zit een dragende tussenmuur met daarin een kozijn met deur. We willen het kozijn met de deur laten verwijderen en de doorgang laten verbreden tot ongeveer 170 cm. Het is een gemetselde muur, vermoedelijk een 'steens' muur. In de bijkeuken zit op die muur een radiator, die moet worden afgekoppeld. We laten de situatie hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Vloertegels verwijderen uit de huurwoning

Wij gaan verhuizen en moeten eind december onze huurwoning opleveren. Als de nieuwe huurders de huidige keramische tegelvloer niet willen, moeten wij die eruit halen. Dit zal rond half december bekend worden. Het gaat om ongeveer 60 m² tegels van 33 x 33 cm. Daarna moet de vloer worden gladgeschuurd en geëgaliseerd. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Betonvloer laten storten, vlinderen en afwerken

Graag zou ik een betonvloer in de garage willen. De garage is 6 meter bij 3.10 meter. Het voorwerk, zoals uitgraven (tussen de 15 en 20 cm), plastic en betonmatten verzorg ik zelf. Het gaat dus alleen om het storten, afwerken en vlinderen. We krijgen 01-09-2016 de sleutel van ons huis en zouden het graag in week 35 of 36 gedaan willen hebben.

Doorbraak maken en H-balk plaatsen

Binnenkort krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Dit huis staat in Dronten. Van de keuken naar de woonkamer willen we de muur open breken, dus een draagmuur moet worden ondersteund door een H-balk. Ik hoor graag van u.

Betonvloer op de garagevloer storten

Ik ben bezig met de aankoop van een woning. Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een betonvloer in de garage. De garage is 31 m2. Er liggen nu stoeptegels in. Ik zou graag apart een prijs willen ontvangen voor het verwijderen van de stoeptegels en het zand. Woonplannen zijn er niet voor de garage, maar het moet gewoon een nette vloer worden.

Serre met schuifwand plaatsen

Wij willen een serre plaatsen van 3.50 breed en 8 meter lang met aan de voorkant schuifpanelen en 2 zijwanden. Ik wil graag alles in glas. Er moet ook een glazen dak in. Er zal ook een fundering gestort moeten worden.

Woning uitbouwen en verbouwen

Wij hebben een huis op het oog om deze te kopen. Echter willen wij hier wat aan verbouwen. Aan de achterzijde moet een uitbouw komen over de hele breedte van het huis, 6 x 2,5 meter. Metselwerk met een 4 seizoenen pui. Nu staat de keuken aan de achterzijde en deze willen wij naar de voorzijde. Er zal dus leidingwerk en dergelijke verplaatst moeten worden. Tevens willen wij graag vloerverwarming voor ongeveer 30 m² en een gashaard laten plaatsen.

Raam en latei in blinde muur aanbrengen

Wij willen in een blinde muur een raam (dubbel glas en het kozijn wil ik graag van hardhout) van 150/120 cm. Er is een latei nodig. Graag inclusief afwerken van de muur van 360/235 cm.