Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dronten of directe omgeving.

263 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dronten:

Aanbouw van een erker

Wij willen aan de achterkant van ons huis een erker aanbouwen. Het kan over een breedte van 5 meter en een diepte van 2 meter. Vergunningsvrij. Er moet wel geheid worden (10 meter paal) De erker geheel uitvoeren in kunststof kozijnen met HR++ glas. (bv ramen van 1 mtr breed en 2,5 mer hoog)

Badkamer renoveren

We willen graag een andere vloer in de badkamer. Er ligt nu een tegelvloer en dit willen we vervangen door een nieuwe. De vloer is 6 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achter de woning

Wij willen een erker/uitbouw realiseren van 2 x 5 meter aan de achterzijde van de woning. Dat deel van het huis heeft een plat dak (bouw 2001) met kanaalplaten die niet stenen op de weg te breken wand. (foto rechterdeel van het huis). Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met een fundering, kunststof kozijnen, een houten dak en een houten gevel. Graag een offerte.

Uitbouw laten verhogen

In juni/juli willen wij gaan verbouwen in ons huis. We willen de bestaande uitbouw van de woning verhogen. De huidige plafondhoogte is nu 226 centimeter en die willen wij verhogen naar minimaal 248 centimeter. Wij hebben geen kennis van eventuele bouwtekeningen. Het gaat om een uitbouw van van 2,5 bij 8 onderverdeeld in keuken en bijkeuken. Wij zouden het deel voor de keuken circa 5 meter bij 2,5 verhogen zodat het plafond (bijna) gelijk is met het plafond van de woning. De uitbouw zit aan de achterzijde van de woning en is aan drie kanten vrij. We zouden graag het bestaande dak liften en de meeste materialen behouden. Ook kunnen de zijden met een brede boeg worden bekleed i.p.v. metselwerk. Het gaat dus om de werkzaamheden: Het ophogen van de aanbouw (minimaal 2,5 m) Vernieuwen dakbedekking indien nodig Plaatsen boeg om de buitenzijde

Opbouw op garage plaatsen

Het gaat om een stenen opbouw op de garage door middel van een dwarskap. Voor en achter een dakkapel van 2,5 meter. De opbouw moet 1 meter langer worden dan de garage nu is (3 x 7,5 meter). Hiervoor zal een heipaal gebruikt moeten worden. Ik twijfel tussen compleet of casco, dus ik ontvang graag een aparte offerte met de prijs met complete oplevering.

Draagmuur slopen en plaatsen stalen balk

Ik heb een woning gekocht, daarbij zit de keuken nog apart en wil deze graag open maken aan de woonkamer vast. Er zit een betonnen draagmuur van 4 meter breed (muur tot muur) en +/- 20cm dik. Graag zoveel mogelijk muur er uit dus wel richting de 3,5 meter als dit mogelijk is. Wat zijn de kosten voor: - Het slopen van de muur, - Het plaatsen van de draagbalk.

Dubbele nokverhoging

Ik wil graag een dubbele nokverhoging van kunststof (5,4 meter breed) laten plaatsen. De vergunning moet ik nog aanvragen en er hoeft niks gestuct of gemetseld te worden. Kan ik hier een offerte voor krijgen? Ik hoor het graag!

Uitbouw serre

Voor onze nieuwe (bestaande) woning willen wij aan de zijkant een stukje laten uitbouwen, ongeveer 1,5 bij 3,5 à 4 meter. Wij willen dit met glaspartijen tot aan de onderkant. Afwerking aan de binnenkant wordt door ons zelf opgepakt, evenals het graafwerk voor de fundering. Alle papieren met betrekking tot sondering, fundering etcetera zijn beschikbaar. In de bijlage heb ik een voorbeeld opgenomen (niet in de maat zoals door ons gewild, maar wel de uitstraling). De planning voor de uitvoering zal begin maart 2019 zijn.(zie foto voor voorbeeld)

Uitbouw zijkant woning

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn vrijstaande woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 350 cm lang en 150 cm diep zijn. Daarnaast dient de vloer aan te sluiten op de bestaande vloer van de woning. Ten behoeve van de uitbouw dient er een fundering geplaatst te worden.

Erker zijde van de woning

Wij willen graag een glazen erker laten bouwen aan de zijde van de woning. De erker zal ongeveer 1.5 bij 3 meter worden of 1.5 bij 4 meter en mag casco en vergunningsvrij geplaatst worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Uitbouw aan achterzijde

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw/dichte woonkeuken kan realiseren. De uitbouw moet 362 bij 366 cm worden. Daarnaast moet er ook nog een fundering ten behoeve van de uitbouw gerealiseerd worden. Het werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van de woning welk goed bereikbaar is.

Beton op de garagevloer storten en vlinderen

Wij zouden graag beton willen laten storten in de garage van 480 x 320 cm. Wat zouden de kosten hiervan zijn. Het gaat om een bestaande garage. Eventueel ook egaliseren. Eventueel graven wij zelf alles uit

Betonnen garagevloer aanbrengen

Wij hebben bij onze nieuwe woning een aangebouwde garage van 5,70 x 2,70 meter. De vloer van deze garage bestaat uit stoeptegels (30 x 30 cm). Je ziet een verzakking van de tegels op de wielbasis van de auto. Graag willen wij deze vloer vervangen door een betonvloer. Graag een indicatie van de kosten. Eventueel kunnen wij de stoeptegels zelf verwijderen.

Complete uitbouw aan de woning realiseren

Wij zijn opzoek naar een complete offerte voor een uitbouw (2.80 x 4.70 meter) aan de achterzijde van onze woning. Het betreft een aanbouw van voornamelijk glas en zal dienen als een verlenging van de kamer. Hiervoor zal wel een fundering geplaatst moeten worden. Wij zijn opzoek naar een complete offerte, inclusief materialen en manuren. Achterzijde is goed toegankelijk.

Fundering voor uitbouw

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een fundering kan realiseren voor een L-vorimig aanbouw. De afmetingen staan in de bijlage. (8,75*2. 8 en 2,9*3,2) De aanbouw zal dmv sip(Structural Insulated Panel) of houtskeletbouw worden gebouwt en afgewerkt met metselwerk. Helaas heb ik nog geen berekeningen gemaakt, in de bijlage vind je ook de bouwtekeningen die ik heb opgevraagd bij de gemeente.

Gehele doorbraak achtergevel

Graag zou ik een offerte willen krijgen voor een gehele doorbraak van de achtergevel inclusief balk. Bouwtekeningen heb ik als bijlage toegevoegd. Afmeting binnenmaten: breed 5306 mm Hoogte t/m verdiepingsvloer 2800mm Balk: eigen inzicht Achtertuin makkelijk te bereiken via eigen oprit.

Huis met garage compleet verwijderen

Het betreft het slopen en verwijderen van een met spouw gemetselde semi bungalow met een pannendak. De buitenmaten zijn 12 bij 8 meter. Het huis heeft geen asbest. De garage is enkelsteens met plat dak. De afmeting hiervan is 3 bij 7 meter. De woning is rondom toegankelijk.

Kelder voor bouw nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn van plan om een nieuwe woning te laten bouwen in Dronten, wat kost dan een kelder van bijvoorbeeld 9 x 4 meter en met ruim voldoende staruimte, dus 2.50 meter hoog? Onder de slaapkamer en keuken of onder de garage? Voordat het huis gebouwd gaat worden.

Woning uitbouwen van achteren

Ik zou graag een offerte ontvangen van een uitbouw aan de achterzijde van de woning. Maten zijn 5 x 4 meter. Hoogte van het plafond is standaard 2.60 meter. Ook krijg ik graag een offerte voor de uitbouw met de maten 5 x 3 meter.

Garage tot kapsalon verbouwen

Onze garage met carport willen wij verbouwen tot volwaardig kapsalon. We willen een stuk bergruimte houden van 3x3 meter of 2x3 meter. Bestaande garage is 6x3 meter enkelsteens, niet geïsoleerd. Aan de zijkant van de garage bevindt zich een achterom van 90 cm. Deze willen we graag behouden zodat we nog met de containers en fietsen achter het huis kunnen komen waar de nieuwe berging zich zal bevinden. Voordeur woning bevind zich nu aan zijkant woning, voor ingang van de garage. De garage willen we naar voren trekken (2 tot 3 meter) waardoor de carport deels verdwijnt. Dit zorgt dat onze voordeur in het midden van de kapsalon zou komen. Dat is niet wenselijk. We zoeken dus een oplossing waarin onze voordeur goed bereikbaar is. De kapsalon kan qua breedte 3 meter worden, qua lengte ongeveer 6 tot 7 meter. Er is een warmwatertappunt aanwezig. Aansluiting op het riool zal moeten worden gerealiseerd op meerdere punten vanwege wasbakken, eventueel een wc, en keukentje. De salon zal veel lichtinval moeten hebben, dus wellicht lichtstraten in dak, glazen voorpui enz. Hoogte mag hoger dan het huidige bouwwerk zodat er meer ruimte gecreëerd wordt. Eventueel een verdieping een bovenop waardoor we eventueel verloren bergruimte uit garage terugwinnen in extra kamer voor de woning. We hebben al meerdere schetsen voor de nieuwe situatie gemaakt.

Woning slopen en afvoeren

Ik ben bezig met het aankopen van een woning. De bungalow met gemetselde muren en een houten kap dient te worden gesloopt en het puin verwijderd. Ook de separate garage dient te worden verwijderd. De woonoppervlakte van de woning is ongeveer 80 m2.

Serre renoveren en opknappen

Ik wil mijn serre weer 100% hebben. De serre staat op een betonnen ondergrond. Hij staat echter niet meer horizontaal. Ik wil dat hij opnieuw wordt recht gezet. De serre is ongeveer 3x3 meter.

Bijkeuken bij de keuken trekken

We willen graag de muur tussen de bijkeuken en keuken uitbreken zodat ze samen worden gevoegd. Tevens willen we een raam in de bijkeuken. En graag zouden we de deur naar de garage in de bijkeuken verplaatsen.

Kosten van een spanplafond

Ik wil graag een spanplafond laten plaatsen. Het gaat om een woonkamer en een stukje hal, oppervlakte circa 80 m2.

Draagmuur doorbreken tussen de keuken en bijkeuken

Tussen onze keuken en bijkeuken zit een dragende tussenmuur met daarin een kozijn met deur. We willen het kozijn met de deur laten verwijderen en de doorgang laten verbreden tot ongeveer 170 cm. Het is een gemetselde muur, vermoedelijk een 'steens' muur. In de bijkeuken zit op die muur een radiator, die moet worden afgekoppeld. We laten de situatie hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.