Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit de Flevopolder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de Flevopolder heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in de Flevopolder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in de Flevopolder of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit de Flevopolder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in de Flevopolder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in de Flevopolder:

De voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren

Wij willen graag onze complete voor en achtergevel van de woning laten vervangen. En tevens aan de achterkant begaande grond en balkon uitbouwen (balkon 3m x 6m x 2.35m plat dak) en begaande grond 3m x 6m x 2.65m schuin aflopend) maten voor de uitbouw l x b x h onze wens is kunststof kozijnen met goed geïsoleerde wanden en steenstrip afwerking. Het betreft een hoekwoning waar het werk gedaan moet worden.

Uitbouw aan woonkamer achterkant

Ik zoek een aannemer die achter mijn woning een uitbouw kan realiseren. Het bestaande kozijn mag opnieuw gebruikt worden. Verder gaat het om vloerverwarming (nat-systeem), betegelen, en het realiseren van een daklicht. De uitbouw dient 240 bij 550 cm groot te worden.

Garage verlengen en plaatsen badkamer en slaapkamer

IK ben op zoek naar een aannemer voor het verlengen van mijn garage in de tuin en het realiseren van een slaap- en badkamer in deze ruimte. De garage is 350 cm breed en dient 200 cm dieper gemaakt te worden. De buitenzijde gemetseld en de binnenzijde netjes afgewerkt. Het is nog niet bekend of dit vergunningsvrij kan.

Een serre achter een tussenwoning aanbouwen

Ik zou graag een serre aan mijn nieuwbouwwoning willen maken. Deze woning is nog in aanbouw maar om een beeld te krijgen van de kosten hoop ik dat u een prijsindicatie/offerte kunt maken. Mijn woning is een tussenwoning en beide buren hebben een uitbouw waardoor de zijmuren gedeeltelijk niet nodig zijn. Graag de voorzijde en het dak van glas. Dit graag met kunststof of aluminium kozijnen. Daarnaast ook de vloerverwarming van de woning doortrekken in de serre.

Draagmuur weghalen

Ik wil graag een draagmuur laten weghalen plus een steunbalk plaatsen.

Fundering en betonvloer voor de veranda maken

Voor een veranda van 11 bij 5 meter heb ik fundering en betonvloer nodig

Verbouwing bestaande woning

Beste lezer, Momenteel zijn wij ons aan het oriënteren op aannemers die ons kunnen helpen om ons huis op te knappen. Er zijn een aantal zaken die wij in ons huis willen renoveren: - Badkamer (4.1 m2) - Volledige renovatie inclusief sloop en het plaatsen van een toilet (1e verdieping), verder simpele betegeling, 1 badkamermeubel, inloopdouche, simpele inbouw kranen op dezelfde plaats als waar de huidige aansluitingen zitten, gestuukt plafond met inbouwspot - Toilet (1 m2) - Volledige renovatie inclusief sloop (begane grond), simpele betegeling, toilet + wasbakje, gestuukt plafond met inbouwspot - Vloer begane grond 49 m2 - Inclusief verwijderen oude vloeren (combinatie steen, parket, vinyl) en radiatoren, aanleg vloerverwarming en leggen nieuwe vloer (PVC visgraat) - Verplaatsen van deur - Inclusief gat maken in de muur voor plaats van nieuwe deur + dichtmaken oude plaats deur - Stucen - Binnenzijde woning, zowel wanden (grofweg 100m2) als plafonds (grofweg 50m2) volledig glad gestuukt (woonkamer, keuken, hal en overloop) - Keuken upgraden - Geen volledige verbouwing, enkel plaatsen van een (ikea) inbouw koelkast en vervanging van zes deurtjes - Optioneel: Inbouwspots - Plaatsing op ongeveer op 15 verschillende plekken waar momenteel nog geen verlaagd plafond aanwezig is Zoals u ziet betreft het een uiteenlopend pakket aan werkzaamheden. Waar mogelijk zouden wij het fijn vinden om dit alles door één aannemer te kunnen laten uitvoeren, maar mocht u niet alle, maar wel het merendeel van de werkzaamheden uit kunnen voeren, dan horen wij ook graag van u. Wij zien ernaar uit te horen of u ons kunt bijstaan in dit project. Indien mogelijk ontvangen wij graag een grove kostenindicatie van de werkzaamheden, exclusief los te kopen materiaal (badkamer/toilet tegels, sanitair, PVC vloer, inbouwkoelkast etc). Wat betreft deze materialen staan wij open dit gezamenlijk in te kopen, maar indien nodig kunnen wij dit ook zelf doen. Tot slot ontvangen wij graag een tijdsind

2 Uitbouwen laten plaatsen

Wij willen graag aan de rechter en aan de linkerzijde van onze woning een uitbouw realiseren van 5*6 meter (links een niet geisoleerde berging en rechts een uitbouw aan de slaapkamer). wat van belang is dat er bij de afwerking van de buitengevels gebruik gemaakt wordt van de zelfde matrialen waar onze woning van opgetrokken is (betonvezel platen en damwandprofielen). Beide uitbouwen krijgen dezelfde afmetingen. De uitbouw aan de linkerzijde moet compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk en een fundering. Bij de uitbouw aan de rechterzijde is dit niet nodig.

Prefab uitbouw van 31,5m² aan de achterkant van mijn huis

Wij willen een prefab uitbouw realiseren van 31,5m² (7m x 4,5m) aan de achterkant van ons huis. Het is onze kavel dus diit kan vergunningsvrij. Er moeten 6 heipalen geplaatst worden als fundering tussen de 14 en 18 meter diepte. De uitbouw moet volledig casco.

Uitbouw en serre plaatsen

Ik wil een uitbouw van de woning van 6 m2 (buitenmaat ivm beschikbare bvo) - Zijkant 1 buitenmuur - Voorkant uitslaande deuren. De deuren kunnen verplaatst worden hiervoor - Compleet afgewerkt met elektra, stucwerk en een fundering. - Zijkant 2 schuifdeuren naar de serre. En een serre van circa 10 m2 Beide aan de achterkant van de woning - Compleet met elektra en stucwerk Er is een vergunning voor nodig. Die ga ik nog aanvragen.

Glazen overkapping plaatsen

Het gaat om het betrekken van een patio bij de woonkamer. hier moet een hellend glazen dak bovenop worden gemaakt. materiaal aluminium kleur ral 7016. verlichting in de liggers. zonwerend glas. breedte tussen de huidige muren 2210mm en lang 5380mm. water loost via het hellende dak op het bestaande platte dak via een door u aangebracht gootje en of hwa voor meer info bgraag even bellen of mailen dan kan ik u de tekening van de huidige situatie sturen. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium In welke stijl heb je interesse? Modern Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig

Uitbouw aan de zijkant realiseren

Wij willen aan de zijkant een aanbouw van ongeveer: 2,3 m bij 6 m. Een dubbele raam aan de voorzijde en 4 muren. Plat dak. De bedoeling is uitbreiding van de woonkamer. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een gemetselde buitenkant. Het is vergunningvrij.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een aanbouw van 2 meter de tuin in en 5 meter breed en gewoon een kopie van de bestaande gevel maar dan met kunststof kozijnen en een op plat dak. We hebben de voorkeur voor een complete oplevering, met een metsel constructie. Er zal geen vergunning nodig zijn, bouwtekening is nog niet gemaakt.

Verbouwing garage tot kantoor

Ik wil de garage tot kantoor verbouwen. Lichtstraat, verwarming, voorpui ipv garagedeur, plafond, isolatie en toilet.

Uitgebreide verbouwing woonkamer en keuken

Ik ben op zoek voor een aantal klussen/verbouwingen voor de begane grond. 1: demonteren van de huidige keuken, wanden erachter stucen en na plaatsing van de nieuwe keuken door externe partij betegeling van een deel van de achterwand. 2: verplaatsen van de muur en deuropening tussen hal en woonkamer, inkorten van aanliggende muur en verplaatsen van bijbehoren elektriciteitsaansluitingen en radiator. 3: ophogen van circa 4 m2 aan verlaagd plafond in de hal. 4: versmallen van open haard plateau en opnieuw betegelen.

Verlengen van woonkamer

Wij willen graag een woonserre aan de achterzijde van ons huis laten aanbouwen, zodat wij onze woonkamer kunnen verlengen. De zijde waaraan hij bevestigd mag worden bestaat grotendeels al uit glas met een schuifpui. Het is in Almere Oosterwold. Graag willen we dan een serre die mooi aansluit aan ons huis met een diepte van maximaal 3 meter omdat we niet buiten ons roodkavel mogen bouwen. Het huis zelf is alleen gebouwd van hout en heeft een houten/ en zwart kunststoffen met houtlook gevelbekleding. Wel willen we de serre zodanig isoleren dat hij echt te gebruiken is als woonkamer. Wij zijn zelf vrij handig en willen waarschijnlijk afhankelijk van de kosten het een en ander zelf doen. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten die erbij horen.

Een douche realiseren in een hok tegen de woning aan

Ik zoek een aannemer voor het verbouwen van het klompen hok aan de achterzijde van mijn woning. Deze ruimte (175 bij 280 cm) dient te worden verbouwd tot een badkamer. Het betreft een houten hok op beton. Wellicht dat de wanden gemetseld kunnen worden.

Opbouw plat dak

We willen een opbouw op een platdak ongeveer 20m2. Gemetselde constructie. Bij gemeente geweest, vergunning is nodig maar lijkt geen probleem. Tekening moet nog gemaakt worden.

Het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen

Ik heb recent een kavel gereserveerd in Almere en ben opzoek naar een aannemer die de gehele woning wilt bouwen. Er is een architect bezig met het ontwerp en regelen van vergunningen voor de bouw. Nu zoek ik nog een specialist die conform de tekeningen een offerte kan opstellen. De bouw betreft een vrijstaande woning à 350 m3 inhoudt, houtskelet bouw, aluminium kozijnen en een goothoogte van 350 cm. Overige oplevering specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Vide van hout maken als extra slaapplaats

Ik wil graag een vide op de overloop laten plaatsen om daar een extra slaapplaats te creëren. Alleen de buitenmuur is dragend de andere muren zijn opgetrokken uit plaatmateriaal.

Overkapping repareren

Ik zoek een vakman om mijn overkapping te herstellen. Linkerkant is 6 cm verzakt, graag de betonpoer uitgraven en opkrikken.

Een woning uitbouwen en het toilet renoveren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw dient ongeveer 487 cm breed en 300 cm diep te worden. Graag voorzien van kunststof kozijnen en woon-klaar opleveren. Daarnaast mag de toilet ook gerenoveerd worden (nieuwe tegels en meubels). Het betreft een tussenwoning die bereikbaar is per achterom.

Aanbouw achterkant en mogelijk serre tuinkant

Wij willen graag aan de achterkant van ons huis een uitbouw maken van zo'n 4 x 6 meter. Aan de tuinkant willen wij een serre bouwen van zo'n 3 x 7 meter. Voor de uitbouw willen we een houtskeletbouw met kunststof panelen. Voorkeur voor een complete oplevering . Voor de serre zitten we te denken aan aluminium en glas . Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Renoveren na waterschade

Wij hebben bij onze uitbouw waterschade opgelopen en willen graag een totale offerte hebben om alles te renoveren. Ander laminaat, en de de wanden opnieuw stucen of schilderen want die hebben ook waterschade. De uitbouw is 15 m2.

Zolder opknappen, gevelbekleding en glas vervangen

Na plaatsen dakkapellen moet de zolder afgewerkt worden. Mag ook dakkapellen plaatsen meegenomen worden in offerte. O.a. Muurtjes verplaatsen, ombouw maken en stucwerk. De gevelbekleding voor-en achterzijde moet vervangen worden. Dubbelglas plaatsen beneden en 1 hoog.