Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Biddinghuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Biddinghuizen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Biddinghuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Biddinghuizen of directe omgeving.

39 klanten uit Biddinghuizen bevelen een bij Casius in Biddinghuizen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Biddinghuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of veranda- en serrebouw in Biddinghuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Biddinghuizen:

Asbest verwijderen uit een woning

Ik zoek een asbestsaneerder die een woning asbestvrij kan maken. Bij gevoegd is het asbest inventarisatierapport.

Puntdak op garage

Wij willen een pannen gedekt puntdak op de garage/ bijkeuken. Lengte 11 meter, voorzijde 3 meter, achter 5 meter. Aan de voorzijde valt het dak in het hoofddak. Geen verbinding met woning, gewoon vliering boven garage. Het doel is het als berging te gebruiken. Constructie moet sterk genoeg zijn om zonnepanelen te dragen. Het is een gewoon woonhuis, waarvan de garage een platdak heeft.

Uitbouw of alleen fundering achterzijde

Uitbouw van 6,5 x 4 meter buitenmaten. Compleet opleveren, elektra, stucwerk is in overleg. Ik wil het graag met keralit of steen af laten werken en er moet geheid worden. Graag zoeken wij fundering verzorgers. Of eventueel volledig aanbouw.

Fundering bungalow

Ik zoek een aannemer die een strokenfundering kan realiseren voor een nog te bouwen bungalow. De bungalow gaat uit 3 kubusvormen bestaan met een totaal oppervlakte van +/- 145 m². Boven de begane grond komt nog eens 45 m2 aan woonruimte. De woning gaat een houtskelet hebben.

Uitgraven en storten van een fundering op staal

Binnen 3 weken meer informatie beschikbaar, maar nu alvast graag een opgave voor een fundering "op staal" , inclusief het benodigde grondwerk. Het idee is om de fundering te isoleren, o.a. door binnen de fundering tempex platen te plaatsen en daar een gewapend betonplaat op te storten. De woning betreft 130 tot 135 m2 houtskelet. Met een opbouw van 40 tot 45 m2. Enig toegevoegd extra gewicht zal een dak met zonnepanelen inclusief ballast vormen. Wij horen of lezen het graag om ons budget te kunnen opstellen.

Polyester golfplaten aanbrengen

Het plaatsen van nieuwe polyester golfplaten op de overkapping ( 3.50 x 6.15 meter). Oude, door de storm vernielde platen, worden door mij zelf verwijderd.

Draagmuur verwijderen

Ik wil de muur tussen de woonkamer en de keuken eruit hebben. Deze muur is 2. 65 meter in de breedte. Het gaat om een draagmuur. Ik wil deze klus zo snel als mogelijk klaar hebben.

Geveldoorbraak met ondersteuning plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een geveldoorbraak met ondersteuning Mijn wens: Een doorbraak van de buitenmuur en deze te ondersteunen met een HEA 260 balk, 6200 mm, die gedragen wordt door 2 verticale staanders van 100*100*6 mm met een hoogte van +/- 2800 mm. De onderkant van de ondersteuningsbalk, HEA 260, wil ik gelijk hebben aan het plafond van de woonkamer (+/- 2500 mm). De verticale staanders komen op de bestaande fundering waar nu de muur/gevel op staat (deze komen dan ook lager dan de bestaande vloer (+/- 300 mm lager)) De buikbare opening ( van binnenmuur naar binnen muur & van topvloer tot plafond wordt dan: 6000 L * 2500 H in mm Als het om een berekening gaat heb ik het volgende. : Zoals aan gegeven bestaat de buiten muur uit : 1x Schoon metselwerk en een kozijn. 1x Een lege spouw. 1x binnen muur van kalkzandsteen (deze staat tegen de vloer/plafond platen aan gemetseld en is dus voor dat deel niet dragend) . Totale dikte 280 mm. Een deel van de muur is v/a de te plaatsen balk 1,1mtr hoog En een deel met het kozijn is v/a de te plaatsen balk 2,1mtr hoog. (Het dak word gedragen door horizontale balken die weer rusten op de zijmuren en dus niet op de achtergevel) In mijn berekening heb ik gekozen om voor de volle 2,1mtr hoogte te gaan. HEA 260 = 69,5 kg/m eigen gewicht van de ligger Metselwerk weegt +/- 2. 4 (hoogte) * 0. 22(dikte: 0. 11 baksteen, 0. 0 spouw, 0. 11 kalkzandsteen) * 1500 kg/m³ = 792 kg/m 792kg/m + 69,5 kg/m = 861,5 kg/m Als ik dit in de onderstaande grafiek weg zet zou ik aan een HEA220 al ruim voldoende hebben. Echter gezien de totale muur dikte steen/spouw/steen 280 mm is, is het contact oppervlakte met een HEA 260 (26cm) stabieler.

Muurdoorbraak maken in de buitenmuur

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een muurdoorbraak. Het gaat om een niet dragende buitenmuur die over een breedte van 6,2 meter (doorgang van 6 meter) te ondersteunen met een HEA 260 balk (6.20 lang en hoogte 2.50 meter) en 10/10 cm .staanders op een hoogte (onderzijde balk ) 2,5 meter. Het bouwdepot loopt na augustus af.

Stacaravan slopen en verwijderen

Een aluminium stacaravan van 8,5 meter bij 3,5 meter moet weg van camping. De caravan is in redelijke staat en waterdicht. Op de camping zijn verharde wegen. Achter de caravan is een struikenhaag, via daar is de caravan ook bereikbaar, de doorgang is circa 1.5 tot 2 meter.

Garage voorzien van geïsoleerde betonvloer

De garage vloer met een oppervlak van ongeveer 19 m2 is nu voorzien van tegels. De breedte van de garage is 2.70 meter. Deze vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Aanvang werkzaamheden niet voor 1 juni.

Garage tot een kantoor verbouwen

Ik wil graag mijn gemetselde garage gedeeltelijk laten verbouwen tot kantoor. De garage is 2.5 x 6 meter. Het kantoorgedeelte zou aan de voorkant komen (2.50 x 4 meter), openslaande deuren vervangen door wand met ramen en toegangsdeur, in het achterste gedeelte moet een wand met deur komen. Er is al elektra aanwezig, verwarming en isolatie zijn nog nodig. Er is ook een kraan die nu als aansluiting voor de tuinslang dient. Hier willen we graag een wasbak maken.

Fundering en vloer voor een aanbouw maken

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1984, waarvan de overdracht zal plaatsvinden in juni. Ik wil daar aan de achterzijde een serre gaan maken van ongeveer 6,0 meter breed en 1,2 meter diep. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van een fundering op palen en voor het maken van een steunbalk in de achtergevel. Ik heb nog geen informatie over de ondergrond daar, dat zal nader onderzocht moeten worden om de fundering te berekenen. Ik wil het werk zo snel mogelijk na de overdracht laten starten.

Uitbouw achter de woning bouwen

We willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning laten bouwen. De aanbouw zal 5 meter bij 4 meter worden en is een verlengde van de garage en een klein stukje achter de keukendeur. In de aanbouw willen wij graag aan twee kanten openslaande deuren en een geïsoleerd plat dak met lichtkoepel. De bestaande achtergevel hoeft niet te worden opengebroken en verder mag het casco, ongeschilderd, opgeleverd worden. Het aanvragen van een vergunning is niet nodig, omdat de afmetingen binnen de maximale grens van 4 meter vanaf het hoofdgebouw blijven. Zie tekening. Lichtblauwe is de aanbouw. Let op! Er is een binnenmuur getekend, maar die graag optioneel meenemen in de offerte. De aanbouw loopt vanaf de garage.

Caravan bekleden met kunststof schroten

Wij hebben een dubbele caravan. Willen rondom kunststof. Caravan nu 11 bij 6 meter met diverse ramen.

Aanbouw maken en carport dichtmaken

Ik wil graag een aanbouw achter laten maken van 5 meter breed en 2 meter diep. Oude kozijnen laat ik graag hergebruiken. De rest van de muren moet gemetseld worden, er zal ook een fundering gestort moeten worden. Daarnaast wil ik de carport dichtmaken tot garage met extra slaapkamer benden (gemetseld). Dit alles ruwe bouw. De carport die dichtgemaakt moet worden tot garage zal 6 bij 3 meter worden, ook hiervoor zal een fundering gestort moeten worden. Deze ruimte willen we ook volledig laten metselen.

Fundering aanbrengen voor een aanbouw

Wij willen graag een aanbouw aan ons huis hebben. Afmeting: 4500 x 6000 mm. en 2500 hoog. Met gemetselde gevels en een plat bitumen dak. Van het huis heb ik een funderingsrapport. Aanbouw aan de zijkant van de woning is goed bereikbaar. De bouw doe ik verder zelf. Wat gaat het mij ongeveer kosten om de fundering te laten doen? Berekening maken en zien of er heipalen gezet moeten worden en uitvoering van het geheel.

Ombouw deel garage tot bijkeuken

Half december gaan wij verhuizen naar Biddinghuizen. Wij hebben het plan een deel van de garage te laten verbouwen tot bijkeuken. Hiervoor moet een deur tussen keuken en garage gemaakt worden. Een afscheiding in de garage met daarin een (schuif)deur moet gemaakt worden, water en afvoer leidingen verleggen en elektra aanpassen. De vloer die nu uit straat tegels bestaat vervangen voor gladde (plavuizen) vloer en de wanden voorzien van isolatie en gipsplaten. We zouden graag in januari willen beginnen met dit deel. Daarna zal de oude keuken verwijderd moeten worden en de vloer van nieuwe plavuizen moet worden voorzien en wanden, elektra en gas aansluiting gereed gemaakt moeten worden om de nieuwe keuken te laten installeren.

Hallo, De deurkozijn van de garage is ...

Hallo, De deurkozijn van de garage is verrot en moet nodig vervangen worden,in het voorjaar komt de schilder en moet het klaar zijn.We hebben het al bij andere geprobeerd maar die laten niets meer van zich horen en na einig zoeken kwam ik bij u terrecht. In afwchting op een positief bericht W.Philipsen

Hebben nu platte bungalow moet ...

Hebben nu platte bungalow moet verdieping en zolder over 75%van oppervlakte opgebouwd worden. Berekeningen door constructeur laten maken en er kan alleen een zadeldak met zolder op. Het gaat om 110m2 en het is 4,5 m hoog. Tekeningen electronisch ook beschikbaar. Architect heeft tekeningen gemaakt, het worden 2 slaapkamers, stalen dakpannen, kozijnen. Geen metselwerk. Binnen wel stabiliteitsmuurtjes, maar dat zijn gyboblokken. Het is hoofdzakelijk timmerwerk. Vergunning vandaag(10-04-2008) door de gemeente goedgekeurd. Installatiewerk doe ik zelf.

goede dag wij willen graag een ...

goede dag wij willen graag een geisoleerde bedrijfshal met inpandig kantoor laten bouwen afm. bedr.hal lxbxh 25x12.5x5a6 met daarachter een woonhuis met inpandige garage type boerderij met een schuine kap op de kopse kanten

Van een bestaan recrteatiebungalow de ...

Van een bestaan recrteatiebungalow de voorgevel 2.75 meter verplaatsen naar voren. Dit is 1.52 m buiten het dak. Vervolgens de deur hierin vervangen door tuindeuren en het glas dubbelglas met roeden tussen dubbelglas. Waarschijnlijk moeten er 2 palen worden geheid, maar zeker is dit niet. De zijmuren zijn bestaande muren. Binnen de verwarming verplaatsen en eventueel electra aanpassen.

Aanbouw aan achterzijde woning ...

Aanbouw aan achterzijde woning (vrijstaand), ongeveer 6x5 m. Geheel onderkelderd (prefab). Achterpui bestaande uit kozijn + deur (nu kunststof) dient vervangen te worden d.m.v. aluminium. De kelder zal gebruikt worden als fitnessruimte incl. sauna. Op de vloer/wand dus bijv. tegels