Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwe waterleiding aan leggen badkamer:

Nieuwe waterleiding aan leggen badkamer

Er ligt een waterleiding onder mij granieten vloer in de bad kamer en die is lek en die moet afgesloten worden en een nieuwe waterleiding moet aan gelegd worden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe waterleiding aan leggen badkamer uit heel Nederland:

Waterkraan tuin realiseren

Graag een indicatie wat de kosten zijn om een waterkraan voor de tuin om een waterslang te kunnen aansluiten aan te leggen. We hebben een buitenkraan aan de voorkant van het huis zitten (daar zit ook de keuken). De tuinkant (achterkant)grenst aan de woonkamer en is max een paar meter weg. De afstand van de meterkast naar waar de kraan moet komen is ongeveer 7 m. Wel moet er een gat in de muur komen en door de kruipruimte verlegt worden en een manier van afsluiten voor de winter. Wat kost de aansluiting op de waterleiding met het installeren van een waterkraan aan de buitenmuur van de tuin?

Quooker aansluiten en waterleiding naar amerikaanse koelkast

Ik heb een quooker gekockt bij saniweb, namelijk de volgende: Quooker Fusion Round Zwart met COMBI+ boiler en CUBE reservoir 5-in-1 kokend water kraan inclusief energieverdeler. Deze wil ik graag laten aansluiten. Ook zou ik graag een waterleiding naar de plek willen laten leggen waar de amerikaanse koelkast komt te staan, zie foto's in de bijlage ( de waterleiding bevinden zich onder de gootsteen zoals te zien op een van de foto's. Graag het monteren van de kraan en het aanleggen van de waterleiding apart offeren.

Verleggen waterleiding in nog aan te leggen keuken

In een nieuwbouw appartement te Drogeham moet op redelijke termijn in de reeds aangekochte keuken waterleiding enz. worden verlegd.

Buitenkraan

Ik zou graag willen weten wat het kost een buitenkraan aan te laten leggen. De kraan moet aan de achterzijde van het huis bevestigd worden, in de tuin. De waterleiding kan via de kruipruimte getrokken worden.

buitenkraan aanleggen

Graag wil ik weten hoeveel het zou kosten om een buitenkraan aan te leggen. Hartelijk dank. Voor de voortuin en een achtertuin. Aan de voorkant zit een waterleiding. Er is een kruipruimte.

Laminaat leggen en schilderwerk na gesprongen waterleiding

Ik wil laminaat met ondervloer laten leggen 90 m2 en 30/35 m2 muren behang verwijderen en schilderen. De oude vloer verwijder ik zelf. Materialen (laminaat, verf) etc nog niet aanwezig.

Combiketel op gas plaatsen en aansluiten en radiatoren ophangen

We willen een combiketel hebben met een fatsoenlijk rendement, minimaal 10-13 liter. Het gaat om een tussen- eengezinswoning. Verwarming graag aanleggen op twee woonlagen. Toegang tot ruimtes om leidingwerk (volgens voorgesteld plan) aan te leggen is er. Woning kan grotendeels leeg geruimd worden. Nu is er geen ketel aanwezig. De ketel zou denk ik het beste in de bijkeuken kunnen komen, eronder is een afvoer te realiseren, waterleiding ligt in de buurt en gasleiding moet wel verlengd worden. We hebben houtenvloeren. Ik wil het liefst knelfittingen en niet met pers. We zijn met 2 personen. Radiatoren zouden ook opgehangen moeten worden (geen design).

Divers leiding- en loodgieterswerk, inclusief loden leidingen vervangen

Ik krijg per 21 februari de sleutel van onze nieuwe woning. Vlak daarna dienen de loden waterleidingen worden te vervangen, gasleidingen nakijken en zo nodig vervangen, een riool pijp en waterleiding leggen (verlengen) voor een nieuwe wc/badkamer, 3 radiatoren vervangen (ik zal ze kopen).

Sleuf graven voor een waterleiding, leidingen leggen en afwerken

Vanaf de openbare weg een een gleuf graven waar twee waterleidingen in kunnen. Diepte minimaal 1.00 meter. Tevens 2 leidingen leggen en het geheel weer netjes dichtgooien en aanstappen. Totale afstand is 225 meter.

Leiding leggen naar schuur voor nieuwe badkamer

Ik wil in mijn schuur een doucheruimte realiseren, hiervoor zou ik graag twee DOUCHECABINE OEPPER MINT in elkaar willen laten zetten. Er moet ook een waterleiding voor de badkamer van 10 meter ongeveer worden getrokken naar de schuur. Daarnaast natuurlijk aansluiten van hetriool / afvoer en aan de warm/koud water. Ook wil ik een wc realiseren op de zolder. Het grote materiaal als een wc-put / reservoir heb ik al.