Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde woning:

Uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 bij 6 meter moeten worden. uitbouw moet voorzien worden van vloerverwarming en een vlakke lichtkoepel van 3 bij 1. Alle wanden en plafond moeten worden gestuced. Uitbouw voorzien van twee wandcontactdozen en spotjes in combinatie met een dimmer. Buitenkraan, buitenwandcontactdoos en twee punten voor buitenverlichting. Wij willen de bestaande kozijn laten omplaatsen naar de nieuwe achtergevel. Graag de oude kozijnen hergebruiken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde woning uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag uitbouwen aan de achterzijde van onze woning. Het zou om ongeveer 4 x 7 meter gaan waarin twee afzonderlijke ruimtes gecreëerd zouden worden. Het is vergunning vrij. Graag van hout. Ik denk dat er een fundering nodig is. Wij hebben zandgrond. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk.

Een serre realiseren achter een woning

Ik zoek een aannemer die een serre kan ontwikkelen aan de achterzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning. De serre moet ongeveer 400 bij 900 cm groot worden, een hout skelet hebben en zijn voorzien van houten kozijnen. Daarnaast moet de uitbouw waarschijnlijk woon-klaar worden opgeleverd, maar dit bespreek ik graag met de vakman.

Uitbouw achterzijde huis bij de tuin

Wij willen een uitbouw van 2,5 of 3 meter bij 5 meter. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, maar ik denk het niet. Graag zou ik de prijs willen weten van de verschillende materialen zijn. Ik weet niet of er een fundering nodig is. Graag een prijs voor een casco- en complete uitbouw. Hoe lang duurt de bouw? Daarnaast laat ik graag ook een dakkapel maken aan de voorkant, zo groot als kan. Aan de achterkant heb ik al een dakkapel en ik wil de dakkapel aan de voorkant van hetzelfde materiaal hebben. Vergunningaanvraag besteed ik graag uit.

Een uitbouw aan de achterzijde van een woning ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een uitbouw kan creëren. Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 400 bij 538 cm. De terrasoverkapping die er nu zit zal worden verwijderd. Mijn buurman heeft als een aanbouw staan, ook 4 mtr, deze staat wel geheel op zijn grond. Wellicht kan ik in overleg met hem eea afspreken hierover. De opening naar de tuin wil ik graag “volledig glas” en een loopdeur. De uitbouw moet aan de achterzijde van een twee-onder-een-kap-woning gemaakt worden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren. De maten zijn 2 x 5 meter. Graag een complete oplevering met harmonicadeuren indien mogelijk. Constructie nog niet bekend. Als er een vergunning nodig is, vragen wij die waarschijnlijk zelf aan. Verder laten wij ons graag adviseren.

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde Van de woning. Breedte: 5,48 m x diepte 2,37 m. Er is aan 1 zijde reeds een zijmuur geplaatst. De bestaande gevel moet uitgebroken worden. De uitbouw komt op dezelfde hoogte als de muur van de garage. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en zijn voorzien van kunststof kozijnen en een harmonicadeur.

Uitbouw achterzijde/keuken en veranda realiseren

Wij willen graag de keuken uitbouwen en een stuk veranda eraan realiseren. De keuken willen we uitbouwen met ongeveer 2.85 x 2.85 meter. Daarnaast wordt de veranda dan ongeveer 2.85 x 6 mtr. We hebben geen vergunning nodig. Fundering willen we naar laten kijken. De woning staat op palen. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk, een houten constructie - maar ligt aan de kosten - en constructie tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 6 x 3 meter laten plaatsen. Compleet/casco is in overleg. Elektra en stucwerk doen wij zelf. En verder willen we dat er een fundering in komt en dat de buitenkant van steen is. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde tot 2.50 meter

Ik wil graag een uitbouw van 2.5 meter bij 5.5 meter met openslaande deuren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk een fundering, een glazen dak en gemetselde muren. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Uitbouw achterzijde bijkeuken

We willen onze bijkeuken aan de achter met 3 meter verlengen (breedte 3,5 m). Kozijnen met dubbele deur in stijl van de reeds bestaande uitbouw (zie foto). Ook willen we aan de voorkant van de bijkeuken een toilet en halletje laten aanleggen. Compleet/casco is in overleg, er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Ook moet er een fundering in komen en wil ik dat de buitenkant van steen gemaakt word.

Partners

Partners van Casius