Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor een uitbouw, schuur en vloerverwarming realiseren:

Een uitbouw, schuur en vloerverwarming realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw en een garage kan realiseren. Het gaat om een uitbouw van 3 bij 7 meter met daaraan grenzend een schuur van 4 bij 4 meter. Het moet een gemetselde constructie hebben. Daarnaast moet de uitbouw woon-klaar worden opgeleverd en ik heb graag dat onze bestaande kunststof schuifpui wordt gebruik in de aanbouw. Daarnaast wil ik dat er op de begane grond 60 m2 aan vloerverwarming wordt gerealiseerd wat op de stadsverwarming moet worden aangesloten. Verdere kozijnen zou ik graag van hout hebben. Er is nog geen vergunning aanwezig waar ik graag hulp bij zou willen krijgen. Zowel de uitbouw al garage moet ongeveer 240 cm hoog worden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een uitbouw, schuur en vloerverwarming realiseren uit heel Nederland:

Uitbouw voorzijde schuur

Wij willen voor de schuur een uitbouw. Dit wordt de nieuwe hal. De schuur heeft nu een kantel deur. Deze moet dus dicht. De uitbouw zal 3,60 x 4 m worden. Aan de voorkant 1 enkele deur met aan beide zijdes een smalle raam. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, dus zonder elektra en stucwerk. Er moet wel een fundering in komen. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag ontvang ik een offerte (ook met de kosten voor als ik het compleet op wil laten leveren).

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde / uitbreiding keuken, afmeting 3 m diep - 5 m Breed. Casco uitbouw, elektra en W installatie doen wij zelf. Plafond moet een inbouw airco komen en evt Licht koepel. Graven en fundering mag meegenomen worden. Er is geen achterom moet via de schuur naar voren. zie foto Constructie tekeningen en Palen plan is opgevraagd, waarschijnlijk zitten er voor 2,5 meter uitbouw al palen. Als optie palen meenemen bij 3 meter uitbouw.

Aanbouw voorkant woning

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben van een betonnen casco aanbouw van mijn woning aan de voorkant van mijn huis. Ik heb een stenen schuur die moet aan mijn huis gekoppeld worden. Grootte is dan 280 cm x 320 cm. Ik heb een foto van een andere uitbouw in onze wijk. Ik hoop graag een bericht van u terug te ontvangen, Alvast vriendelijk bedankt.

Uitbouw achterzijde

We hebben een jaren 30 huis net aan de achterzijde een klein balkon boven de achterdeur. Onze keuken steekt ongeveer 1,5m uit van de rest van de woning. We zouden graag de achterzijde uitbouwen over de hele breedte (~5,5m) en dan zo’n 3 meter diep. Nu is het zo dat op 3,5M van onze keuken een stenen schuur in de tuin staat en het liefst zouden we deze betrekken bij de woning. De schuur ligt echter iets lager dus er zou vanuit de uitbouw een afstapje van twee treden moeten komen. Qua afwerking is het vrij eenvoudig. Gewoon steen met een groot kozijn met openslaande deuren. Daarbij willen we dan ook de huidige houten vloer vervangen voor een vloer met vloerisolatie. We hebben nu en suite deuren en die wanden zouden er dan uit gaan (vermoeden we) ivm de nieuwe vloer. We hebben nu overal verwarmingen in de woonkamer dus de woonkamer zal ook opnieuw gestuct en geschilderd moeten worden. De huidige keuken zal tevens vervangen worden en gezien het balkon en de muur van de keuken naar de eetkamer is hier ook iets voor nodig. Graag een grove indicatie van de kosten

Uitbouw achterzijde in Zweeds rabat slaapkamer en badkamer

Uitbouw van 12x5 meter. Keuken erbij trekken wordt dan 15 x 5 totaal voor afbouw. Fundering zonder palen. Plat dak 3 meter hoog. Vloerverwarming. Met hout gebouwd. Komt slaapkamer keuken en badkamer in. Apparatuur en tegels halen we zelf. Keuken ook. Alle leidingen moeten gelegd worden voor 2 gaskachels keuken en badkamer inclusief elektriciteit. Afwerking buiten Zweeds Rabat met 2 openslaande deuren 2x2 meter en 2 raamkozijnen. Afwerking binnen met stukwerk 180 m2 badkamer volledig aansluiten leggen. Inbouwspotjes. Nieuw kabels trekken vanaf bestaande meterkast naar achteren voor nieuwe meterkast. Slopen van bestaande schuur en badkamer.

Sedumdaken realiseren

Mijn broer en ik hebben onlangs een huis gekocht in Utrecht en wij zijn van plan om hierbij op zowel het dak van de uitbouw (keuken + schuur) en het dak bovenop het huis een groen dak aan te laten brengen. Het dak op de keuken+schuur bedraagt ongeveer 15 m2 en dit dak zouden wij graag geschikt maken voor intensief gebruik, zodat er een waar tuinidee ontstaat. Voor het dak op de bovenverdieping (ongeveer 35 m2) hadden wij interesse in een sedum bedekking, of in ieder geval iets voor extensief gebruik. Dit voornamelijk met het oog op betere isolatie in zowel de zomer als de winter en met het oog om in de toekomst wellicht zonnepanelen neer te leggen. De aansluitingen hiervoor liggen er namelijk al. Ook wilden wij kijken naar de mogelijkheid om subsidie te verkrijgen van de gemeente Utrecht hiervoor. Ik ontvang graag uw offerte en hoop in de toekomst met u in zee te kunnen gaan!

Uitbouw

Wij willen een uitbouw vanuit onze woonkamer naar de tuin. De binnenmaat van de woonkamer is: breedte 5,20 m. De lengte uitbouw naar de tuin wordt 3 m. We willen ook in het plafond 2 ruiten voor extra licht. De constructie van metselwerk. Echter hebben wij een schuur aan de huiszijde welke verkleind kan worden om ruimte te maken. Deze is 3 bij 2 meter. De binnenmuren van de woonkamer moeten wel recht doorlopen en dus 1 geheel zijn. In het midden een 2 klapsdeur naar de tuin met 2 ramen ernaast. Dit zou in totaal 3 meter zijn. De oplevering graag casco. Ik weet niet welke fundering er nodig is en of er een vergunning nodig is.

2 groende daken realiseren

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken met een vakman om groene daken aan te leggen. Het gaat om een dak van een schuurtje en een uitbouw met een totale oppervlakte van 25 m2. Beiden hebben een bitumen dakbedekking en zijn platte daken. Het dak van de uitbouw is een jaar oud, die van de schuur is behoorlijk oud en lekt zo nu en dan een beetje.

Afgraven tuinen

Tuin afgraven voor en achter bij in totaal 5 huizen. Tuin is achter +- 8,5 mtr lang en 5,7 mtr breed. De schuur moet hier nog vanaf. Sommige tuinen zijn korter ivm grotere uitbouw. Voortuin is +- 2 mtr lang en 5,7 mtr breed. Volledig uitgraven 20-30 cm en opvullen met goed zand.

Uitbouw zijkant huis

Goede dag wij zouden graag de indicatie prijzen willen weten van een complete aanbouw in Amsterdam brenner 99 Met als VOLGT * Aanleveren tekeningen en constructieve berekeningen t.b.v. de uitbouw. * Grondwerk (leeghalen tuin en slopen schuur) * Heiwerk (Stelpost i.v.m. nader uit te werken constructie en lengte heipalen) * Maken betonfundering * Slopen gedeelte zijgevel t.b.v. doorgang naar de woning. * Leveren en monteren staalconstructie t.b.v. doorgang naar de woning. (Stelpost voor de aanschaf van de staalconstructie i.v.m. nader uit te werken constructie) * Maken RC 3,5 geïsoleerde betonvloer. * Maken van 100mm dikke kalkzandsteenmuren t.b.v. de binnenwanden en aanbrengen van isolatie. * Maken van de buitenmuren. * Leveren en monteren van één hard-houten kozijn v.v. openslaande deuren met HR++ beglazing. * Maken van de balklaag en dakconstructie. * Leveren en monteren van EPDM-dakbedekking en zinken deklijsten. * Monteren van een zandcementdekvloer in de uitbouw. * Leveren en monteren van een gipsplafond in de uitbouw. * Stukwerk * Aftimmerwerk * Elektra * Loodgieterswerk (wel opgenomen stelpost t.b.v. riolering van de keuken) * Vloerafwerkingen * Schilderwerk Graag prijzen van 4x4 en prijzen van 4 x 2.5

Partners

Partners van Casius