Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering voor tuinhuis:

Fundering voor tuinhuis

Wij willen graag een fundering laten plaatsen voor een schuur. Afmetingen van de schuur zijn 5.50 x 4.00 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering voor tuinhuis uit heel Nederland:

Fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis

Ik wil een schuur bouwen van 3,6 meter breed en 3 meter diep in mijn tuin. Hiervoor wil ik graag een fundering gemaakt hebben. Belangrijk is dat de fundering zorgt voor een stevige ondergrond. Betreft dus het uitgraven, bekisten, storten betonnen vloer met vorst rand, vloer voorzien van wapening. Bereikbaar via weg langs de tuin.

Grond egaliseren voor een tuinhuis met TTE tegels

Binnenkort wordt er een tuinhuisje gebouwd in mijn achtertuin. (week 37) De ruimte is leeggemaakt maar ik ben op zoek naar vakmensen die de ondergrond voor mij bouwklaar kunnen maken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7 breed bij 4 meter diep. Er ligt nog een stukje beton van een schuurtje maar die mag blijven, de ondergrond moet met afsluitbanden worden omsloten en er moet 5 cm zand komen voor de TTE tegels.Deze tegels komen ook op de betonnen vloer te liggen en ik denk dat er misschien nog aarde afgevoerd moet worden.https://tonn.nl/toepassingen/fundering-tuinhuis-en-schuur/

Tuinhuis verhogen en verplaatsen

Mijn tuinhuisje is verzakt en moet worden opgehoogd met 30 cm, en de fundering moet worden aangevuld met stoeptegels. Er is ook schilderwerk en gevelreparatie nodig welke optioneel ook gedaan mogen worden. Het tuinhuisje is 20 m2.

Fundering tuinhuis

De maten zijn 600 x 400 x 30 cm. Fundering is nodig voor een tuin huis. De 30 cm hoogte heb ik geschat, het tuinhuisje moet namelijk hoger liggen dan het pad wat achter de schuur loopt. Hoe diep het de grond echt in moet heb ik geen idee.

Fundering bouwen voor tuinhuis met aanbouw

Fundering aanleggen voor blokhut met uitbouw totaal oppervlak 6.5 x 3.5 meter. Leggen van betontegels 3.5 x 3.5 meter (blokhut). Leggen van composiet vlonderplanken 3 x 3.5 meter (uitbouw).

Fundering blokhut

Ik wil graag een fundering voor een tuinhuis (Prefab) van 308x308 cm met opsluitbanden, hardhouten latten erop en 60x40 omgekeerde grindtegels (al aanwezig) als vloer laten maken. Het tuinhuis demonteren we zelf op een andere locatie, op de nieuwe locatie is een zandvlakte, vakman zal mogelijk extra zand moeten meenemen. Het andere materiaal regelen wij zelf.

Drainagesysteem aanleggen en tuinhuis bouwen

Wij hebben een bungalow gekocht waar kleigrond is. We willen graag een goed afwaterings- systeem plaatsen en hebben daarbij advies nodig. Ook wil ik een compleet afgewerkt, stenen tuinhuisje van 2 bij 2 meter bouwen. Er moet een fundering in komen, een spouwmuur en een plat dak. Is het mogelijk om telefonisch contact te hebben. Korte uitleg over een aantal zaken is gewenst om vervolgens de aankoop te doen. Dank u wel.

Fundering voor een tuinhuis aanleggen

Ik ben op zoek naar een aannemer die mij kan adviseren over en eventueel uitvoeren van de aanleg van een fundering onder een tuinhuis. Het tuinhuis heeft een afmeting van 3 bij 2 meter, met een overkapping van 2 meter. Het tuinhuis wordt later uitgebreid en daarvoor dient een fundering te komen in verband met wegzakkende grond.

Fundering tuinhuis uitgraven

Het gaat om het uitgraven van een fundering met vorstrand 12 x 4 meter en bekisting en beton storten met ijzer.

Monteren tuinhuis

Monteren van Weka 126A Gr1 tuinhuis in de achtertuin. Tevens moet er een fundering komen voor het tuinhuis. Tuinhuis is reeds aanwezig. Terras moet voor een deel worden verwijderd (in overleg). De tuin is bereikbaar via een poort, hier kunnen geen graafmachines doorheen.

Partners

Partners van Casius