Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kamer splitsen:

Kamer splitsen

Wij hebben een grote slaapkamer die we vanwege mijn zwangerschap graag zouden willen opsplitsen in 2 kleinere kamers. Naast het plaatsen van een tussenmuur met deur zijn er ook extra werkzaamheden zoals het verleggen van de gang en reeds bestaande deur, aanleggen van verlichting met schakelaar en het splitsen van de radiator en evt afwerking. Behangen en schilderen kunnen we zelf. Hebben zelf een nieuwe keuken geplaatst dus kunnen in overleg dingen in eigen hand nemen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamer splitsen uit heel Nederland:

Muurtjes stuken

Het betreft tweemaal een muur, 1 voor het vergroten van badkamer en 1 voor het splitsen van een grote kamer. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Extra slaapkamer op zolderverdieping bouwen

We willen graag op korte termijn een extra slaapkamer (2,5 x 4 meter) laten bouwen op onze zolderverdieping (5 x 10 meter). Er is voldoende ruimte op de zolderverdieping, maar er zijn ook wat praktische uitdagingen. Daarnaast denken we aan het plaatsen van een dakkapel om een bestaande kamer in tweeën te splitsen. We willen graag dat iemand langskomt om de mogelijkheden door te spreken.

Uitbouw achterzijde dijkhuis

Een uitbouw van 2,5 meter diep 6 meter breed, oftewel de oppervlakte onder het huidige balkon. We willen het balkon boven de uitbouw behouden. Het dijkhuis rust geloof ik op een bak beton, het huis 'werkt' daardoor nog. De huidige kamer, waar de uitbouw bij zou komen, willen we dan na uitbouw splitsen in 2 kamers, elk met uitzicht op de tuin.

Zolder in tweeën splitsen

Ik wil graag een muur plaatsen op de zolder voor mijn zoon, want zijn kamer komt nu op de zolder. Ik wil daarom daar nu een muur zetten met een deur er in. Ik zat te denken aan gipsplaten, alleen ik weet niet hoe ik dat moet monteren. Of misschien dat jullie een ander, beter idee hebben. De muur moet ongeveer 8 bij 2.5 meter worden. En ik zou 'm graag volledig afgewerkt willen hebben.

Woning totaal verbouwen en uitbouwen

Wij willen het volgende verbouwen: - Badkamer leeghalen en nieuwe plaatsen. Inclusief 1 gipsmuur 0,30 cm verplaatsen - toilet beneden leeghalen nieuwe plaatsen - uitbouw woning 2,5 diep 5 meter breed. - wasruimte verplaatsen van zolder naar 1e etage. Water en afvoer uit de badkamer halen via koofje door hal. -nieuwe keuken moet in de uitbouw komen. - zolder een dakkapel 3 meter breed Zolder splitsen in 2 slaapkamers. Waarvan 1 kamer radiator moet worden geplaatst, andere kamer zolder is radiator aanwezig. - aanleg rookkanaal voor openbaar. Nog niks aanwezig Alles wat op de tekeningen oranje is zijn verbouwingen.

Kamer splitsen door stalen kozijn met taatsdeuren en zijpanelen

De nieuwbouwwoning van mijn zoon is onlangs opgeleverd en hij is die aan het afwerken. Hij heeft mij gevraagd om een offerte voor hem aan te vragen. Het is zijn wens om de woonkamer in 2 delen te splitsen door het plaatsen van een stalen kozijn met daarin zijpanelen en daartussen een dubbele taatsdeur. De maat van het kozijn is 247 cm breed en 267 cm hoog. De zijpanelen kunnen ongeveer 37,5 cm worden en de deuren ongeveer 85 cm. In de zijpanelen en deuren graag een verdeling in 4 vlakken met helder glas. Hij wil een slanke profilering.

Lichtkoepel plaatsen in een betonnen plat dak

Wij hebben onlangs een uitbouw laten realiseren in onze slaapkamer, tevens enige slaapkamer. We willen binnenkort de slaapkamer splitsen in 2 slaapkamers. De kamer aan de 'binnenkant' heeft geen daglicht/ventilatie en hier willen we een lichtkoepel laten plaatsen die elektrisch open kan voor ventilatie en licht. Het is begane grond/bungalow en het dak is van beton.

Onderhoudswerk in een appartement en trappenhuis

Ik woon in een appartement op de 2e verdieping waar ik een aantal onderhoudsklussen wil laten verzorgen. Het gaat om het schilderen van de muren in het gehele trappenhuis tot aan de 5e verdieping. Verder wil ik een kamer laten splitsen in 2 kamers. Ik wil de muren en het plafond laten schilderen. Verder moet er een deur worden gemaakt in de keuken. Het balkon moet worden gesplitst. Verder is er een kleine ruit in een raam in de hal, boven de toegangsdeur naar mijn appartement, die vervangen moet worden. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te bespreken en op te meten en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte. Ik wil het werk graag op korte termijn met u inplannen. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Kamer op zolder splitsen en vliering plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht. Momenteel is er op zolder een grote kamer die we graag door middel van een wandje willen splitsen. De zolder is er hoog vandaar dat we graag ook een vliering willen maken ofwel over de gehele oppervlakte van de 'grote' kamer (ongeveer 4,4 x 5,7 meter) ofwel alleen boven de badkamer. Op zolder is een badkamer met verlaagd plafond (nog 2,5 x 2,10 meter) de wanden hiervan zijn niet dragend. Graag zouden we een schatting willen hebben van de kosten.

Groepenkast en bekabeling uitbreiden en vervangen

Situatie : appartement uit 2000, de meterkast bevindt zich buiten appartement in een kast in de gang bij liftschacht voor de watermeter, elektra, coax en modem. Nodig: 1: groep bijplaatsen ten behoeve van de keuken. De keuken zit nu op 1 groep, 2x Senseo aanzetten en aardlek schakelaar slaat uit. 2: Graag directe coax vanuit meterkast naar 1e slaapkamer, splitsen naar 2e slaapkamer. Huidige aansluiting naar huiskamer blijft gehandhaafd. Aansluitpunt Ziggo in meterkast, modem in meterkast loopt een coax kabel naar huiskamer voor TV, ongeveer 11 meter. Vandaar heeft vorige eigenaar coax, flutdraadje, weer terug onder vloer naar slaapkamers geleid met in de laatste kamer, tegen gang een lift, slechte ontvangst op coax. Internet kabel heeft vorige eigenaar zelf getrokken vanuit meterkast naar scheiding tussen 2 slaapkamers, en vandaar wat geknoopt om weer in de huiskamer te komen. 3: Goede internet verbinding via Cat 5/6 kabel vanuit de meterkast naar de 2 slaapkamers. Voor de woonkamer, voor TV en Humax, gebruik ik nu vanuit de meterkast de DEVOLO 1200, werkt redelijk maar kan beter. Misschien andere plaats voor modem, woonkamer, maar dan moet de internet verbinding weer anders lopen.

Partners

Partners van Casius