Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor muur uitzagen en latei plaatsen:

Muur uitzagen en latei plaatsen

Ik wil een muur uitzagen en een latei laten plaatsen over een lengte van 4,5 meter. Er moet een draagbalk geplaatst worden. Er zitten geen leidingen in de muur.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur uitzagen en latei plaatsen uit heel Nederland:

Deur in draagmuur maken

In een stenen dragende muur wil ik een deuropening maken. Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van de doorgang. Het gaat om het uitzagen van de opening in een dragende muur en het plaatsen van de benodigde ondersteuning voor de opening. Boven een gipsplatenplafond liggen houten balken die het dak ondersteunen. De hoogte van het plafond is 246 cm. Aan beide kanten zorg ik dat er geen vloer meer ligt en dat er voldoende ruimte is om te werken. Er zijn 2 opties die we overwegen: Een opening van 90/100 cm of een opening van 200 cm beide willen we later laten afstuken. Zijn beide mogelijk en wat zijn hiervoor de prijzen en termijn dat het gemaakt kan worden?

Zagen van verschillende muren

Het betreft een oude woning.Wij willen graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het volgende: 2 buitenmuren uitzagen voor het plaatsen van nieuwe buitendeuren 100 cm x 210 cm. 2 binnenmuren metselen voor het plaatsen van binnendeuren. En een muur tussen de keuken en woonkamer doorbreken met een afmeting van 350 cm x 230 cm.

Muur uitzagen en latei plaatsen

Ik wil een draagmuur doorgebroken hebben van de woonkamer naar de keuken. Dit van ongeveer 215 cm hoog en 200 cm breed. Er is al een doorgang naar de keuken in de vorm van een open kast. Deze doorgang is ongeveer 172 hoog en 135 breed. Het gaat er dus om dat deze doorgang verhoogd en verbreed wordt. Vermoedelijk zal er een balk/latei geplaatst moeten worden ter ondersteuning? Het is een huis uit de jaren 70 waarbij van de boven liggende verdieping de vloer beton gegoten is en de muren van de kamers er boven rusten op deze onderliggende muur. Het gaat hierbij puur om het doorbreken en ondersteunen van de muur. De afwerking doen wij zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf het vuil weg.

Opening maken in muur

Het 'uitzagen' van een opening om de bestaande deur heen, om zo de keuken 'open' te maken. Ongeveer 2,30 x 2,30 meter. Er zit een draagbalk net voorbij de te openen muur. Startdatum is 2e week van augustus. Ook materialen afvoeren na de sloop.

Kozijnen plaatsen

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam Noord. Wij willen graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Uitzagen uit een houten bedrijfsdeur (schatting 5 cm dik) 2 gaten van 40 cm bij 110 cm; - Maken of kant-en-klaar kopen en plaatsen van 2 kozijnen en leveren bijhorende ramen. Vanwege budget gaat voorkeur uit naar valramen; - Uitzagen uit een betonnen muur een gaat van 60 cm bij 80 cm of een andere maat; - Maken en plaatsen van een raamkozijn met bijhorende valraam (afhankelijk van de prijs laten maken of kant-en-klaar kopen bij de bouwmarkt).

Sparing maken in de garagemuur

In de achtermuur van mijn garage ga ik een buitendeur plaatsen naar de tuin toe. Daarvoor moet een sparing worden gemaakt in een enkelsteens muur. Het uitzagen van deze sparing wil ik laten doen, de rest doe ik zelf. Een raam moet ook verwijderd worden. Ernaast zit nog een raam, deze blijft.

Dragende muur uitzagen

Ik wil de woonkamer uitbreiden en de stenen schuur die aan de woning vast zit erbij betrekken. Het is een hoekwoning waar de draagmuur voor 2,5 meter worden uitgezaagd. Het gedeelte wat schuur is moet geïsoleerd worden. Er is al elektra in de schuur. En nog een tweede dragende muur moet doorgebroken worden.

Gat boren in buitenmuur en een pijp plaatsen

Plaatsen van een nieuwe vlakscherm afzuigkap, Siemens LI64MB520, 60 cm breed; deze komt in de plaats van de mechanische afzuigkap zonder motor: - aanbrengen onder een keukenkast. - uitzagen van houten plaat in keukenkastje voor ruimte van de motor. - aanleggen van een slang en/of pijp (afvoer) door en naast het keukenkastje. - boren van een gat (evt. in het keukenkastje) en in de muur naar buiten (beton-spouw-steen); huis 35 jaar oud. - afschermkapje op pijp buiten aanbrengen. Misschien kan ik zelf de nieuwe afzuigkap ophangen. Maar het aanbrengen van de slang/pijp en het gat in de muur, daar moet een vakman bij!

Steunmuur verwijderen

Steunmuur verwijderen: - Aanleveren constructie berekening aan de hand van bestaande bouwtekeningen - Aanbrengen tijdelijke ondersteuning/stempelen - Uitzagen sparing - Verwijderen puin - Leveren en aanbrengen HEB 280 6000 mm - Leveren en aanbrengen 2 maal kolom HEB 140 met voetplaat - Aanmetselen/voegen met krimparme mortel De wand is 4.5 tot 5 meter lang met twee deuren erin. Graag zo veel mogelijk muur verwijderen.

Rookgasafvoer aan laten leggen

Ik wil graag een rookgasafvoer aan laten leggen: - Het boren van een gat in een betonnen binnenblad + buitenblad binnen. - Plaatsen van kachelpijp binnen, ongeveer 150 cm + bocht 90 graden. - Rookafvoer buiten, hoogte van doorvoer door de muur tot ongeveer 70 cm boven het platte dak is 620 cm. - Plaatsen in een bocht van 90 graden, buiten bij de doorvoer door de muur. - Aanbrengen van een rookkanaal naar buiten. Afstand van gat in de muur tot bovenkant dak is ongeveer 660 cm. - Sparing uitzagen in neus van betonnen dakrand.

Partners

Partners van Casius