Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor ytong muren plaatsen in de nieuwbouwwoning:

Ytong muren plaatsen in de nieuwbouwwoning

Wij zijn zoek naar een bedrijf die Ytong muren kan plaatsen voor ons nieuw te bouwen vrijstaande woning. Gaat om circa 150 m2 aan Ytong muur, tekeningen op aanvraag.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ytong muren plaatsen in de nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Tussenwanden van Ytong blokken plaatsen

Wij willen in onze woning een aantal muren laten plaatsen welk uiteindelijk behangklaar moeten zijn. Het gaat om totaal 60m2 aan muur. Ik wil dat de muren worden gemaakt met betonblokken G5/800 van 10 cm dik. Het betreft een tussenwoning.

Wanden van nieuwbouwwoning stuken

Eind maart wordt onze woning opgeleverd en onze muren zijn gebouwd van ytong blokken en vlak afgewerkt. Wij willen de muren graag saus klaar hebben. Dus strakke wanden. Wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Fundering voor recreatiewoning maken

Wij willen in de tuin een vakantiewoning realiseren. Het word een gebouw van 6 x 6 meter. 1 verdieping hoog en de buitenmuren worden gebouwd van Ytong blokken. De muren worden ongeveer 280 cm en het puntje van het dak ongeveer 350 cm. Hiervoor hebben we een fundering nodig. We zoeken dus iemand die een goede fundering kan leggen voor ons en vragen ons af wat dit kost. De woning hebben we nu nog niet in ons bezit dus kan geen foto's o.i.d. geven.

Ytong blokken pleisteren

Alle muren, Ytong blokken, behang is er af. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning verbouwen

Ruimte 1 - 2 doorgangen voor deuren in bestaande muur (steen) creëren, zetten deurposten en monteren deuren (standaard deurmaat, deuren reeds aangeschaft) - Nieuw afscheidingsmuurtje plaatsen (3. 0 meter bij 2. 4 meter) van ytong of gips waardoor van 1 kamer 2 kamers ontstaan. Deze muur heeft er vroeger ook gezeten maar is destijds verwijderd. Muur stuken (groen gemarkeerd op de foto) - Circa 28 m2 vloer tegelen; indien mogelijk over bestaande terrazzovloer heen, anders terrazzovloer verwijderen, egaliseren en nieuwe tegels leggen (60 x 60 cm, reeds aangeschaft) Ruimte 2 - Slopen bestaand toilet, inclusief 2 (niet-dragende) muren en de ontstane ruimte bij de naastgelegen kamer trekken; nieuw muurtje ter afscheiding (2. 5 meter bij 3. 5 meter) van ytong of gips plaatsen en stuken. In rood gemarkeerd op de foto - Oude keuken en douche (naast elkaar) slopen; vloeren, wanden egaliseren (circa 10 m2 muur en 10 m2 vloer) - Houten trapje verwijderen (in rood gemarkeerd op de foto) Ruimte 3 - Plafond van 25 m2: oude plafond verwijderen, nieuw regelwerk en gipsplaten aanbrengen, afwerken, 5 spots inbouwen

Werkzaamheden aan muren op een zolderverdieping

Wij hebben een pand in eigendom waar wij momenteel de begane grond en 1e verdieping verhuren. Wij zijn nu de 2e verdieping aan het verbouwen, zodat we die ook kunnen gaan verhuren. Er is daar inmiddels over de gehele breedte een dakkapel geplaatst. Nu willen we een bestaande tussenmuur aan de zijkant van die dakkapel laten opmetselen, omdat daar een ruimte is ontstaan. In diezelfde muur moet een bestaand kozijn met deur worden verplaatst en de oude opening worden dichtgemetseld. Verder willen we rondom het trapgat een muur laten bouwen van Ytong blokken. De bedoeling is om daar een ruimte te maken voor een badkamer. Er zijn daar betonnen vloeren. We willen graag binnen 2 weken een afspraak inplannen met een vakman om op locatie een juist beeld van de werkzaamheden te krijgen. We willen de klus laten starten in de 1e of 2e week van september. We ontvangen graag uw offerte.

Muren eengezinswoning glad stucen en daarna afwerken met latex

- Nieuwbouwwoning (eengezinswoning) in Rotterdam - Oplevering juni, opdracht voor juli - Muren worden "behangklaar" opgeleverd --> betonnen muren en binnenwanden van ytong blokken - Alle muren glad stucen pleisterwerk en afwerken met latex (90% wit, 10% kleur). Totaal 260 m2 - Zolder heeft groene houten platen, deze alleen latex behandelen (50 m2). Graag een totaalprijs of een m2 prijs voor stuc en latex.

Ytong Multipor buitenisolatie afwerken met spuitlaag of pleisterlaag

Op de buitenmuren van onze woning is Ytong Multipor buitenisolatie aangebracht. Wij hebben zelf de voorgevel van 30 m2 voorzien van glasvlies, maar we willen dit opnieuw laten doen, omdat het er niet zo goed op zit. Op de overige muren van 40 m2 is het glasvlies al aanwezig. Vervolgens willen we de muren glad laten pleisteren of afspuiten. We willen hierover nog even nader overleg. Het straatwerk en een cementbeton plint aan de onderzijde van de muren moet goed worden afgedekt. We willen het werk in het voorjaar laten uitvoeren.

Muren glad stukadoren

Verschillende ondergronden zoals ytong blokken/ gipsplaten 60 cm / granol / spachspuitwerk. Wanden Vierkante meter: 290 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren injecteren tegen optrekkend grondwater

Wij hebben een 2 onder 1 kap uit 1910 met aanbouw uit 2007. Het oude deel van het huis heeft drie buitenmuren (7, 1,60 en 5 meter) en 1 binnenmuur (7 meter). Wat betreft de buitenmuren: deze hebben last van optrekkend vocht (alleen in de buitenmuur; de later hier tegenaan gebouwde ytong blokken-binnenmuur na de spouw is kurkdroog). Wat betreft de binnenmuur: ook deze heeft last van optrekkend vocht. Mogelijk hoeft deze slechts voor 4 meter te worden gedaan. De buren zeggen overigens geen last te hebben van vocht in deze binnenmuur. Graag ontvangen we een offerte voor het injecteren van deze muren.