Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kruipluik verplaatsen:

Kruipluik verplaatsen

Wij krijgen 21 augustus vloerverwarming en willen daarom ons kruipluik verwijderen uit de woonkamer en een nieuw luik maken in onze trapkast. Het huidige gat dient dichtgemaakt en geïsoleerd te worden. In de trapkast is ruimte voor een kruipluik van ongeveer 60 bij 80 cm. De woning is goed bereikbaar.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipluik verplaatsen uit heel Nederland:

Kruipluik verplaatsen

We hebben midden in de woonkamer een kruipluik welke we graag dicht willen laten maken. Er moet een nieuwe kruipluik gemaakt worden aan de zijkant. Er ligt een betonvloer, de plavuizen en dekvloer zijn reeds verwijderd.

Woonhuis volledig verbouwen

Zolder splitsen d.m.v. een dakkapel aan de voorkant, hiervoor is nog geen vergunning. Douche verplaatsen naar slaapkamer, waar vroeger de badkamer zat (vorige bewoners hebben daar een slaapkamer van gemaakt) leidingen zitten er mogelijk nog. Slaapkamers opknappen: stucen, schilderen en behangen. Hal en gang opknappen: stucen en behangen. Houten vloer met vloerverwarming eruit in de woonkamer, nieuwe CV (er is boven wel een cv). Aanleggen nieuwe keuken, er moet een deur dichtgemaakt worden in de hal, nieuwe doorgang naar de keuken en achter bij de keuken moet een doorgang naar buiten worden gemaakt, waardoor het kruipluik ook verplaatst zal moeten worden. Betreft een tussenwoning met 2 verdiepingen.

Meterkast verplaatsen

De meterkast staat op dit moment een halve meter van de buitenmuur. Hij moet een kwartslag gedraaid worden en een halve meter opschuiven. Het kruipluik zit voor de meterkast.

Slaan van een aardpen

Ik zelf ben bezig met de groepenkast te verplaatsen ik heb alleen een aardpen nodig. Deze moet door de vakman worden ingeslagen. Dit moet bij de meterkast in het kruipluik gedaan worden. Eventueel kan het ook voor de deur.

Kruipluik verplaatsen

Nieuw kruipluik maken en oud luik dichten. Onze woning heeft 2 kruipluiken. Eén in de hal en één pontificaal in de woonkamer. Deze tweede willen wij verplaatsen naar onder de trap in een nog te maken trapkast. Daarna pas willen wij vloerverwarming aanbrengen dus dat zal geen probleem zijn. We willen de vloerverwarming door laten lopen over het dan dichtgemaakte kruipluik. Graag een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen betegeld kan worden.

Kruipluik verplaatsen

Goeie dag, mijn vriendin en ik hebben net een nieuw huis gekocht waar het kruipluik in de trapkast zit, gezien het feit dat we de trapkast weg willen halen zitten we straks met een kruipluik midden in de woonkamer, niet iets wat we willen natuurlijk, dus deze willen we verplaatsen naar de gang bij de voordeur. Het gaat om een betonen vloer op piepschuim, een broodjes vloer heet dat geloof ik, en zit er bij die prijs ook het bepalen van de plek van het zagen, zodat er niet door balken heen gezaagd word etc. Ook willen we eventueel gelijk een gat laten boren voor de afzuigkap, die moet door een buitenmuur van een hoekhuis, dus beton en metselwerk. Of gaat dit ook om een vanaf prijs. Ik hoor graag van u met een passende prijsopgave. In november krijgen we de sleutel van de woning. In februari betrekken we de woning.

Afvoer van de toilet verplaatsen

Wij willen graag een hangend toilet hebben. Hiervoor moet er een nieuw gat geboord worden en de afvoer aangepast worden. Betreft het toilet op de begane grond. Kruipluik zit naast het toilet.

Kruipluik verplaatsen

Ons kruipluik zit nu middenin de keuken. Wij willen deze graag verplaatsen naar de hal.

Meterkast iets opzij verplaatsen

Het opzij verplaatsen van een standaard meterkast uit 2001 over een afstand van ongeveer 75 cm. De ruimte onder de vloer is via een kruipluik bereikbaar en de verplaatsing is richting voorgevel, waardoor de aanvoerleidingen niet te kort zouden worden. Verder, boven in de meterkast de te verslepen elektra leidingen horizontaal in het plafond wegwerken. Er is nog geen toestemming van een netbeheerder.

Nieuw kruipluik maken voor de kruipruimte

Ik ben op zoek naar een collega vakman die een kruipluik kan verplaatsen van een woonkamer naar de hal. Het kruipluik in de woning bevindt zich in de trapkast in de woonkamer. Deze kast dient te worden verwijderd waardoor het kruipluik in woonkamer zou komen te liggen. Er is vloerverwarming aanwezig, maar niet in de trapkast, ook niet in de gang dus dit zou geen obstakel kunnen vormen. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen betegeld kan worden.