Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor appartement uitbouwen:

Appartement uitbouwen

Wij willen ons appartement op een van onze dakterassen uitbouwen. In principe willen we de voorgevel een meter of 3 naar voren trekken zodat we dezelfde mooie raampartij houden. Het terras is ca 6,27m breed. In totaal willen we dus 3x6,27 aanbouwen. Aan beide kanten zijn steunmuren. Links ter hoogte van het dak omdat daar het appartement van de buren ligt en rechts (waar je over het balkon kan kijken) ca 1,20 hoog. Graag ontvangen wij een prijsindicatie. Mvg,
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement uitbouwen uit heel Nederland:

Appartement uitbouw en renovatie

Ik wil mijn huis aan de achterkant 2,5 meter uitbouwen en binnen renoveren. Het gaat met name om de wc van 1 bij 2 meter, muren van 50 m2, radiatoren, vloer van 30-40 m2, en 7 deuren. Het moet een uitbouw van metselwerk komen met plat dak en een lichtkoepel. Het afwerken moet door de vakman worden gedaan.

Uitbouw aan het appartement realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van ons appartement realiseren. De kamer heeft momenteel een pui met openslaande deuren van 2,41 meter breed, met zowel links als rechts van de ramen nog een stuk buitenmuur. We willen zo’n 2 meter uitbouwen. De breedte hangt af van de mogelijkheid tot het verwijderen van 1 van de muren naast de pui. De pui wil ik niet opnieuw gebruiken. Ik wil een gemetselde uitbouw met plat dak. Ik wil alles volledig afgewerkt hebben. Ik wil een kozijn aan de ene kant en een openslaande deur aan de andere kant.

Woonkamer van monumentaal pand uitbouwen

Ik heb net een appartement gekocht in Amsterdam met een tuintje en graag wil ik een deel van de tuin gebruiken voor uitbouw van de woonkamer. Ongeveer 3 m2 kom erbij. Het is een monumentaal pand, maar vorige maand heeft een andere bewoner van het vlok tijdens de VvE vergadering goedkeuring gekregen voor uitbouw. Ook heeft hij al een vergunning. Ik ben zeer benieuwd wat de kosten ongeveer zullen zijn, zodat ik gericht met de bank de financiën kan bespreken. Ik wil graag openslaande deuren met vermoedelijk houten kozijnen.

Keuken uitbouwen en isoleren van spouw en vloer

De werkzaamheden zijn als volgt: Opdracht 1: Mijn keuken uitbouwen met 2 m2. Vanuit de keuken kom je op het balkon. Het balkon is verdeeld over de gehele breedte van het appartement. Situatie vanuit de keuken gezien naar het balkon toe: rechts spouw muur ander appartement, 2 meter, rechtdoor, dus 2 meter verder het balkon op, betonnen reling van balkon, 1,20 meter hoog, en links het balkon met nog 1 meter stuk muur. Hier zou ik graag de keuken willen uitbreiden inclusief kunststof kozijnen. Opdracht 2: Isoleren spouwmuren en vloer: Ik zou graag ook direct de spouwmuren willen laten isoleren alsmede de vloer.

Bestaand balkon vergroten

Ik heb een appartement op de eerste etage. Ik heb een klein bestaand balkon. Er is een stalen constructie tegen ons pand aangezet, waarin dit balkon, en de balkonnen van mijn bovenburen bevestigd zijn. Mijn onderburen gaan uitbouwen. Op de uitbouw wil ik mijn balkon uitbreiden. Het gaat niet om een volledig dakterras. Naast het bestaande balkon wil ik met 2905 mm langs de gevel. En 1900 mm in de diepte uitbreiden. Er zal een draagconstructie op het dak moeten worden geplaatst. Het dak wordt zo geconstrueerd dat deze het kan dragen. Hekwerk graag in zelfde stijl. Huidige balkonvloer is betonplex en nieuwe stuk zal ongeveer hetzelfde materiaal moeten zijn. Er is al een vergunning voor het balkon verkregen. Uitbouw zal rond medio januari klaar zijn, dus start rond die datum of 1 februari.

Balkon uitbouwen

Mijn bestaande balkon is 1 meter diep maar nu mijn onderburen bezig zijn met het realiseren van een uitbouw (naar ik begrijp een houten-glazen constructie), zou ik mijn balkon over een breedte van ongeveer 3,50 meter ongeveer 1,5 meter dieper willen maken. Graag ontvang ik een offerte voor een zwevende uitbouw. De zijkanten van de uitbreiding zal precies bij de stalen dragende balken die uit mijn appartement komen, uit moeten komen. Indien nodig kan de constructie hier mogelijk door worden verstevigd.

Uitbouw over twee verdiepingen realiseren

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een aanbouw van twee verdiepingen. We hebben een appartement aangekocht dat eind juni geleverd zal worden. We willen de aanbouw meenemen in onze financieringsaanvraag dus er zal spoedig een taxatie plaatsvinden voor en na verbouwing en hiervoor is een tekening benodigd na verbouwing. Bovendien willen we zo spoedig mogelijk de omgevingsvergunning aanvragen. Het gaat om een aanbouw van 2 verdiepingen. De buren hebben dit al gedaan. We willen graag 3-4 meter uitbouwen en pand is circa 5 meter breed. Benedenverdieping extra slaapkamers/berging, bovenverdieping een verlengde woonkamer waarin een keuken/kookeiland moet komen. Achter de aanbouw willen we aan de woonkamer (1e verdieping dus) een balkon/terras. Verder willen we het zo licht mogelijk houden. We ontvangen graag een kostenraming en vernemen graag of het mogelijk is om een en ander op korte termijn te doen.

Achterkant van een appartement uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van het appartement op de eerste verdieping. De uitbouw zal 8 bij 5 moeten worden en zal op het platte dak van het bedrijf worden geplaatst. De elektra en de CV dient te worden doorgetrokken voor de nieuwe woonkamer en mag verder casco opgeleverd worden. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Appartement uitbouwen en herindelen

Ik wil een uitbouw realiseren aan mijn appartement in Amsterdam van circa 6 x 3 meter. Ik wil in de uitbouw een vouwdeur van glas in staal over bijna de gehele breedte en tevens een schuin glazen dak of lichtstraat. Verder moet de indeling van het appartement worden aangepast, elektra/gas opnieuw gedaan en een nieuwe CV met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming. Ik heb een sfeerimpressie van wat ik in gedacht heb.

Casco benedenwoning verbouwen en uitbouwen

Wij hebben een benedenwoning gekocht van 95 m². De woning is inmiddels volledig gestript en eigenlijk staan alleen de vier buitenmuren nog. We willen de woning weer helemaal gaan indelen en opbouwen. Er moeten nieuwe wanden worden geplaatst, er moet een nieuwe vloer in, elektra en overige aansluitingen, een keuken en een badkamer. Daarnaast willen wij de woning aan de achterkant uitbouwen met 10 x 4 meter. Daar komen een slaapkamer en een deel van de keuken in. Op dit moment is een architect de tekeningen voor het appartement en de uitbouw aan het maken. De huidige achtergevel blijft bestaan. Er hoeft dus geen staalconstructie in. Wij willen de klus graag zo snel mogelijk laten starten en nodigen bedrijven uit voor een bezoek.

Partners

Partners van Casius