Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor funderingsbalk aanleggen voor schanskorven:

Funderingsbalk aanleggen voor schanskorven

Aanleggen van fundringsbalk van 40 cm x 40 cm x 454
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor funderingsbalk aanleggen voor schanskorven uit heel Nederland:

Aanleggen fundering plus heipalen

Ik wil een fundering laten maken van beton. Er moet worden uitgezet, uitgegraven, vervolgens moet er ophoogzand aangebracht worden, funderingsstroken gebruiken om alles aan te vullen, rijplaten plaatsen, heien, snellen en opruimen van 26 stukken heipalen van 6,5 meter lang bij 220 x 220 mm. Ook moet er dan een funderingsbalk gestort worden van 450 bij 350 mm. Deze moet gewapend zijn. Vervolgens moet er op de begane grond een druklaag worden geplaatst. Daarna moet de zijkant van de vloer na geïsoleerd worden. Met XPS van 100 bij 230 mm.

Buitenkraan laten plaatsen

Aanleggen van een buitenkraan aan de achterzijde van de woning. Leiding moet worden afgetapt van de wateraansluiting in de kruipruimte. De werkruimte is 55 cm. hoog. Vraag: Moet de leiding worden uitgegraven en worden doorgevoerd onder de funderingsbalk? Of wordt deze er doorheen geboord? Of kan deze via de spouw worden geleid? Graag prijs opgave met opties: 1. Montage van een leiding met kraan op de buitenmuur. 2. Montage van een kraan met een ingehakte kom en onzichtbare leiding, indien mogelijk.