Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor divers onderhoud in de nieuwbouwwoning:

Divers onderhoud in de nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een allround klusman voor enige afwerking van onze nieuwbouw woning in Almere Buiten. Het betreft: - Verwijderen binnendeur en verbreden van de doorgang, - Omdraaien lichtschakelpunt (andere kant van de muur), - Aanbrengen stopcontact in de meterkast, - Eventueel nader te bepalen timmerwerk (kastenwand).
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor divers onderhoud in de nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Terras bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Voor ons nog te bouwen woning, oplevering indicatie eind 2018, zijn we aan het kijken naar kosten voor het leggen van een vlonder in de tuin. De tuin is ca 5 meter breed en we willen de vlonder ongeveer 2.40 meter diep hebben omdat onze woning tussen 2 uitbouwen zit van 2.40 meter aan weerszijde. Omdat ik een begroting aan het maken ben zou ik graag een grove indicatie ontvangen. De tuin wordt opgeleverd met zand ca 20 cm beneden de 'hoogte' van de woning dus er zal voldoende zand gestort moeten worden, eventuele palen in de grond en daarop de vlonder. Graag een vlonder opnemen met een rustieke uitstraling die lang mee gaat en waar (de eerste paar jaar) geen onderhoud voor nodig is. Eventueel willen we ook een overkapping kunnen laten steunen op de vlonder + uitbouw wanden van steen.

Betonnen gietvloer aanbrengen

Het betreft een nieuwbouwwoning. Een vloer van 145 m2 Woonkamer 3 slaapkamers Zolder In de woonkamer ligt vloerverwarming Een gietvloer die kras en slijtvast is Gemakkelijk onderhoud Weinig vuil zichtbaar

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning

Onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning zal in de 2e helft van 2018 worden opgeleverd. We willen daar de open zolder van 6000 x 8866 mm laten indelen en aftimmeren op de volgende wijze: - RUIMTE 1: Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer maken met nette afwerking en afgetimmerde schuine wanden - RUIMTE 2: In het midden een kleine badkamer met douchewand maken, zonder leiding- of tegelwerk. - RUIMTE 3: Aan de achterzijde van de woning aan de linkerzijde een opslaghok maken, goed afgewerkt, zodat er in de toekomst gemakkelijk een slaapkamer van te maken is. - RUIMTE 4: Een open ruimte welke je ziet wanneer je via de trap op deze verdieping aankomt. Hier hoeft geen aparte kamer van gemaakt te worden. Wel is dit tevens de technische ruimte. Hier dient de techniek weggewerkt te worden achter een koof of andere constructie, waarbij gemakkelijk toegang kan worden verkregen voor montage en onderhoud van de apparatuur. Tevens dient hier een zeer degelijke en mooie constructie c.q. kast te worden gemaakt waar de wasmachine en droger beiden op circa 60 cm hoogte naast elkaar te kunnen worden geplaatst, met daarnaast een plank / werkblad om schone kleding op te leggen. Onder deze plank dienen een aantal manden te komen voor de vuile was. Zie bijgevoegde foto ter indicatie. - RUIMTE 5: Een beloopbare zoldervloer voor opslag. Toegang door middel van een afsluitbaar luik en een vaste verticale trap vanuit Ruimte 3. In deze ruimte is de afwerking minimaal. Aanleggen van standaard electra (3x 2 wandcontactdozen per kamer) en 1x verlichtingspunt met schakelaar per ruimte wel meenemen in offerte a.u.b. De wanden in de kamers graag behangklaar opleveren. Deuren, loodgieterwerk en tegelwerk NIET in deofferte meenemen en ook de dakkapel en/of het dakraam kan buiten beschouwing blijven.

Schuttingdelen plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning willen we graag 2 schuttingen laten plaatsten. Een van het huis tot de berging van 6.44 meter lang en van het huis tot de pergola van 6.59 meter lang. We willen graag palen waarop lange horizontale planken zijn bevestigt. Zodat je niet om de paar cm een paal ziet. Graag van duurzaam hout, zodat we er niet veel onderhoud aan hebben.

Tuinontwerp en advies bij nieuwbouwwoning

Ontwerp tuin en bestrating en aanleg bij nieuwbouwwoning in Meerstad. Woning wordt opgeleverd. Graag in overleg met de aannemer de aanleg voldoen. Zie voor afmetingen bijgevoegde bestanden. Graag alleen reageren met een inschatting van een totaalprijs en een grof voorstel. Wij nodigen dan op basis van deze voorstellen graag een aantal mensen uit met wie wij een samenwerking zien zitten. Wensen: - Bestrating van straat naar voordeur, berging en carport: 'vriendelijke' natuurlijk ogende klinkers (geen antraciet / betontegels), eventueel schelpen? - Fietsenberging voor of achter het huis (onderzoeken wat eisen welstand hierin zijn en samen met ons oplossing vinden) - Terras van composiet vlonderplanken in verlengde van veranda woning: aan 'serre' en woonkeuken (deel aan 'serre' wordt overdekt door beweegbare zonwering) - Aan straatkant wordt 'heg' geleverd door gemeente - Aan waterkant verdiept (halfrond? ) terras met bestrating, vaste vuurplaats en eventueel vaste zitplek (en houtopslag? ) - Achtertuin voornamelijk gras - Elementen van cor-ten staal met daarin beplanting voor én achter het huis - Begroeiing in vorm van siergrassen, eventueel vetplanten - Ronde / organische vormen - Boom in voortuin en achtertuin aan het water in hoek naast terras (Chinese treurwilg? ) - Kleur door gebruik van planten als Japanse es/acer en gekleurde siergrassen en andere planten die goed samen gaan met siergrassen - Groene erf afscheiding aan één kant van het perceel - Uitzicht op water niet ontnemen - Plek voor een droogmolen en speelplek met schommel en zandbak (speelplaatstegels? ) - Onderhoudsvriendelijk (niet meer dan 2x per jaar onderhoud) - Oplossing voor een 'hek' richting waterkant ivm klein kind

Badkamermeubel met wasmachine- en droger ontwerpen

Voor een nieuwbouwwoning wil ik een maatwerk wasmeubel. De oplevering zal in 2017 zijn maar uiterlijk 1 april a.s. exacte maatvoering badkamer doorgeven aan aannemer. Een wasmeubel met de wasmachine en de wasdroger erin weggewerkt. Opbouwwasbak met 2 kraangaten en 1 afvoer (bijvoorbeeld EAGO BB 087-8E) van 120 cm. Dan past de afvoer tussen de 2 apparaten. Mogelijk is er ruimte voor een smalle kast ertussen? Totale breedte is circa 150 cm. Overige wensen: - moderne uitstraling; - materiaalkeuze; kwaliteit, lange levensduur, geen intensief onderhoud; - houten werkblad met zijpanelen bijvoorbeeld, geen hoogglans; - Ceasarstone en natuursteen erg mooi maar waarschijnlijk erg duur; - deurtjes met gewone scharnieren; - suggestie van lades op de deurtjes is leuk; - indien mogelijk met plint, maakt het geheel 'lichter', moet het geheel niet nog hoger of breder maken natuurlijk. Kunt u een indicatie geven van de kosten voor het ontwerp en tekening? Wellicht heeft u een dergelijke kast al eerder ontworpen, en kunt u foto's of tekeningen laten zien.

Stuken van badkamers en keukenwand

Betreft 3 badkamers en een keukenwand. Mijn voorkeur gaat uit naar pandomo of beton cirre. Dit in overleg. Het hangt van het onderhoud af op korte en lange termijn. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Graag advies over het materiaal. Zoek een stukadoor die hier ervaring mee heeft. Uitvoering waarschijnlijk in september 2014, betreft een nieuwbouwwoning.

Tuin aanleggen

Nieuwbouwwoning met bijbehorende voortuin van 5 meter breed en 3,5-4 meter diep en achtertuin 11-14 meter diep en 5 meter breed en met kleigrond. Tuin is omgeploegd en vermengd met potgrond. Voor willen we graag centraal een boompje (of twee) met daarom heen deels tegels en deels beplanting. Achtertuin (op het noordoosten) terras (tuintegels of composiethoutenterras), kindvriendelijke tuin (we hebben een zoon van twee die erg graag buiten speelt en eentje op komst) met niet al te veel onderhoud. En omdat onze zoon graag de wereld ontdekt een schutting (beton onder en palen van beton en hout).

onderhoud bestaande tuin en overleg ...

onderhoud bestaande tuin en overleg nieuw aan te leggen tuin bij nieuwbouwwoning die begin volgend jaar wordt opgeleverd