Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw met klassieke uitstraling aanbouwen:

Uitbouw met klassieke uitstraling aanbouwen

Wij willen een uitbouw plaatsen van ongeveer 5 bij 3 meter met een klassieke uitstraling. Het gaat om een gemetselde uitbouw. De uitbouw hoeft niet volledig uitgevoerd te worden. Ik hoef alleen waterleiding werk gedaan hebben. De uitbouw moet een plat dak krijgen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw met klassieke uitstraling aanbouwen uit heel Nederland:

Uitbouw achter de woning aanbrengen

Wij willen een woning kopen waar wij een klassieke uitbouw aan willen laten plaatsen, de aankoop zal waarschijnlijk tussen nu en 8 weken zijn. Mijn vraag is: hoelang is de levertijd na goedkeuring offerte en inmeten? Het gaat om een aanbouw(ruw geschat) 3 x 4 meter m2 waar een deur in zit dus geen openslaande deuren, het is de bedoeling dat de keuken onder het raam word geplaatst.

Uitbouw met keuken realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 4 x 3 meter (b x d). Het wordt een klassieke aanbouw met openslaande deuren (staal), en aansluitingen voor het plaatsen van een keuken. De uitbouw zal gemetseld moeten worden en het dak moet van een zodanige constructie zijn, dat er later een dakterras op gemaakt kan worden. De oude keuken (die recht boven de uitbouw zit) moet geplaatst worden.

Een uitbouw plaatsen

Ik wil een casco uitbouw van 4.5 x 3 meter laten plaatsen. In een wat klassieke stijl. Het wordt geplaatst aan de bestaande uitbouw. De fundering en de betonvloer leg ik zelf. Het sloopwerk van de bestaande muur doe ik ook zelf. Uw werkzaamheden zijn: het opmetselen/muren plaatsen, kunststof kozijnen (volledige zijkant) en kunststof openslaande deuren (volledige achterkant) plaatsen, het verlengen van het platte dak met bedekking op het nieuwe deel. De afwerking binnen doe ik zelf.

Aanbouw jaren 30 woning

Verbouwing klassieke jaren 30 woning. Aanbouw achterzijde 3,5 meter diep, 9 meter breed. Alternatief: aanbouw achterzijde 3,5 meter diep x 4,5 meter breed en aansluitend op deze aanbouw aan zijkant 2,5 meter x 5,5 meter. Uitbouw voorzien van plat dak. Stucwerk en afwerkvloeren, elektravoorzieningen, CV. Eventueel afwerkvloeren op bestaande houten ondervloer gehele benedenverdieping i.v.m. te plaatsen tegelvloer. Ik weet niet of een vergunning nodig is.

Betreft geen klassieke serre maar een ...

Betreft geen klassieke serre maar een kleine aanbouw aan zijkant van woning. Doel: meer licht in woonkamer en verplaatsen van achteringang. Globale idee is om een driehoekige uitbouw van glas te realiseren, maten ongeveer: 1.4x1x1 m. In de bestaande buitenmuur moet doorgang gemaakt worden. Nog onduidelijk hoe fundering eruit moet zien. Bestaande achterdeur vervangen door gewoon venster.