Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor extra woonlaag realiseren:

Extra woonlaag realiseren

Wij willen graag een extra woonlaag realiseren. Het betreft een plat dak van ongeveer 9 meter lang en de breedte is moeilijk te omschrijven omdat het van smal naar breed loopt waarvan de breedste punt 5,3 meter is. Er dient een vaste trap naar boven geplaatst te worden en de ruimte wordt ingedeeld in 2 kamers. Hier dient de elektra en de verwarming te worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra woonlaag realiseren uit heel Nederland:

Woning ontwerpen en bouwen

Wij hebben een optie op de kavel van 170.000 euro en we willen in totaal niet meer dan 500.000 euro uitgeven voor het bouwen van een woning. Daar wij nog in een oriënterende fase zitten willen wij graag een afspraak maken met een vakman om te kijken of onze wensen te realiseren zijn. We willen een werkkamer op de begane grond, een afgesloten, mag met schuifdeuren naar woonkamer, tuingerichte woonkeuken, tuingerichte woonkamer van minimaal 40 m2, 4 slaapkamers van elk 20 m2, 2 badkamers, een logeerkamer en een extra kamer voor de kids van ongeveer 30 m2, warmtepomp, regenwaterrecuperatie, zonnepanelen, vloerverwarming in het hele huis. Het huis moet 1 woonlaag met kap hebben volgens de instructies van de welstandcommissie. Is dat mogelijk met ons budget?

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Extra woonlaag opbouwen

Ik woon op de derde en bovenste etage en wil graag een extra woonlaag bouwen. Hiervoor heb ik nog alles nodig, vergunning en een aannemer. In mijn straat wordt al hetzelfde uitgevoerd bij een ander (een zelfde) huis. Het gaat om 85 m2. Het huidige dak is met een helling van zo'n 10 graden een klein beetje schuin, dus die zal aanpassing vereisen. Het dak is van dwarsbalken met platen gemaakt met daarop bitumen. Het is niet beloopbaar maar niet heel stevig. De nieuwe woonlaag zal gebruikt worden voor 2 slaapkamers. Optioneel wil ik op de extra woonlaag een dakterras willen realiseren. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de opbouw gerealiseerd zou kunnen worden.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag prijzen ontvangen voor het realiseren van een dakopbouw volgens onze tekening en berekeningen. De woning is 6 x 11,75 meter. Op de nieuwe woonlaag een plat dak maken. De tekeningen en berekeningen zijn beschikbaar.

Woning volledig verbouwen

Wij hebben een herenhuis met 3 verdiepingen, elk ca 60 m², en een zolder uit 1880. Daarin dient een nieuwe trap gemaakt te worden richting 3e woonlaag. 1e woonlaag dient een wc afgebroken en opnieuw geplaatst te worden, tegelvloer met vloerverwarming gelegd te worden, convectorput verwijderd, 2 nieuwe wand radiatoren, 1 wand (ca 8 meter) geïmpregneerd tegen optrekkend vocht. Op de tweede woonlaag moet een keuken verplaatst worden, op de plek van de keuken moet een nieuwe badkamer komen (WC, inloopdouche, wastafel, vloerverwarming, tegelwerk). WC-tje moet worden verwijderd en de nodige afwerking t.b.v. nieuw gemaakte trap. Binnen schilderen houtwerk, wanden en plafonds (lekkagevlekken). Afwerken open haard met zwart natuursteen (paar missende vlakke delen). Buitenschilderwerk achter, (7 schuiframen en een schuifpui, breed 5 meter, boeidelen puntdak), waar nodig afbranden en houtrot vervangen (2-3 plekken), haarscheuren dichten in stucwerk en opnieuw sauzen. Schilderwerk vóór: inspectie en bijwerken (8 schuiframen en een deur met bovenlicht). Optioneel: een aanbouw (2,50 x 6,00m) realiseren op de begane grond met schuifpui of openslaande deuren naar de tuin.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik wil op mijn tussenwoning graag een extra woonlaag laten aanbrengen. De vloeroppervlakte op de begane grond is 100 m2. Graag laat ik de opbouw voorzien van 2 kamers en een badkamer en een daklicht. Ook wil ik op de begane grond en eerste verdieping een verlaagd plafond met led verlichting aanbrengen. De exacte afmetingen dienen ingemeten te worden. Alle binnendeuren dienen vervangen te worden, dit zijn nu gesloten deuren en ik wil graag deuren met glaswerk. Graag laat ik ook de elektra nakijken, deze is oud en aan vervanging toe. Indien mogelijk laat ik ook graag de wandcontactdozen verlagen tot een hoogte van ongeveer 30 cm. Een extra airco unit dient toegevoegd te worden aan het huidige systeem zodat alle verdiepingen voorzien zijn. Verdere wensen bespreek ik graag om tafel. Ik ben Engels sprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Extra woonlaag opbouwen

We hebben een plat dak en willen graag een dakopbouw (dat wordt dan de 3de verdieping). Onze woning is ongeveer 7 x 6,6 meter dus ik neem aan dat de opbouw iets kleiner zal zijn dan dat. In deze extra ruimte willen we graag een slaapkamer en badkamer realiseren (hoeft niet compleet gescheiden te zijn) en een ruimte om kleding in op te bergen (afgescheiden met bijvoorbeeld een wand). We hebben nu een lichtkoepel op de bovenste verdieping. Die zou dan weggehaald moeten worden en kan eventueel gebruikt kunnen worden in de dakopbouw. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de opbouw gerealiseerd zou kunnen worden.

Dakopbouw realiseren op een plat dak

Ik wil graag een dakopbouw realiseren op plat dak van een bestaande woning in Amsterdam. De bedoeling is om een extra woonlaag te bouwen met 2 slaapkamers en en badkamer.

Gipsplafond en -wanden plaatsen

Het gaat om 2 appartementen, te realiseren in een woning van 3 verdiepingen middels het plaatsen van wanden. Het gaat om het plaatsen van (brand)wanden met goede isolatie. Het is nu een ruimte van 3 verdiepingen. De onderste en bovenste woonlaag worden beide een appartement. In de middelste woonlaag zullen van beide appartementen de slaapkamer(s) komen. -Plaatsen van gipsplafond 118 m2. -Plaatsen van wanden en tussenmuren 445 m2. -Inclusief afwerking (behangklaar).

Extra woonlaag bij drie woningen

Wij zijn met 3 hoekhuizen een blok. Deze hebben een puntdak (stahoogte in het midden, ong. 2meter; dak begint vanaf de vloer. 6 meter muur tot muur in de breedte. Onze wens: een extra woonlaag realiseren (casco oplevering). Gemeentelijke eisen: geen afwijkende daklijnen (individuele dakkapellen zijn hierom geen optie). I.v.m. toekomstige locatie vaste trap dient minstens 1 zijde (tuinkant) met uitbouw een min. stahoogte van 1,8m te worden gerealiseerd. Fundering geschikt voor bakstenen optrek, maar alternatief materiaal (indien duurzaam) overwegen wij ook. Vaste trap realiseren is een extra verzoek, maar alleen indien dit binnen budget valt (betonnen plaatvloer). Ter informatie: bijgevoegd 2 fotos die het blok weergeven