Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor extra woonlaag realiseren:

Extra woonlaag realiseren

Wij willen graag een extra woonlaag realiseren. Het betreft een plat dak van ongeveer 9 meter lang en de breedte is moeilijk te omschrijven omdat het van smal naar breed loopt waarvan de breedste punt 5,3 meter is. Er dient een vaste trap naar boven geplaatst te worden en de ruimte wordt ingedeeld in 2 kamers. Hier dient de elektra en de verwarming te worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra woonlaag realiseren uit heel Nederland:

Nieuwbouw casco realiseren

Ik zoek een aannemer die op een kavel bouwgrond een vrijstaande woning kan realiseren. Het gaat om het maken van een fundering, het realiseren van een woning van ongeveer 70 m2 per woonlaag. De woning dient casco opgeleverd te worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Dakterras aanleggen

Voor de aanleg van een dakterras van 32 vierkante meter zou ik graag een offerte willen aanvragen. De vergunning van de gemeente hebben we gelukkig al rond. Het zou gaan om een dakterras bovenop onze eigen woonlaag, deze moet bereikbaar worden middels een vaste trap vanaf ons huidige balkon. Specificaties: - Het hekwerk en de trap (met bordes) dienen gemaakt te worden van RVS en deze moet overeenkomen qua stijl en kleur met de balustrade van ons bestaande balkon. - We zijn geïnteresseerd in composiet vlonders, maar horen ook graag wat andere mogelijkheden zijn. - We zouden graag verschillende elektriciteitspunten willen laten aanleggen en een wateraansluiting willen realiseren mede ter behoeve van een buitendouche. - Verder zouden we graag een aantal palen willen plaatsen ter behoeve van een schaduwdoek en het ophangen van een hangmat.

Dakopbouw met dakterras realiseren

Wij wonen in Den Haag en zijn geïnteresseerd in een dakopbouw op onze jaren 20 woning. Het is een tussenwoning op de 3e woonlaag. De woning is ongeveer 8,5 meter breed en de bouwtekening zijn aanwezig vanuit het archief in Den Haag. Onze wens is om 3 slaapkamers te realiseren voor onze 3 zonen, een badkamer en een apart toilette. Verder willen wij heel graag van de niet benutte ruimte een dakterras realiseren aan de achterkant van de woning, aangezien wij nauwelijks buitenruimte hebben op dit moment. Tevens zijn wij geïnteresseerd in de optie bouwbegeleiding. Wij willen dat het 60 m2 groot wordt. Ik wil een prefab opbouw die eventueel volledig afgewerkt kan worden.

Uitbouw en extra verdieping bouwen

We willen graag de begane grond uitbouwen teneinde de keuken en woonkamer te vergroten. Tevens wensen wij nog een extra (3e) woonlaag, ten einde 2 extra slaapkamers te realiseren. Op de 2e verdieping zijn namelijk slechts 2 slaapkamers aanwezig. Zou u mij een indicatie willen geven van de mogelijkheden en de kosten? U mag zelf een voorstel doen voor de afmetingen, op basis van de foto en mogelijkheden, zolang de slaapkamers maar een redelijk formaat hebben (niet te klein). Bvd.

Woning ontwerpen en bouwen

Wij hebben een optie op de kavel van 170.000 euro en we willen in totaal niet meer dan 500.000 euro uitgeven voor het bouwen van een woning. Daar wij nog in een oriënterende fase zitten willen wij graag een afspraak maken met een vakman om te kijken of onze wensen te realiseren zijn. We willen een werkkamer op de begane grond, een afgesloten, mag met schuifdeuren naar woonkamer, tuingerichte woonkeuken, tuingerichte woonkamer van minimaal 40 m2, 4 slaapkamers van elk 20 m2, 2 badkamers, een logeerkamer en een extra kamer voor de kids van ongeveer 30 m2, warmtepomp, regenwaterrecuperatie, zonnepanelen, vloerverwarming in het hele huis. Het huis moet 1 woonlaag met kap hebben volgens de instructies van de welstandcommissie. Is dat mogelijk met ons budget?

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Extra woonlaag opbouwen

Ik woon op de derde en bovenste etage en wil graag een extra woonlaag bouwen. Hiervoor heb ik nog alles nodig, vergunning en een aannemer. In mijn straat wordt al hetzelfde uitgevoerd bij een ander (een zelfde) huis. Het gaat om 85 m2. Het huidige dak is met een helling van zo'n 10 graden een klein beetje schuin, dus die zal aanpassing vereisen. Het dak is van dwarsbalken met platen gemaakt met daarop bitumen. Het is niet beloopbaar maar niet heel stevig. De nieuwe woonlaag zal gebruikt worden voor 2 slaapkamers. Optioneel wil ik op de extra woonlaag een dakterras willen realiseren. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de opbouw gerealiseerd zou kunnen worden.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag prijzen ontvangen voor het realiseren van een dakopbouw volgens onze tekening en berekeningen. De woning is 6 x 11,75 meter. Op de nieuwe woonlaag een plat dak maken. De tekeningen en berekeningen zijn beschikbaar.

Woning volledig verbouwen

Wij hebben een herenhuis met 3 verdiepingen, elk ca 60 m², en een zolder uit 1880. Daarin dient een nieuwe trap gemaakt te worden richting 3e woonlaag. 1e woonlaag dient een wc afgebroken en opnieuw geplaatst te worden, tegelvloer met vloerverwarming gelegd te worden, convectorput verwijderd, 2 nieuwe wand radiatoren, 1 wand (ca 8 meter) geïmpregneerd tegen optrekkend vocht. Op de tweede woonlaag moet een keuken verplaatst worden, op de plek van de keuken moet een nieuwe badkamer komen (WC, inloopdouche, wastafel, vloerverwarming, tegelwerk). WC-tje moet worden verwijderd en de nodige afwerking t.b.v. nieuw gemaakte trap. Binnen schilderen houtwerk, wanden en plafonds (lekkagevlekken). Afwerken open haard met zwart natuursteen (paar missende vlakke delen). Buitenschilderwerk achter, (7 schuiframen en een schuifpui, breed 5 meter, boeidelen puntdak), waar nodig afbranden en houtrot vervangen (2-3 plekken), haarscheuren dichten in stucwerk en opnieuw sauzen. Schilderwerk vóór: inspectie en bijwerken (8 schuiframen en een deur met bovenlicht). Optioneel: een aanbouw (2,50 x 6,00m) realiseren op de begane grond met schuifpui of openslaande deuren naar de tuin.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik wil op mijn tussenwoning graag een extra woonlaag laten aanbrengen. De vloeroppervlakte op de begane grond is 100 m2. Graag laat ik de opbouw voorzien van 2 kamers en een badkamer en een daklicht. Ook wil ik op de begane grond en eerste verdieping een verlaagd plafond met led verlichting aanbrengen. De exacte afmetingen dienen ingemeten te worden. Alle binnendeuren dienen vervangen te worden, dit zijn nu gesloten deuren en ik wil graag deuren met glaswerk. Graag laat ik ook de elektra nakijken, deze is oud en aan vervanging toe. Indien mogelijk laat ik ook graag de wandcontactdozen verlagen tot een hoogte van ongeveer 30 cm. Een extra airco unit dient toegevoegd te worden aan het huidige systeem zodat alle verdiepingen voorzien zijn. Verdere wensen bespreek ik graag om tafel. Ik ben Engels sprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.