Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kruipluik zagen en gaten boren in betonvloer buitenberging:

Kruipluik zagen en gaten boren in betonvloer buitenberging

De buitenberging moet worden voorzien van een kruipluik en er moeten 3 gaten door de vloer komen van 1 van 110 millimeter en 2 van 40 millimeter. De vloer is gemaakt van beton.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipluik zagen en gaten boren in betonvloer buitenberging uit heel Nederland:

Toegang tot de kruipruimte maken en deze uitzuigen

Wij hebben momenteel een lekkage aan de riolering in onze kruipruimte. Die kruipruimte is niet toegankelijk. We willen daarom een opening laten zagen in onze betonnen vloer met gietvloer. Daarna moet er een kruipluik gemonteerd worden. Ook willen we onze kruipruimte laten uitzuigen, zodat de riolering bereikbaar wordt. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Kruipgat zagen in betonnen vloer

De sportruimte willen wij gaan ombouwen naar kleedruimtes. Hiervoor dient er een gat in de betonnen vloer gezaagd te worden als kruipluik richting de kruipruimte, zodat de leidingen onder de vloer door getrokken kunnen worden. Het gat mag een standaard afmeting hebben.

Kruipluik laten zagen

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben voor het zagen van een kruipluik in een betonnen vloer van een bestaande woning, 1991. Er is water en elektra aanwezig.

Gat naar kruipruimte zagen en kruipluik monteren

Het zagen van een opening naar de kruipruimte. Het plaatsen van een luik. Afmeting weet ik niet precies, maar er moet iemand doorheen kunnen. Ik heb eventueel bouwtekeningen voor de desbetreffende vakman.

Sparing voor kruipluik zagen

Graag zou ik een kruipluik laten zagen uit een betonnen vloer. Hoe wordt dit afgewerkt, hoe groot wordt dat gat en komt daar een deksel / luik bij? Ook willen wij op een plek in de garage en in de keuken een gat laten boren met een doorsnee van 6 centimeter. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Kruipluik zagen in keukenvloer

Er moet een kruipluik gezaagd worden in de keukenvloer. Het gaat om een betonvloer. De werkplek is goed bereikbaar en het afvoeren van het afval moet eerst worden overlegd.

Kruipluik verplaatsen

Goeie dag, mijn vriendin en ik hebben net een nieuw huis gekocht waar het kruipluik in de trapkast zit, gezien het feit dat we de trapkast weg willen halen zitten we straks met een kruipluik midden in de woonkamer, niet iets wat we willen natuurlijk, dus deze willen we verplaatsen naar de gang bij de voordeur. Het gaat om een betonen vloer op piepschuim, een broodjes vloer heet dat geloof ik, en zit er bij die prijs ook het bepalen van de plek van het zagen, zodat er niet door balken heen gezaagd word etc. Ook willen we eventueel gelijk een gat laten boren voor de afzuigkap, die moet door een buitenmuur van een hoekhuis, dus beton en metselwerk. Of gaat dit ook om een vanaf prijs. Ik hoor graag van u met een passende prijsopgave. In november krijgen we de sleutel van de woning. In februari betrekken we de woning.

Kruipluik zagen

In verband met de verbouwing moet er een nieuw kruipluik komen van 60 cm x 90 cm. Het betreft een gat zagen door de opdekvloer van ongeveer 6 cm dik en erna een betonvloer van ongeveer 15 cm. Als laatst moet het puin afgevoerd worden door de vakman.

Kruipluik zagen

Wij willen graag een offerte voor het zagen van een kruipruimtegat inclusief luik. De vloer is van beton en het gat dient de standaard maat te krijgen.

Kruipluik in de vloer zagen

Het zagen van een kruipluik in de trappenkast in de woonkamer. Het gaat om een standaard maat. De vloer in de trappenkast in van beton.