Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zolder aftimmeren en verbouwen:

Zolder aftimmeren en verbouwen

Er worden in februari 2018 2 dakkapellen geplaatst op onze zolder. Dit moet worden afgetimmerd en daarna moeten er 2 slaapkamers en een voorzolder, wasruimte, gemaakt worden. De zolder is ongeveer 5 meter breed en 6 meter lang. De tussenwanden dienen inclusief deurkozijnen en deuren geplaatst te worden. In de slaapkamers moet de elektra worden doorgetrokken en de verwarming geplaatst. De verder afwerking zullen wij zelf verzorgen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor zolderverbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder aftimmeren en verbouwen uit heel Nederland:

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Rookkanaal aanleggen tbv houtkachel op begane vloer. Huis (3 verdiepingen) dateert uit 2001. Betonnen vloeren. Rookkanaal gaat via 1 slaapkamer (aftimmeren niet nodig) en zolder (achter de schotten langs) het pannendak uit.

Zolder aftimmeren en scheidingswanden plaatsen

Aftimmeren van de zolder: Plaatsen van twee wanden, 2 deuren/kozijnen, aftimmeren twee dakkapellen. Indien mogelijk kleine vliering realiseren.

Zolder aftimmeren

Het aftimmeren van de gehele zolder met hout of gipsplaten.

Zolder isoleren en aftimmeren

Schuin dak van de zolder isoleren (ongeveer 60-65 m2) en aftimmeren/afwerken, waarbij de spanten en gordingen in het zicht blijven. Eventueel ook timmeren van een ruime kast met deuren aan de kopzijde van de zolder, waarin wasmachine en wasdroger kunnen worden geplaatst. De kopse kant is in de breedte 5 meter aan de onderkant. De kast tot een twee meter hoogte maken. De kast graag apart opnemen in de offerte.

Drie Velux dakramen monteren en aftimmeren

Op maandag 13 november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar op de zolder graag 3 kunststof Velux dakramen laten plaatsen van 94 x 140 cm. De binnenzijde moet ook worden afgewerkt. We ontvangen graag uw offerte met daarin een aparte post voor de levering van de ramen.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

We willen een rookkanaal aan laten leggen voor een houtkachel, 150 mm doorsnee. Deze gaat vanaf de woonkamer door het plafond naar de eerste slaapkamer (betonvloer), vanaf daar door de zolder (ook beton). Vanaf de zolder door het dak. De kamers zijn ongeveer 2,40 meter hoog. Er zullen verslepingen/bochten bij moeten waarschijnlijk. We wonen hier pas 4 december. Graag prijs inclusief dubbelwandig aftimmeren met brandveilige platen op slaapkamer en zolder (dit word ook een slaapkamer).

Dakramen leveren en plaatsen

Op onze zolder wil ik graag 2 dakramen laten plaatsen van 78 x 98 cm. Er zitten nog geen dakramen op die plek. Ik wil voor zowel kunststof als hout een offerteprijs krijgen. Optioneel is het aftimmeren van de binnenzijde. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte. Bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben genieten de voorkeur

Zolder en trapgat aftimmeren met Agnes plafondplaten

We wonen sinds enige tijd in onze nieuwbouwwoning en willen nu de zolder en het trapgat laten aftimmeren met Agnes plafondplaten. Het gaat om in totaal 65 m². In het trapgat zal wellicht een steiger nodig zijn. We zoeken een vakman die ervaring heeft met de montage van dergelijke platen. We kunnen deze platen zelf leveren maar er mag ook door de vakman een aanbieding voor worden gedaan. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen, maar hebben nog geen rookkanaal met dakdoorvoer. Deze moet door twee betonvloeren en het dak. Hoogte begane grond en 1ste verdieping ongeveer 2,8 meter, dakhoogte ongeveer 3 meter. inclusief aftimmeren koof op 1ste etage en zolder. Afhankelijk van de offerte zou de kachel ook door de vakman geregeld kunnen worden.

Zolder indelen en aftimmeren na plaatsen van dakkapellen

We hebben onlangs 2 dakkapellen laten plaatsen en willen de zolder nu laten indelen en aftimmeren. Er moeten 2 kamertjes komen met goede geluiddichte tussenwanden, kozijnen en deuren. We willen ook de dakkapellen laten aftimmeren en er spotjes laten inbouwen. Onder het dakbeschot willen we bergruimte met schuifdeuren. Er moet ook een goede ruimte komen voor de wasmachine en droger en de cv-ketel. In elke kamer wil ik een wastafel laten plaatsen en elektra laten aanleggen. Er moet ook een stukje vloer worden opgehoogd. Ik wil de ruimtes schilderklaar laten opleveren. Het is onze wens om dit voor de kerst allemaal af te hebben. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius